ben deeBerrin ne çirkindi son bölümde öyle
Birde Soner vaayyy be kahramanımız , nasılda o atlıları dövdü
Afferim afferim
Ama ben hala Aylini sevmiyorum , annesine tavırları , para hırsı , annesinin yaptığıyla gurur dymak yerine onu azarlaması..
Berrinle ikisini dövmek istiyorum
bahtsız cemile
iki kızıdaa anlayışsızlarr..
biri töbe yarabbi erkek peşindee...kudurmuşlar gibi..
diğeride olduğu konumdan utanıyorr..tamam yaşanacak şeyler yaşamadılarr ama annesi napsın akdınn..
defter parası isterken iyiydi...nerden bulacak parayı başka düşünmüyorrr..
sadece aşkında inatçı çıktı...bu düşüncede olan bi kızz hemen teklifi kabul ederdi oysaki..
kişiliklerde biraz sapma var dizidee...
berrin ve aylin kişiliklerindne beklenmedik davranışlar sergiliyorlarr..
hatta çelişkili kişiliklerr...
seneryo yazan tam kişilik verememişş oyunculara..
:d kızlar ben bu arasın yanındakı yanı metenın yanındakı kızı tanıyorumbende facde eklı dünya üstün dıye bı kız facedekı ısmı tabı resımlerı gorunce hemen aklıma o geldı cunku daha oncede mete ıle cekılmıs bı resmı vardı sız resımlerı koyunca aklıma gelen ısım oldu ve tahmınım dogru cıkdı haha metenın manıtayı tanıyorum ne hatunm ama
Facebook'a Hoş Geldin
Osman babasını öldürüyor kızlar tabii büyüdüğünde.Mete de yakışıklı bir mühendis oluyor
OSMAN DİZİYE VEDA EDECEK
Geçtiğimiz günlerde Kenan Erçetingöz ile "60 Dakika" programına katılan Erkan Petekkaya, Osman'ın bir kaç bölüm sonra diziden ayrılacağını açıklamıştı. Bu açıklama ve yaşanan olaylar "Osman ölecek mi" sorusunu akıllara getirdi.
Ancak dizinin resmi sitesinde yer alan bilgilere göre; söz konusu ayrılığın nedeni Osman'ın ölümünden kaynaklanmayacak. Senaryoya göre, Osman 45 yaşında bir yetişkin olacak ve Osman karakterini Taner
Birsel canlandıracak.
Söylenenler cok mantıksız bence
Osman'ı buyuttuler dıyelım ; Aliyi , Carolını METE'yi .. dıger karakterlerı nasıl yaşlandrcaklar
5,10 seneden bahsetmıyoruz ki arada 30-35 sene gibi bir zaman zarfı var
Ali şuan da 40 'lı yaşlarda 30 sene sonra 70 olmalı ..
Mete desen şimdi 17'lerde sonra 47 lerde olucak ..
Bence osman daha ıkı sezon oynuycak ..
Dizinin bitmesine yakın osmanı buyutecekler ..
Başka turlu kimse izlemez bu diziyi
Osman yok , mete yok falan .. dızının tadı kaçar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?