Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben dee

kesinlikle bilmem ne budalası berrin ve sonradan görme aylin..bence de çelişkili karakterler..en iyisi mete ..favorim oo:82:

yerim onun ağzını burnunu
teknelog ne guzel resımelr koymuşsun
çok guzel bı çocuk oğlum olsun osman gibi olsun
fındık burnunu yerım onun

Beni ağlatmayı başaran (hem de hemen hemen her hafta) tek dizi bu
Hikaye çook gerçekçi diye veya diyaloglar hayatımızdan alınmış gibi diye (ayrıca reyting için dramın dozunu kacırıyorlar fikrine karsıyım hikayede abartı yok hepsi zaten olan hem de üstüste gelen seyler)

Osman bizim canımız, kıyamıyoruz onaa.. Ama annemin de benim de asıl favorimiz başka : METE
Mete'nin baba sevgisine ne kadar ihtiyacı oldugu çok açık, babasına neden beni sevmedin diye isyan etmesi.. buna karşılık annesine karşı evin erkeği artık benim deyip bi koruma içgüdüsü falan, çok gerçekçi bunlar

Berrin seni ilk birkaç bölümde tutmuştuk ama gün gectikce cok itici olmaya basladın, Osman ilk zamanlar Berrin abla Berrin abla diye dört dönerdi o sahnelerde cok sirindi bunlar
Ha, ben berrinin ahmetle yatmış olmasından dolayı itici demiyorum çünkü o daha gecen bölümki olay ama Berrin sempatisini kaybedeli cok oldu Neden böyle oldu bu kız??
Sırf Ahmet'in dibinde olayım diye yürüyüşe gidiyosun sanki çok dava adamısın da seni o yürüyüşe götürmeleri bile ayrı bi sacmalık zaten

Seviyoruz bu diziyi ya

dram dozunda sorun yok zaten olsa bu kadar ağlatmazdı sanırımm..

ama diyaloglarr o zmana göre yavan kalıyorr...

berrin in yaptığı yenilir yutulur bişey deil...

o devirde bu akdar anlayış hiç bir ailede olmazdı...

berrinde o devirde böle annesinin suratına bakıp benim yaptığımda yanlış birşey yok diyemezdi...

bırak o devri bu devirde onu diyecek kızın anlından öperimn nerde o yiğitlikberrin saçmaladı yani orda..

birde berrin karakterinde bir insan yakışmayacak bir olay...

cemilenin oğlunu vermesi çiğerindne koparcasına feryadı tamam çok güzeldi..

ama sonradan bana eşim çocuğumla karşılaşacamm isteyerek götürüp verdiğim çocuğu benim yanımdan alıp uzaklaştıracak...orda yavanlık var işte....

cemile bas bas bağırmalıydı...

osmanı görmek için birde kimsenin çabası yok onu anlamıyorumm..

ablalar abi görmeye çabalamıyorr..

ben olsam görmek için fırsat kollardım....

yani bazı şeyler bazı şeyleri desteklemiyorr..

ama gerçekten etkileyici bir dizi..

bunuda sağlayan osmanın küçük olması...

metenin oyunculuğuu vs vss...

AMA HALA SÖYLÜYORUM ETKİLEYİCİ BİR DİZİ...

:d kızlar ben bu arasın yanındakı yanı metenın yanındakı kızı tanıyorum bende facde eklı dünya üstün dıye bı kız facedekı ısmı tabı resımlerı gorunce hemen aklıma o geldı cunku daha oncede mete ıle cekılmıs bı resmı vardı sız resımlerı koyunca aklıma gelen ısım oldu ve tahmınım dogru cıkdı haha metenın manıtayı tanıyorum ne hatunm ama
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001974273059&sk=wall

Son düzenleme:

kendi resimleri varsa koysana onlardan önden görelim yüzünü..yandan aynı carolin

Osman babasını öldürüyor kızlar tabii büyüdüğünde.Mete de yakışıklı bir mühendis oluyor

Osman babasını öldürüyor kızlar tabii büyüdüğünde.Mete de yakışıklı bir mühendis oluyor

evet bende okumuştum öyle bişey ama inanmadımm...

çünkü senorya tama deil diye biliyorum doğaçlama gelişecek herşey genel hatlarıyla belki bellidir ama..
henüz hiç bişey belli deil...bakalım neye bağlayacaklarr...

biri bişey söylüyorrr biryerde herkess inanıyorrr..inanmayalım osman cık katil olamazzz

Taner Birsel'in Osman'ın dış sesi olduğunu biliyodum da dizide onun yerine oynayacağını bvilmiyodum.
Ne zaman büyüyecekler ki çocuklar???
Caroline'in yaşlanmış halini çok merak ediyorum doğrusu.. Antipatik şey.. :113:

ekleyen oldumu bilmiyorum ama iste fragman

[video]http://www.dizimiks.com/oyle-bir-gecer-zamanki-18-bolum-fragmani-25-ocak-2011.html[/video]

birisi birşey söylüyor herkes ona inanıyor.ben dizinin ilk başladığında senaristiyle yapılan bir röportaj okumuştum.onun söylediğine göre osman katil filan olmuyor.cemile kendine göre ufak bir atölye açıyor ve hayatlarını o şekilde devam ettiriyorlar.Dizi şu an yaşadığımız döneme uzanacak.yanlış hatırlamıyorsam osman 45 yaşına gelecek.ölmesiyle ilgili hiç bir şey söylememişti senarist.Mete çok ünşü bir müzisyen olcak.ki şu an ki durumuda bunu doğruluyor.berrine çok değişiklik olcakmış.kendini geliştiricekmiş.

Öyle her söylenene inanmayın arkadaşlar. erkan petekkaya ölesine şakayla karışık osman katil olcak dedi herkes ona inandı

tamam osmanı şimdiki yaşadığımız dönemde 45 yaşında taner birsel olarak göreceğiz de,diğer oyuncular ne olacak?..ali kaptan, cemile,berrin,mete ,aylin onlar noolcak başkası mı canlandıracak,yoksa bu genç hallerini yaşlandıramazlar herhalde..nereye bağlanacak merak ediyorum?
fragmanı izledim, anne uykum geliyor falan diyor..:44:

belki hayata veda edenler olur.Diğer gençlerede birazcık makyajla halledilebilir diye düşünüyorum...

Söylenenler cok mantıksız bence
Osman'ı buyuttuler dıyelım ; Aliyi , Carolını METE'yi .. dıger karakterlerı nasıl yaşlandrcaklar
5,10 seneden bahsetmıyoruz ki arada 30-35 sene gibi bir zaman zarfı var

Ali şuan da 40 'lı yaşlarda 30 sene sonra 70 olmalı ..
Mete desen şimdi 17'lerde sonra 47 lerde olucak ..

Bence osman daha ıkı sezon oynuycak ..
Dizinin bitmesine yakın osmanı buyutecekler ..
Başka turlu kimse izlemez bu diziyi
Osman yok , mete yok falan .. dızının tadı kaçar ..

osmanin bikac bolum sonra diziden ayrilacagi aciklanmis canim

ya osmancık gitmesin
valla dizi nereye doğru gidiyor çok merak ediyorum bakalım yorumlar değişik ama yine en iyisini senaristler bilir izleyecegiz ve görecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…