Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

yok ciddiyim, çok tatlı geldi bana bu karolin, sevdim, güzel rol yapıyor hem de, rolünü de begendim, diyim bak bu adam karısına çocuklarına dönmez, bu karoline olduktan sonra

haa oyunculuk yeteneğine diycek bişey yok ta şahsen çok gıcık bir kadın çemçik ağızlının teki bence yaniii haa bu arada bu rolü iyi oynamasının sebebi gerçek hayttada evli bir adamla zamnında birlikte olmasıymışş yani demek oluyoki canlandırdığı karakter zaten kendi karakterii o yüzden pek zorlanmıyodurrr

aaaa ciddimisin

aaaaaaaa goruyomusun yılan yılannn rolüne tam adapte olmuş haspam

ali görcek ama bu adam o ev sahipleri gibi kapıya koymaz cemile yi ali nin korkusundan.
pek iyi adam bu balıkçı. birlikte olsalar ne iyi olur. ama aliğğğ ne yardan geçer ne serden

eee carolin dedi ya o eski karii ben yeni kariii onun iki kariii var. Of bu bölümde yalan oldu arada derede kaynadı. Allahtan yorumlardan az çok ne olduğunu anlıyorum. Bir de arada konu dışı mesajlar olmasaa

Aaaa ağlamadım bu bölümde ohh be , ağlamadan da izleyebiliyormuşum demekki

Berrin sen git gide daha da itici oluyosun, bu bölümde Ahmet bile çekilmez geldi bana senin yüzünden

evet çok ciddiyim hatta kendi ağzıyla söylemiş röpörtajında ama sonra kendi isteğiyle ayrılmış üzülmüş çünkü bi ailyi yıkamam ben demiş güyaaaaaatabi adam aliğ gibi kapıyı göstermediyseee:90:

aaaaaaaa goruyomusun yılan yılannn rolüne tam adapte olmuş haspam

hemde ne yılannn:88:

Bence balikcidan süper bir baba olur Cemile'nin cocuklarina.Ayy insallah yaaa.Ben istiyorum sahsen birlesmelerini.

ya kızlar allah günah yazmasında o carolinin o ağızını ezip büzmesi var ya beni çıldırtıyo.....ne yılan bişey ya....bu arada zamanla balıkçı cemileyi sever,zaten hoşlanıyo gibi...,carolinin yurt dışındaki belalısı gelir ve ali carolinin gerçek yüzünü öğrenir.cemileye dönmeye kalkar ama cemile balıkçıya gider ve evlenir....alyazmalım gibi bitebilir:))))))

kıslar osman diziden ayrılacakmış çocuğun psikolojisi bozuluyormuş

dilimizde tüy bitti
evet ayrılacak caımm
ama psikoloji filan deil bunlarr ortalarda sölenmiş sözlerr.
osman büyüyorr dizi ondan sonra başlıyor
45 yaşlarına gelecek...
26 bölümde herkes büyüyorr..

kıslar osman diziden ayrılacakmış çocuğun psikolojisi bozuluyormuş

yaaaa kıyamam ben onaaaaa ayrılmasa olmamı yaa nolcek şimdi usmansız napcez bizz o filmin tadı tuzuu yaaaa yavrum benim kolaymı dizi için nasıl ağlatıyolar kuzumu bide o çemçik ağızlıdan tokat yidiii ayy gerçekten vurdu sanki kancık o zamn nasılda ağladı ama duduşunu büze büzeeee:86:

"EMİR BERKE ZİNCİDİ'NİN PSİKOLOJİSİ BOZULDU" HABERİ YALANLANDI
"Minik Osman"ın dizi setinde "En iyi oyuncu benim" diye dolaştığı haberi nereden çıktı?

"Öyle Bir Geçer Zaman Ki" dizisinin "Minik Osman"ı Emir Berke Zincidi'nin psikolojisinin bozulduğu ve 6 yaşındaki oyuncunun şöhreti kaldıramadığı haberi yalanlandı.

Dizinin yapım şirketi D Productions'ın basın danışmanlarından Habershow'a yapılan açıklamaya göre bahsi geçen haber, başarılı giden diziyi karalamak için karşıt basın grubu tarafından maksatlı yapılıyor.

Açıklamada, "Emir Berke'nin sette pedagogu ve oyuncu koçlarının yanı sıra oyun odası var. Annesi ve babası her daim yanında. Aynı zamanda Emir hiç de bahsedildiği gibi ağlayıp sızlayan bir çocuk değil. Dizinin setine kendi grubumuzun basın organları dahil hiçbir gazete veya televizyonu almıyoruz. Bu Emir Berke Zincidi'nin pedagoglarının tavsiyesi. Ayrıca Zincidi ve ailesi de hiçbir basın organına röportaj vermiyor. Tüm bu önlemler Emir Berke Zincidi'nin psikolojisi korumak için alınmış önlemler. Hal böyleyken bahsi geçen haberin doğru olmasına imkan yok" denildi.

dilimizde tüy bitti
evet ayrılacak caımm
45 yaşlarına gelecek...

evet bende öyle duymuştum osman hapse neden düşüyormuş berrinimi öldürecekmiş

dilimizde tüy bitti
evet ayrılacak caımm
45 yaşlarına gelecek...

Bu durumda kadro tamamen değişecek öyle mi teknolog? Belki bazı oyuncuları yaşlandırırlar diye düşünüyordum ama Osman kırklı yaşlarda olacaksa pek mümkün değil gibi??

osman ın 45 yaşına gelmesi için 40 sene geçmesi lazım
aliğğğ yaklaşık 85
cemile yaklaşık 80
mete yaklaşık 55
berrin yaklaşık 60 yaşında olur

bütün dizi alt üst olur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…