sinir oluyorum ya
böyle carolin gibi cadıların planları tıkır tıkır işliyo ya
yok ciddiyim, çok tatlı geldi bana bu karolin, sevdim, güzel rol yapıyor hem de, rolünü de begendim, diyim bak bu adam karısına çocuklarına dönmez, bu karoline olduktan sonra
haa oyunculuk yeteneğine diycek bişey yok ta şahsen çok gıcık bir kadın çemçik ağızlının teki bence yaniii haa bu arada bu rolü iyi oynamasının sebebi gerçek hayttada evli bir adamla zamnında birlikte olmasıymışş yani demek oluyoki canlandırdığı karakter zaten kendi karakterii o yüzden pek zorlanmıyodurrr
balıkçı cemile yi seviyiiiii
haa oyunculuk yeteneğine diycek bişey yok ta şahsen çok gıcık bir kadın çemçik ağızlının teki bence yaniii haa bu arada bu rolü iyi oynamasının sebebi gerçek hayttada evli bir adamla zamnında birlikte olmasıymışş yani demek oluyoki canlandırdığı karakter zaten kendi karakterii o yüzden pek zorlanmıyodurrr
ali görcek ama bu adam o ev sahipleri gibi kapıya koymaz cemile yi ali nin korkusundan.
pek iyi adam bu balıkçı. birlikte olsalar ne iyi olur. ama aliğğğ ne yardan geçer ne serden
evet çok ciddiyim hatta kendi ağzıyla söylemiş röpörtajında ama sonra kendi isteğiyle ayrılmış üzülmüş çünkü bi ailyi yıkamam ben demiş güyaaaaaaaaaa ciddimisin
aaaaaaaa goruyomusun yılan yılannnrolüne tam adapte olmuş haspam
kıslar osman diziden ayrılacakmış çocuğun psikolojisi bozuluyormuş
kıslar osman diziden ayrılacakmış çocuğun psikolojisi bozuluyormuş
dilimizde tüy bitti
evet ayrılacak caımm
ama psikoloji filan deil bunlarr ortalarda sölenmiş sözlerr.
osman büyüyorr dizi ondan sonra başlıyor
45 yaşlarına gelecek...
26 bölümde herkes büyüyorr..
dilimizde tüy bitti
evet ayrılacak caımm
ama psikoloji filan deil bunlarr ortalarda sölenmiş sözlerr.
osman büyüyorr dizi ondan sonra başlıyor
45 yaşlarına gelecek...
26 bölümde herkes büyüyorr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?