Kızlar aylin telefonda ne konuştu sonerle izleyemedim başını netten görüntüsüne bakım sesini dinleme şansım yokmerak ettim
dizinin ilk anlarında gerildik gene osmanın kurtuluş anı...tamam su içindeki
görüntüler animasyon ve bariz belliydi ama bu bile etkiledi .
bir de alinin eve gelmesiyle yaşananlar sinir bozucuydu meteye felan tekrar vuracak zannettim
sonrasıı eğlenceliydi ...
necatinin şarkısı,osmanın tarzan halleri,sinemadaki yaşananlar
karolin bir kez daha kanıtladı şeytani düşüncelerini
delüü resepsiyonisti de çıldırttı sonundao hamilelik yalanı uydurmasa
aliyi daha çok beklerdi...
cemile boşandığından beri balıkçıyla yakınlaşabilirler mi diyodum :44:
bilmem ilerisi olmaz gibi ama bence olmalı ali de kendi çapında kıskanıyor ona ne oluyorsa...
aylinden nefret ettim onun sayesinde ahmettende ikiside mıy mıy ve çok sıkıcı geliyor
artık romantik sahneleri bile batırıyor aylin...
babaanne ölcek mi acaba ya
Aliye Osmanın yaşadığı haberi verilinceki şoku içinin rahatlaması mutluluktan ağlaması okadar güzel aktardıki o duyguyu adam muhteşemdi. Hüngür hüngür ağladım amaaaaa
hadi eller havaya "Helvacı helvaaaa kendir tohumlu helva şeker lokumlu helvaaaa" tey tey tey
kızlar bir blogta okudum..
dizide, balıkçının geçmiş hikayesi, aynı alinin ki gibiymiş,
bir kadın için, çocuklarını ve eşini başka bir kadın için bırakmış,
aynen ali gibi küçük oğlunu annesinden almış ve bir gün evlerinin havuzunda oğlunu boğulmuş halde bulmuş..
ondan sonra evini,malını,mülkünü bırakıp o balıkçı barakasında yaşamaya başlamış..:82:
onun için osmanı anneciğine geri götürüyor yani..
damdan düşen halden anlar..
helvacı helvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa necati gülmekten öldürdün beni koçum
Bende nefret ediyorum, evdekilerde kıskanıyosun diyo.Elin zillisini ne kıskancam be, ar edep kalmamış pislikte.Bide kendini adam yerine koyuyo.berrin demek istedin sanirim :)
BendeeeeDiziyi sürekli takip etmiyorum ama Berrin ile Ahmet'e sinir oluyorum. İkisinin aşkı beni gerçekten baydı. Aylin bile ondan daha akıllı.
bendeeehelvacı helvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa necati gülmekten öldürdün beni koçum
zaten bugün dilime bu şarkı dolandı helvacı helva şeker lokumlu helva
Osman dizide büyüyecekse şey yapsalar olmaz mı?
Osman büyüsün tamam ama bizim emir diziden gitmesin, ne bileyim berrinin çocuğu olsun, aylinin olsun ama dizi de olsun kuzum ya :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?