Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Kızlar aylin telefonda ne konuştu sonerle izleyemedim başını netten görüntüsüne bakım sesini dinleme şansım yok merak ettim

çok seviyorum bu diziyi mete ve osmana bayılıyorum bence diziye onlar tat katıyor diğerouncularda çok iyiler ama büyünce böyle izlenecekmi bu dizi bilmiyorum göreceğizbakalım

Benim anlamadığım aylin gidip babasına sarılıp öptü ya, adam kışta kıyamette sokağa atıyor, atçılar kızı kaçırıyor, bu babasına sahip çıkmadı diye kinleneceği yerde, gitti bi dünya öptü sarıldı. Hiç olmadı, annesinin yanında yakışmadı. Bide annesi temizleğe gidiyor diye tepki gösteriyordu, bunun sorumlusu babası değilmi.

ya onlarada yazık ama ya birbirlerini seviyorlar sırf sonerin saçma sapan planından kardeşin ölcek zaten aylinle evlenince nolcak anlamıyorum

bu aralar berrin niye sivilcelenmis boyle
az once izledim yine cok guzel bi bolumdu

en cokta carolinin sende cok iyi rol kalabiyeti var demesine guldum

evet bence de önceki haftalara baktığımızda akşamki bölümde çok eğlenceli sahneler vardı,özellikle metenin müdürle olan diyoloğu,necatinin şarkısı ve osmanımın abisi şarkı söylerken oynayışı çok tatlıydı...

ohhh beee...bu bölümde çok ağlamadım..osmanım annesine kavuştu ya, o gerginliğim bitti vallaaaa..
karolin cadısının planlarına ve alinin bu planı yemesine sinir oldum..
osman annesine döndü diye biraz yüreğine insaf geldi alinin de camı çerçeveyi taktırdı..
ama aylin ,o evden ayrılma sebebi babası değil gibi, sarılıp sarılıp öpüyor aliyi..
anneciğiyle 4 çocuğu nasılda masada mutluydular, yemekteyken..

sinema sahnesine koptum..aylinle çocuk osmana bilet alırken,oturmuşlar orda, nasılda komikti sonerle süleyman:86:..
süleyman yaaa..adamım benim..Hulusi Kentmen gibi,aldı osmanı filme seyretmeye devam etti..Karolin cadısı düğün isterim diye tutturunca ali ne güzel fırçaladı.. içimin yağları eridi..yeni damatlar gibi, maskara gibi ortalıkta mı dolaşacağım dedi ,masayı terk etti ya ,ohhh dedim içimden..
Berrin herzamanki gibi, ahmeti görünce aklı başından gidiyor, salakça bakışları devreye giriyor..
meteciğimi fazla izleyemedik bu bölüm..okulda nasılda sakindi, müdürün karşısında..diğer grubun helvacı şarkısı da best of luktu hani
Balıkçıyla cemile birlikte çalışırken, bir ofis aşkı doğacak gibi..
osmanım annesinde ya..haftaya olan bölümü o kadar merak etmiyorum:96:..içim rahat içiiim..ohhh..:87:

dizinin ilk anlarında gerildik gene osmanın kurtuluş anı...tamam su içindeki
görüntüler animasyon ve bariz belliydi ama bu bile etkiledi .
bir de alinin eve gelmesiyle yaşananlar sinir bozucuydu meteye felan tekrar vuracak zannettim
sonrasıı eğlenceliydi ...
necatinin şarkısı,osmanın tarzan halleri,sinemadaki yaşananlar
karolin bir kez daha kanıtladı şeytani düşüncelerini
delüü resepsiyonisti de çıldırttı sonunda o hamilelik yalanı uydurmasa
aliyi daha çok beklerdi...
cemile boşandığından beri balıkçıyla yakınlaşabilirler mi diyodum :44:
bilmem ilerisi olmaz gibi ama bence olmalı ali de kendi çapında kıskanıyor ona ne oluyorsa...
aylinden nefret ettim onun sayesinde ahmettende ikiside mıy mıy ve çok sıkıcı geliyor
artık romantik sahneleri bile batırıyor aylin ...

berrin demek istedin sanirim :)

Aynen bende öyle onun ordaki verdiği tepkiye öyle bi ağladım ki,fena duygulandım valla o sahnede..

kızlar bir blogta okudum..
dizide, balıkçının geçmiş hikayesi, aynı alinin ki gibiymiş,
bir kadın için, çocuklarını ve eşini başka bir kadın için bırakmış,
aynen ali gibi küçük oğlunu annesinden almış ve bir gün evlerinin havuzunda oğlunu boğulmuş halde bulmuş..
ondan sonra evini,malını,mülkünü bırakıp o balıkçı barakasında yaşamaya başlamış..:82:
onun için osmanı anneciğine geri götürüyor yani..
damdan düşen halden anlar..

Diziyi sürekli takip etmiyorum ama Berrin ile Ahmet'e sinir oluyorum. İkisinin aşkı beni gerçekten baydı. Aylin bile ondan daha akıllı.

vay be demek öyle olmuş, hiç öyle bi adamada benzemiyor, benzetmen güzel damdan düşen.

Osman dizide büyüyecekse şey yapsalar olmaz mı?
Osman büyüsün tamam ama bizim emir diziden gitmesin, ne bileyim berrinin çocuğu olsun, aylinin olsun ama dizi de olsun kuzum ya :26:

berrin demek istedin sanirim :)
Bende nefret ediyorum, evdekilerde kıskanıyosun diyo.Elin zillisini ne kıskancam be, ar edep kalmamış pislikte.Bide kendini adam yerine koyuyo.
Diziyi sürekli takip etmiyorum ama Berrin ile Ahmet'e sinir oluyorum. İkisinin aşkı beni gerçekten baydı. Aylin bile ondan daha akıllı.
Bendeeee
helvacı helvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa necati gülmekten öldürdün beni koçum
bendeee
zaten bugün dilime bu şarkı dolandı helvacı helva şeker lokumlu helva

benimdee

Osman dizide büyüyecekse şey yapsalar olmaz mı?
Osman büyüsün tamam ama bizim emir diziden gitmesin, ne bileyim berrinin çocuğu olsun, aylinin olsun ama dizi de olsun kuzum ya :26:

Canım yaa :)) Nasılda benimsemişiz osmanı değil mi :)

Nasılsın anım? Öpüyorum seni çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…