Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu durumda kadro tamamen değişecek öyle mi teknolog? Belki bazı oyuncuları yaşlandırırlar diye düşünüyordum ama Osman kırklı yaşlarda olacaksa pek mümkün değil gibi??

dizi yönetmeninin anlatığı bir şey bu 45 li yaşlara gelecek dedi..belki 45 olmasadaa olgun yaşlaraa orta yaşlara geleceği kesin...

çocukluk dönemimin anlatılması aile üzerindeki etkisini belirtmek içindi birde çabukk değişim geçireceklerr...
asıl hikayee büyüdüklerindee başlayacak...

bu 45 olmazda 30 lu yaşlar olurr bilemem...ama büyüyecek osman o kesin..

yönetmenin sölediği yaş o..belki yanlış anlaşıldı...

ama yinede osman diziden ayrılıyorr..

ama büyüme çok olmazsa berrin aylin cemile osman gitmez büyük ihtimall..

26 bolumde zaman atlamacakmis Mete Horozoğlu'ndan bizzat ogrenen birinin yazdigi yazidir..
- 2.sezonun basında bı iki bölüm günümüzden gosterılecekmıs, sonra tekrar 60lı yıllara dönülecekmiş.
her sezon boyle yapmayı planlıyolarmış ama tam karar verememısler.
Emır Berke'nın durumu ne olur bılmem ama tüm oyuncular değişecek gibi bişey soz konusu degıl.

O Osman'ın kurtulma sahnesinde öldüm öldüm dirildim.

Ne güzel olmuş o sahne yaa.

Çok başarılıydı.

Animasyon olduğu bariz bir şekilde ortada olsa da yine de çok iyiydi.

Osman'ım kuzum nasıl da tatlı ya.

Cemile'nin oğlunu sahiplenişi, kapıyı açmayışı falan da çok güzeldi.

Ayça Bingöl de işini çok iyi yapıyor gerçekten.

Berrin hala salak Berrin.

Mete müdürle konuşurken benim müdüre dalasım geldi, Mete baya akıllanmış belli. Tek kelime etmedi.

Bu arada Necati ve ekibinin şarkısı da çok komikti.

Aylin'in sahnelerinde çok güldüm ben bugün. O çocuğa nasıl da bağırdı öyle.

Çocuk da çok salaktı gerçekten. O hareketler falan. Bi gel sevişelim demediği kaldı.

Süleyman'la Soner de harikaydı.

Hele Süleyman'ın Osman'a belli aralıklarla gazozunu verdiği sahne çok komikti.

Balıkçı-Cemile aşkı elbet bir gün oluşacak,sinyalleri verildi.

Adam yardım ediyo tamam ama bir gün bir yakınlaşma olacak.

Ali'nin pencereleri yaptırması, Osman'ın oyuncaklarını getirmesi falan cidden ters köşe oldu. Senaristler Ezel'e sarmış anlaşılan.

Carolin şeytan ya, şeytanın önde gideni.

Nasıl da ağlıyo bi de kepçük ağızlı.

Ali'ye sinir oldum yine.

Sen kadını aldattın, boşandın. Sanane istediği yerde çalışır, istediğiyle konuşur.

Sanane yani sananee!!!

Lütfen konu dışı mesajlar yazmayınız ve topikte polemik yaratmayınız...

Gelen tepkılerden midir nedir .. cok boş bir bölümdü ..
hiçbişey olmadı .. yada son bolumde cok mu abarttık kı bu bolum bana cok boş yavan geldı ..

bu bölüme bayıldım ben başlarda ağladım ama yine. o kadar ağlamayacağım dememe rağmen. tamam animasyondu ama yine de çok beğendim. osmanın o oynayışı ne biçimdi o tripler falan. süleymanın sinemaya girmek zorunda kalması çok komikti. alinin evin kapılarını yaptırması cemileyi balıkçıdan kıskanması hepsi çok güzeldi. caroline cadısının yaptıkları hariç sevdim bu bölümü.

teknolog can can osmancan için teşekkürler

ben berrini bu dizide cekemiyorum artik ya inanilmaz itici geliyor kiz bana artik.
o surati, ifadeleri, millet can derdinde hanfendi asna fisne pesinde.
ahmetli sahneler güya romantik olcakti ama berrin oldugu icin midem bulandi izleyemedim bile
bide demez mi annesine is buldun mu diye, totosunu kaldirda kendin is bak. deli midir nedir
yasin kac basin kac. elalemin evli herifinin pesinden koscagina ailene yardimca ol

ay nasil sinir oldum kiza ya

süleymanla osmanin sahneleri cok cok komikti bu dizide ilk defa gülüyorum sanirim...

Ben bu bölümün ba$inda Osman'in deniz sahnesinde agladim ama ondan sonra hep kahkahalarla güldüm.Cok güzeldi.Öyle bir gecer zaman ki bizi ilk defa güldürdü.Hep aci hep aci da bir yere kadar demi....

Aliye Osmanın yaşadığı haberi verilinceki şoku içinin rahatlaması mutluluktan ağlaması okadar güzel aktardıki o duyguyu adam muhteşemdi. Hüngür hüngür ağladım amaaaaa
hadi eller havaya "Helvacı helvaaaa kendir tohumlu helva şeker lokumlu helvaaaa" tey tey tey

Bence balıkçı Cemileye aşık değil. Fakat zamanında kendi ailesine bazı yanlışlar yaptığı için ve çocuğunu kaybettiği için vicdanından dolayı çok iyi davranıyor yardımcı olmak istiyor osman ve cemileye. Zaten mırıldanarak ben kefaretimi ödüyorum gibisinden birşey söyledi. Ama tabi ilerleyen zamanlarda evlenirlersede şaşırmamak gerekir

Ve bencede bu bölüm çok güzel ve komikti. Sinemadaki sahneler, necatinin helvacısı süperdi valla.

helvacı helva şeker lokumlu helva

karolin telefonda konuşurken "oh no hayır hamile değilmiyim:84:" deyince ali arkadan bir ohh çekti valla.

bende şu sinema salonundaki sahneyi çok beğendim..sonerle adamı gözlerle anlaştlar .çok komik ve güzeldi....ALLAH seni nasıl biliyorsa öyle yapsın karolin ..kadın purofosyonel çalışıyo çok iyi kapmış alii nin neye zaafı olduğunu.. ............. delisi aliiiiğğğ..

duygularıma tercuman olmuşsuz , aynen katılıyorum .Özellikle "Nasıl da ağlıyo bi de kepçük ağızlı." bu kısma

Sinemadasonerin adamı oturmuş, osmanın yiyeceklerini tutuyor ya, çok komikti ya, osman yine çok tatlıydı, abisi gitar çalarken oynaması falan çok hoşuma gitti.

Cemilenin balıkçıyla görülmesi iyi oldu, ali kudursun.:84::84::84:

kudursun kudurmasinada. ali kudurunca yasananlari cok iyi biliyoruz :)

valla belkide ali kıskanır cemileyi balıkçıdan olur olur valla :82:
buarada eşimin balıkçı ve cemile yorumu dizi başlayıp balıkçının osmanı getirmesiyle -aha vallahi balıkçı cemileyle evlensinde gör bak- oldu yoruma bak bee dedim ama dizinin sonlarına doğru sanki eşim haklı çıkıcak gibi geldi bana
berrinin salaklıklarına tahammül edemez oldum elin evli barklısıyla yattığı yetmedi dahada aşna fişne
osmanın abisinin söylediği şarkıyla oynamasına bayıldım bayıldım resmen öle çok hoşuma gitti gidip sıkasın geldi yanaklarından :81:

osman cok şebekce oynadı ya :) gaffurun sarkısıydı bu bi ara avrupa yakasında osmanın bakışları nedense gaffuru andırdı bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…