Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ee Carolin ile Ali aynı kafadan
gamsız gasabetsiz
ne çocuuuk ne çoluuk

Cemile çocuklarını düşünüyor, aile yapısına önem veriyor, artık ilgi sevgi görmeli o ihaneti atlatabilmek için
Balıkçıdan daha iyi kim sağlar bunları
ikisi de birbirlerinin yaralarını sarar bi güzel

yok yok kaçırmadın
orayı muallakta bıraktılar
haftaya da izlesinler diye

Uyusslaaarrrr

Aslında doğru valla Carolin ve Ali yiyip içip .... derdinde
Gelsin paralar yok şunu alalım yok şunu yapalım evi bir güzel yaptılar..
Ama balıkçı eskiden Ali gibiymiş oğlu intihar edince aklı başına gelmiş o yüzden cemileyi sahiplenebilir belki ama yooookk yaa yakıştıramadım

aslında herkes kendi yolunu seçiyor

mesela sarışın kız, babası ve carolin gibi, zenginliği lüksü zevki sefayı seviyor, zengin tipler peşinde, para pulu çekiyor resmen

ee ali gamsız gasabetsiz, çoluk çocuk umrunda değil, güzel kadınlar, zevk, rahatlık, ohhh, bulmuş o da carolini

carolin de paraya koşuyor, zaten dolandırıcılık falan işleri, her daim her yerde yolunu bulma peşinde, ali yi bulmuş işte o da, işleri tıkırında

cemile nin isteği sadakat, bağlılık, aile kurumu, çocukları, balıkçı onun için mükemmel, balıkçı da yaralarını anca cemileyle ve onun çocuklarıyla özellikle osmanla sarar. Bitti gitti

bence mutlu son bu şekilde olsun bitsin

yakıştılar yakıştılar

Diziyi özetle ve mutlu sonla bitirdin vallahi
Güzelde oldu dediklerin mantıklı yanii..
Bakalım dizide neler olacak haftaya görüceezz

yakıştılar yakıştılar

Öyle olsun bakalım

dünkü bölümle herkesin yağları erimiştir sanırım aliyi öyle görünce.daha beter ol emi aliiii

Son sahnede şu dikkatimi çekti
carolin davetiyeleri hazırlarken
nerdeyse 100 e yakın davetiye vardı
kimleri çağıracaksa gelecekler sadece yalaka nörüüman,pısırık kemal ve belalı ekberi

allam allam

aliğğğğ seni böyle gördümya artık evlensende gam yemem

dedinya cemileye kıskandım seni diye yetti bee o

canıma değsin valla 1 kilo yağ gitmiştir benden

ama evlenecek bence carolin cadısıyla sarhoştu öle dediğinde sabaha unutur dönek aliğğğğğğğğ

beriine çok sinir oluyorum gerizekalı o kızın mutlu olmasını istemiyorum salak

annesi kardeşleri neler çekiyolar o aşna fişna peşinde iyi yaptı ona ahmet

aylin berrin den daha fırlatma göründü ama o daha aklllı bi kız

bakalım sonerle ne etcekler ama bence gidecek sonerin kardeşine o yüzden attı bavulu

balıçıya gelince oda onlara cemileye yardım ederek kefaret ödüyor işte

hikayesi kötü

ben ekberin ne zaman çıkacağını merak ediyorum

gel ekber gel ekber geeeeel bitsin bu gurbettttttttt

çok güldüm ya sabah sabah bende senden önce demiştim herkesin yağları erimiştir dünkü bölümde heralde diye hakkaten erimiş :)

kızlar konuyla alakalı değil ama defne joy foster vardıya evinde ölü bulunmuş
çok üzüldüm küçücük de oğlu vardı

ayyy balıkçıya çok üzüldüm yaa
ne hoş bi ses tonu var çok karizma adam dedim eşime aynı sakalları bende uzatıyorum o zaman diyo

kızlar konuyla alakalı değil ama defne joy foster vardıya evinde ölü bulunmuş
çok üzüldüm küçücük de oğlu vardı

ne diyorsun???!!!!
ay, suan cokkk uzuldum gercekten,,daha birkac gun evvel saba tumerde kahkah guluyordu, hossohbet biriydi, cok seviyordummm, Allah rahmet eylesin.

ne diyorsun???!!!!
ay, suan cokkk uzuldum gercekten,,daha birkac gun evvel saba tumerde kahkah guluyordu, hossohbet biriydi, cok seviyordummm, Allah rahmet eylesin.

evet yaa nasılda hayat doluydu sapasağlam kız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm gerçekten,ölümün ne zaman geleceği belli olmuyo:84:

evet yaa nasılda hayat doluydu sapasağlam kız kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi,Allah rahmet eylesin bende çok üzüldüm gerçekten,ölümün ne zaman geleceği belli olmuyo:84:

icim bir tuhaf oldu, oglu oldugunuda bilmiyordum, azra yazmis...dahada uzuldum .
fffffffff, icim burkuldu inan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…