Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Cemile de çocukları da ne kadar saf ve temiz kalpliler. babaları olmasa dünyayı toz pembe görecekler.
cemile'nin algıları çok geniş. böyle bir kadın ali'ye çok fazla. balıkçının elindeki sargıya dikkat etmesi, büyük kızın yaptığına kızsa bile onunla diyoloğu kesmemesi vs.
ben son bölümde en çok balıkçı ve aylin'in rollerini beğendim. aylin karakterin içine tam anlamıyla girmiş. her türlü saflıkla babasına geri dönmek istemesi, onun yanında rahat edeceğini, kafasındaki karmaşanın geçeceğini düşünmesi ne kadar saflık.sonunda gerçekle yüzleşince sahilde ağladığı sahne mükemmeldi.babası annesini ,mete'yi döverken bile babasına kin beslememiş düşünebiliyor musunuz? gerçek hayatta da var böyle karakterler. kötü de olsa babasına aşık kızlar. böyleleri sevgili ilişkilerinde de sorunlar yaşıyor.
büyük kızın rolünü ise pek beğenmiyorum. aylin kadar sahici gelmiyor bana. mimikleri falan...

Aynen katılıyorum canım..

Ben zaten valizi denize atınca aha dedim kız göz göregöre gidiyo ama daha belli değil bakalım ne olacak..

Kızlar ben Berrin'e iyice sinir olmaya başladım. Nasıl oldu da Ahmet bu kızı evlenme vaadiyle kandırmış pozisyonuna düştü anlamadım. Sanki gazozuna ilaç attı da birlikte oldu Ahmet...Ne gereksiz bir aşk hikayesi onlarınki.... Hele ki Panel' de Hakan güzel Osmanlı tokatını attıktan sonra yere yıkılması tam komediydi :)Ahmet'e 4-5 kişi girişti , alışkın ya ayakta her daim , Berrin yıkıldı yerlere ,sersemlemiş sersem kız :86: Evde izlerken " çak şuna bir tane Hakan , hadi çak , tezerrahutlarıma Hakan'ın cevap vermesi ayrı bir hoşluk oldu o da ayrı mevzu

Birde geçen bölüm , Cemile'nin çalıştığı ev vardı ya , adam Cemile'yi işten çıakrtma gerekçesi olarak " Ne yapıyım Ali Kaptan'ın dostluğundan mı olucaktım " gibilerden bir şey söylemişti. Allah'ım sana geliyorum , o da ne saçmalıktı öyle değilmi ???? Sankim emekli İtalya konsolosundan bahsediyor , çok matah bir şey sanki Ali Kaptan işte , ilk defa görüşüp tanışmamışlarmıydı onlar ???

fragman girdi tanıtımaa...

ali balıkçıya silah dayıyorrrr
öldürecekmi nedirr...
kıskancındna napcanı şaşırdı
hariboo
manyakmıdır nedirr..
kendi yaptı okadar kadının gözü önünde
birde miktir çektii.
şimdi kıaknıyorrr
hadi ordan hadiiiii ordannnnnnn ökkküzzzzzzzzzzzzzzzz

[video]http://www.yydizi.com/oyle-bir-gecer-zaman-ki-20-bolum-fragmani.html[/video]

ali kaptana bak sen ne şeref siz bi adammıssın dıyo balıkcıya
kendisi çok şereflidir ya
:120:

Son düzenleme:
Balıkçı ile Ali arasında yaşananlardan sonra Cemile işe gidemez. Ancak onun fikrini değiştirecek bir misafir kapısını çalar. Mete için okulda büyük gün gelmiştir. Liseler arası müzik festivalinde okulu temsil etmek üzere Mete ve Necati’nin ekibi okul yönetimi ve öğrencilerin karşısına çıkarlar. Ancak Necati kaybetse bile yine de onun kazanmasını sağlayacak bilgeye sahip olduğu için çok rahattır. Aylin ise kararını değiştirmiştir. Duydukları karşısında çok şaşıran Soner Aylin’deki bu ani değişime bir anlam verememektedir. Ahmet ise Berrin’i yumuşatmanın yollarını arar en sonunda onu konuşmaya ikna eder. Ali Kaptan’ın aklı hala istememesine rağmen Balıkçı’nın yanında çalışan Cemile’dedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…