Cemile de çocukları da ne kadar saf ve temiz kalpliler. babaları olmasa dünyayı toz pembe görecekler.
cemile'nin algıları çok geniş. böyle bir kadın ali'ye çok fazla. balıkçının elindeki sargıya dikkat etmesi, büyük kızın yaptığına kızsa bile onunla diyoloğu kesmemesi vs.
ben son bölümde en çok balıkçı ve aylin'in rollerini beğendim. aylin karakterin içine tam anlamıyla girmiş. her türlü saflıkla babasına geri dönmek istemesi, onun yanında rahat edeceğini, kafasındaki karmaşanın geçeceğini düşünmesi ne kadar saflık.sonunda gerçekle yüzleşince sahilde ağladığı sahne mükemmeldi.babası annesini ,mete'yi döverken bile babasına kin beslememiş düşünebiliyor musunuz? gerçek hayatta da var böyle karakterler. kötü de olsa babasına aşık kızlar. böyleleri sevgili ilişkilerinde de sorunlar yaşıyor.
büyük kızın rolünü ise pek beğenmiyorum. aylin kadar sahici gelmiyor bana. mimikleri falan...
kızlaar bişey sorcaamm caroline saç rengi çok güzel koyu sarı.benim saçım platin sarısı.o renge geçmem kolay olurmu acabaa?
[video]http://www.yydizi.com/oyle-bir-gecer-zaman-ki-20-bolum-fragmani.html[/video]
saol cnm
ne kadar kısa yapıyolar yaa bu dizinin fragmanlarını
ali kaptana bak sen ne şeref siz bi adammıssın dıyo balıkcıya
kendisi çok şereflidir ya
:120:
ali kaptana bak sen ne şeref siz bi adammıssın dıyo balıkcıya
kendisi çok şereflidir ya
:120:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?