Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Diziyi az önce izleyebildim. Aylin bavulunu denize attığında çalan şarkı çok güzeldi.
Ali haftaya en janjanlısından yeni davetiye hazırlatır bence.

Diziyi az önce izleyebildim. Aylin bavulunu denize attığında çalan şarkı çok güzeldi.
Ali haftaya en janjanlısından yeni davetiye hazırlatır bence.

Evet "Ayten Alpman--Sensiz Olmam"şarkısı
Bir varmış bir yokmuş cd lerinde vardı
çok dinlerdim bir zamanlar,duyunca eski günlerim aklıma geldi

ali manyağı cemileye onca şey yaptı balıkçının eli değdi diye fıttırdı cemileye yaptıklarını cemile kendisine yapsa ne olurdu acaba. Davetiyeleri yırttı ama yine de evlenecek carolinle.

aylin babasına gitmek istediğinde bu evde yaşayamam burda çüremek istemiyorum dediğinde cemile çok güzel bir şey söylemişti. Tam hatırlamıyorum ama sanki şöyleydi çürüyecek olan babasının evinde de olsa kocasının evinde de olsa çürür.Benim hatırladığım yanlış veya eksik olabilir o an orda cemilenin söylediği çok anlamlı gelmişti.

ali karolinle evlenmeli evleneceklerdir de zaten karolin ne yapar eder nikah masasına oturtur
birbirlerine çok uyuyorlar bence ali gibi adamları ancak karolin gibi yüzsüz kadınlar paklar
layığını buldu aliğğğğ....
ekber gelince de gününü iyice görecek ki bir kaç bölüm sonra ekber gelecek gibime geliyor
ee paralar suyunu çekmiştir.
balıkçı ve cemilede birbirlerine yakışıyorlar
berrin salağı gene aynıydı bu kadar olur ya ahmete de iyice sinir oldum nerede o dürüst ahmett
son haftalarda iyice saçmaladı...
berrin hakana kalacak bu salaklığıyla zaten hamile kalıp ahmetle evlenememesi
muhtemel hakan onu kabul edecek

anaaaa, kim hamile, kim

dizinin finalini söyliyim,balıkçıyla cemile evlencek,ali carolinin gerçek yüzünü görcek ekberi falan ayrılcak yapayanlz kalcak pişman olcak
bence böyle..

o balıkçının oğlunu sırtından tutup analığının ayaklaının dibine atması
kadının çocuk dayak yiyor diye gözlerindeki o alaycı zevk
çocuğun buna dayanamayıp kendini öldümesi
birde sabahına defne joyun ölmesi

dün çok kötüydüm çok etkisinde kaldım,bana bişiy olusa çocuğum ne halde olur diye

eşim çok haklı şu dizileri televizyonun dışından izle der hep

çok etkileniyorum yaa, şu osmanın kuğu gibi boynunu kıvırmasıı

öldürüyor benii

dizinin finalini söyliyim,balıkçıyla cemile evlencek,ali carolinin gerçek yüzünü görcek ekberi falan ayrılcak yapayanlz kalcak pişman olcak
bence böyle..

bence balıkçı çookk zenginn, oğlu öldüğü için dayanamayıp kendini soyutlamış herşeyden
cemileylee evlenebilirlerr

keşkem evlenseler yaaa
senaristler duyun sesimizi

ama daha çookkk acı çekecekleri kesin
acabaa ne zaman film ileri doğu saracak

alinin röportajını izlemiştim, asıl film o zaman başlıyor diyordu
bazen bu sahneyi ben çekemem diyorum ama sonra erkann sen bu işin eğitimini aldın kendine gel diyorum o zaman çekebiliyoum diyordu...

annesiyle olan sahnelerde çok etkileniyormuş, yüzüne bakamıyorum diyordu

Ali'ye çok sinir oldum yaa,kendisi Cemile'yi aldatıyo,kadın namusuyla çalışıyo laf ediyo,kıskanmışmış ancamı anladı Cemile'nin değerini..

Bence Aylin Murat'la evlenecek,onun istediği,hayal ettiği bir hayat çünkü Murat..(Tek sorun Murat ama..)

Ahmet'te Berrin'e neden yalan söyledi ki,aslında belkide Berrin'in tepkisinden korktu yada olayı çözeceğine inandı ama her ne olursa olsun doğruyu söylemeliydi bence,hadi dürüst olmasa bişey demiycem de..

Balıkçıda zamanında azda değilmiş hani,oğlu,bir can onun yüzünden göçmüş gitmiş,şimdi pişman ki yaşattığı acıları anlamak istiyor..

Hakan da pek bi havalandı bu aralar Berrin'e vurmalar falan..

Son düzenleme:
balıkçı cemileyle evlensiinnn.ali carolini dövsüünnn.osman hep gülsüüünnn.o çocuğu bulursam ısırmaktan parçalıcam herhalde.çok tatlı bişey yaa maşallahbenimde oğlum olsun onun gibiiii

balıkçı cemileyle evlensiinnn.ali carolini dövsüünnn.osman hep gülsüüünnn.o çocuğu bulursam ısırmaktan parçalıcam herhalde.çok tatlı bişey yaa maşallahbenimde oğlum olsun onun gibiiii

Ben balıkçıyla Cemile'nin evleneceğini zannetmiyorum..

yani olmas herhalde..:)

kızlaar bişey sorcaamm caroline saç rengi çok güzel koyu sarı.benim saçım platin sarısı.o renge geçmem kolay olurmu acabaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…