kızlar konuyla alakalı değil ama defne joy foster vardıya evinde ölü bulunmuş
çok üzüldüm küçücük de oğlu vardı
kızlar konuyla alakalı değil ama defne joy foster vardıya evinde ölü bulunmuş
çok üzüldüm küçücük de oğlu vardı
Balikciya benimde yogun bir sempatim var,umarim onu mutlu gorebiliriz ileriki bolumlerde
Diziyi az önce izleyebildim. Aylin bavulunu denize attığında çalan şarkı çok güzeldi.
Ali haftaya en janjanlısından yeni davetiye hazırlatır bence.
ali karolinle evlenmeli evleneceklerdir de zaten karolin ne yapar eder nikah masasına oturtur
birbirlerine çok uyuyorlar bence ali gibi adamları ancak karolin gibi yüzsüz kadınlar paklar
layığını buldu aliğğğğ....
ekber gelince de gününü iyice görecek ki bir kaç bölüm sonra ekber gelecek gibime geliyor
ee paralar suyunu çekmiştir.
balıkçı ve cemilede birbirlerine yakışıyorlar
berrin salağı gene aynıydı bu kadar olur ya ahmete de iyice sinir oldum nerede o dürüst ahmett
son haftalarda iyice saçmaladı...
berrin hakana kalacak bu salaklığıyla zaten hamile kalıp ahmetle evlenememesi
muhtemel hakan onu kabul edecek
dizinin finalini söyliyim,balıkçıyla cemile evlencek,ali carolinin gerçek yüzünü görcek ekberi falan ayrılcak yapayanlz kalcak pişman olcak
bence böyle..
balıkçı cemileyle evlensiinnn.ali carolini dövsüünnn.osman hep gülsüüünnn.o çocuğu bulursam ısırmaktan parçalıcam herhalde.çok tatlı bişey yaa maşallahbenimde oğlum olsun onun gibiiii
inş evlenir de o ali kahrolurr.yani evlenmesede aşk yaşasın.tabi ali napar bilemem deBen balıkçıyla Cemile'nin evleneceğini zannetmiyorum..
yani olmas herhalde..:)
inş evlenir de o ali kahrolurr.yani evlenmesede aşk yaşasın.tabi ali napar bilemem de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?