Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ayyy.. bi de alinin yalaka abisi, demez mi tam damat oldun diye...
azgın teke sendromlu kart damat..:90::90::90:

Nerimaaaaaaan ,ne koydun lan kafana

şu kemçük ağızlı carolinle bi karşılaşsam tesadüfen

Çok yaşayın siz inşallah....

Dizinin stresinden sonra çok iyi geldi bu sözleriniz...

Fitne fücür Nerİman'ı bana bırakın lütfen.Hayatım boyunca yolumun kesiştiği tüm fitneci, iki yüzlü, kibirli

aşağılık insanların hırsını ondan çıkarayım.Kemçük ağızlı Carolyn'ın baş yalakası...

Carolyn ile Neriman'ın kafasını birbirine sürtüp kıvılcım çıkarmak istiyorum...Ali için daha acı verici intikamlar peşindeyim.Profesyonel bir psikopattan yardım almayı planlıyorum.

Son düzenleme:
ay bide davetiyeleri yırtıp düğün yapıcam bunlar geçersiz demezmi elimde kalıcak
güzel bölümdü mete'ye çok sevindim

yine süper bir bölümdü ya hele metenin yarışması şarkıçok güzeldi nacati acayip moraradı aylinde çok tatlıydı orda aliye bişey olmaz ya koşar yine carolinin yanına gıcık aliii

meteeeee ayy ne datlusun senelime geçsen yerm seni:98:
sen bana bi kaç beden küçüksün ama olsungenç erkek iyidir:98:

uzun zamandır hiç bir diziyi böyle meraklaa beklemiyodumm carolini sevmiyorum ama gelinliği muhteşemdii yaa :95:

Dengesiz aliğğğğ hiçbişey yapamıcak tıpış tıpış gidip evlenicek
bi sonraki bölüm balayına gidiceklermiş :95:

artik noorumana aliden daha cok sinir olmaya basladim yaa ne uyuz ne yakala ne gicik ne sinir kadin yaa

O kadar davetiyeler yırtıldı diye sevindik adam düğün yapcam diye yırtmış davetiyeleri ya.

Cemile'nin peşinden koşması, bağırıp çağırması bile kişiliksizliğini gözler önüne seriyor Ali'nin.

Mete'nin okul sahnesinde ben de coştum Mete'yle beraber.

Aylin'e baktım da keşke hep ordaki gibi olsa iki kardeş. Çok seviyorum ikisini ben. Hep destek olsalar birbirlerine keşke.

Necati şarkıya başlayınca bastım kahkahayı. Çok komikti hareketleri.

Mete çok detone oldu ama tam bir star havası vardı gerçekten. En basitinden kendine güveni vardı.

İnci Hoca'nın okula dönmesine çok sevindim.

Necati'ye de müdüre de güzel bir cevap oldu o mahkeme sonucu.

Osman kuzum çok tatlıydı yine.

Nasıl da balık satıyor öyle.

Carolinin kına gecesinde çok güldüm.

Kalktı oynadı.

Ama ben evlensem ben de oynarım doğruya doğru.

En mutlu günümde neden ağlayayım ki, anneciğim hep yanımda olcak nasıl olsa. Ayrılan evler olcak.

Ki Carolin için öyle bir şey de yoktu.

O Nörimannn var ya yatcak yeri yok.

Terbiyesiz şey.

Cemile pek görünmedi bugün.

Berrin ne kadar kötü giyiniyor öyle ya.

Aylin'le giyimleri arasında dağlar kadar fark var.

Aylin atın üstünde çok güzeldi.

Hoş normalde de çok güzel.

Carolin ölsün ama gelinliği güzeldi Allah için.

Ama içindeki çirkin o ayrı

Ali-Balıkçı sahnesine gelcek olursak tıpış tıpış geri döncek işte Ali.

Malum balayına da çıkıyorlarmış.

karolin cadısının gelinliği güzeldi de, yaka kısmı pek güzel değildi..sanki önüne bir defterin yapraklarını açıp yapıştırmışlar gibi..

mete çok havalıydı şarkı söylerken ama biraz detone söyledi..
aylin napçak şimdi, evlencek mi sonerin kardeşiyle?:44:

Ben bugün çok durgun gördüm diziyi Mete'nin şarkı yarışması olmasa valla tat olamayacaktı bir de Ali'nin silah dayadığı shne ki zaten vuramayacağını biliyorduk.

İnci Hoca'nın gelmesinden anladım ben zaten mahkeme kararının çıktığını yoksa gelmezdi. Ama niye sakladı ki rahatla gösterseydi otursaydı. O da diziye heyecan katmak için yapılan birşeydi zaten ama gizli izlemesi gereksizdi.

Al kendisi Carolin'i daha evliyken eve alırken birşey yoktu rezil olmadı da karısı çalışınca mı rezil olmuş hele Neriman öldüresim geldi ya fitnee kadın ikiyüzlüü.. Berrin ne biçimdi bugün yaa kıyafet iğrenö hele bir kaçışı vardı Ahmet'ten o nasıl koşmaydı ya yürümeyi yeni öğrenmiş bebekler gibi. Tamam Aylin'in öyle bir evde bu kadar bakımlı olması mantıksız ama Berrin'de çok şekilsiz yaa..

Şimdi doğruya doğru Mete çok detone oldu öbür çocuk daha iyi söyledi şarkı rezalatti ama ses iyiydi. Mete'de de şarkı süperdi ses kötüydü. Hem silah bozuk değil miydi daha yaptırılmadı nasıl ateş alacak ki onu alıpta adama gidiyor o da saçmalık oldu. Diğer bölümü görücez artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…