Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

şu anda starda [ı]kayıp prenses [/ı]oynuyorrr..baş roldede berrin varr...

Ilk defa farkettimm....

Bende dün Alinin evindeki bardaklara takıldım.

70 li yılların dizisinde IKEA ve PAŞABAHÇE bardaklarının ( geçen sezon ) ne işi vardı ?
Yani bu modeller o dönemde kullanılıyormuydu?
Birde Carolinin kına setide Eminönünde son 3-4 yıldır satılan modellerden.
Yani herşeyi düşünmüşler döneme uygun bunu gözüme gözüme soktular.

canım valla diziyi nasıl izleyipte caroline bu kadar tız kondurmuyorsunuz anlamıyorum Caroln olmasaydı Ali zaten Cemile ile evliliğini yürütecekti. İzliyorsunuz ama ben size hatırlatayım. Cemile Carolini bıçaklamadan önce Osman ateşlenmişti hastanedeydi ve Ali de oraya gelmişti sarılmışlardı Cemile onu affetmişti Ali de ona dönmüştü ama Ali limana gittiğinde Cemile de ordayken Catolin geldi inadına sen cemile dedi Ali'ye yanaşarak sonra bıçaklanınca boşanma koşulu koydu şikayetçi olmamak için. Mecburen boşandılar yoksa biraraya yine gelirlerdi. Bu arada Carolin de haince Ali'ye yaklaştı kendini acındırdı ayrıca daha boşanmamış olan birinin evde çocukları olan birinin evine geldi. Osman'a yaptıklarına ne diyeceksiniz hepsini geçin çocukla çocuk oldu. Cemile'yi küçük düşürmeye çalışması, çoculara karşı Ali'yi kışkırtması daha neler neler. O Ali'yi sevmiyor onun etrafındakilere sarıyor sürekli Ali'nin parası bitsin hastalansın yatağa düşsün arkasına bakmadan gider.. Ayrıca hiçte güzel bir kadın değil o makyajı kıyafeti Cemile'ye giydirin bin basar ona.. Amaa Cemile balıkçı ile yakın diye nasıl da kıskandı madem sevmiyor neden kıskandı silah çekti. Carolin zorladı onu fırsat vermedi düşünmesi için hemen İstanbul'a damladı hiçbirşey bana onu iyi gösteremez kusura bakmayın ve mümkünse Neriman ile birlikte gitsinlerr..

carolin dizide kötü bir insanı canlandırdığı için çoğumuz sevmiyoruz ama bence aslında güzel bir kadın.
carolinmi alimi daha suçlu dersek tabiki ali evli olan ve ailesine sahip çıkması gereken o sonuçta

yine süper bir bölümdü
mete necati sahneleri süperdi
metenin necatiye verdiğin cevaplar falan
ohh carolinde sonucta düğün gün tam mutlu olamadı
bide balayında bıraksa carolini tadından yenmez
erkan petekkaya ya bayılıyorum harika bir oyuncu
cok fazla yakısıklııı beyaz gelincik dizisinden beri hastayım

Özel bir kanalda programa konuk olan oyuncu Erkan Petekkaya, Kenan Erçetingöz’ün "Küçük yaşlarda çocuk yuvasına verildiğin doğru mu?" sorusuna çok şaşırdı.

Bu gerçeği kimsenin bilmediğini ve bu bilgiye nasıl ulaşıldığını anlamadığını söyleyen Petekkaya, hayatında belki de çok büyük bir dönemece neden olan alnındaki yara izini ve yaşadığı o günleri biraz zorlanarak da olsa şöyle anlattı:
"Benim babam çok kıymetli çok özel bir adamdır. Eğer şu anda aklı başında biraz düzgün, biraz insan bir çocuksam bunu anne ve babama borçluyum. Olabiliyor. Annem ve babam ben 5,5 yaşındayken darıldılar birbirilerine. Annem kızkardeşimi alıp Ankara’ya gitti. Ben babamla kaldım. Tabi babam bir süre bana bakabildi. Sabah işe gidiyor falan. İki apartman yanda halam oturuyor, orada kalıyorum. Babam akşam gelip beni alıyor falan. Sonuç olarak küçük bir çocuğa nasıl bakabilirsin ki? O da biraz Anadolu erkeği tabi. Ben de aksi bir çocuktum, haşarı bir çocuktum.’Babam en sonunda yapamadı ve beni bir yuvaya verdi. Ama orada 15-20 gün kaldım. Daha fazla değildi. Babam beni oraya verdi ama her gün işten çıkışta benim yatma vaktime kadar benimle kalıyordu. Yatacağım zaman gidiyordu. Her akşam böyleydi. Orada anne babası olmayan bir kız çocuğuyla arkadaş oldum. Onunla oynardım genelde. ’Salıncakta sallanalım mı?’ dedi. "Sallanlım’ dedim. Ben onu sallarken salıncağı tutamadım ve alnıma geldi. Bu nedenle alnım yarıldı. Hayatta insanın başına bir şey geliyor ve o birdenbire bütün yaşamını değiştirebiliyor. Bu izi bu nedenle çok severim. Bakırköy Devlet Hastanesinde diktiler alnımı. Babam akşam geldi kafam sarılı tabi. Deliye döndü, çok üzüldü. Hemen beni oradan aldı. Ertesi sabah trene bindik, Ankara’ya gittik. Oradan kardeşimi ve annemi aldık geldik. Belkibu üç ay sonra ya da 2 ay sonra olacaktı ama hemen oldu. Ama belki de ben orada bir kaç ay kalsaydım değişik travmalar yaşayacaktım ve o travmalar belki de şu anda benim hayatımda çok başka şeyler yaratacaktı, belki psikopat olacaktım, belki çok sağlıklı olacaktım. Çok enteresan ama bu yara izinin hayatımda çok büyük önemi vardır ve çok severim bu izi." Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh

bide kına gecesi yaptılar ya nerimanla kızıda tam yalaka sinir şeyler elticimm diyor birde

karolinin kına tepsisi benimde dikkatimi çekti..40 sene öncce o tepsiler yoktu..orda yapamamışlar görselliği..:82:

Çemçük ağızlının gelin arabası benim gelin arabam olmasını istediğim araba ya üstüne para verseler binmem artık

Çemçük ağızlının gelin arabası benim gelin arabam olmasını istediğim araba ya üstüne para verseler binmem artık

Eskinin arabaları işte hayatım sen onu bırakta acaba Cemile hiç böyle şeyler gördümü evlenirken..

Acaba balıkçıyı vurucak mı yaa kesin kendi kafasına değil balıkçının kafasına dayıycak o silahı balıkçıdaki zekaya bak rus ruleti haa:)))

Of yaa şu caroline'in eski kırığı bi gelse de berbat etse tüm zevkini...

O onuda açıklar hayatım hiç merak etme ''Cemile senin eski,buda benim eski'' der çıkar işin içinden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…