ya arkadaşlar caroline laf yok, çok tatlı o, evet zayıf falan ama ona yakışıyor hele konuşmaya başlayınca hiç susmasın istiyorum, ses tonu, ağzını oynatışı falan, gelinlik içinde de çok güzel oldu, kına gecesinde:
"bu mutlu günümde neden ağlayacak mışım???" sorusu koparttı beni, harikasın carolin, dedirtti bana, benim de hep merak ettiğim bir konu bu, bu mutlu günde neden ağlatırlar adamı yahu, kalktı herkesden çok güle güle oynadı ya, bayıldım bayıldım.
sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..
neyse bakem, gelinliği de çok güzeldi, gelin de çok güzeldi, şahane olmuş
Diziyi başından beri izliyor musunuz merak ettim
Carolin gibi bir karakteri beğenmenize şaşırdım sadece.
ya arkadaşlar caroline laf yok, çok tatlı o, evet zayıf falan ama ona yakışıyor hele konuşmaya başlayınca hiç susmasın istiyorum, ses tonu, ağzını oynatışı falan, gelinlik içinde de çok güzel oldu, kına gecesinde:
"bu mutlu günümde neden ağlayacak mışım???" sorusu koparttı beni, harikasın carolin, dedirtti bana, benim de hep merak ettiğim bir konu bu, bu mutlu günde neden ağlatırlar adamı yahu, kalktı herkesden çok güle güle oynadı ya, bayıldım bayıldım.
sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..
ilkkez caroline kemçüğünü beğenen biri çıktı hayretler içindeyim
benim erkek kardeşim bile bugece diziyi izlerken caroline için ne kadar tipsiz itici kadın ya dedi
çok merak ettim siz caroline kemçüğünün neresini beğendiniz:26:kadın tam bir şeytan
dizide de olsa yuva yikan bi kadini canlandiran kadin dünyanin en güzel bayanida olsa itici gelir, bu heryerde böyledir.. merak ediyorum ve varsayimla yola çikiyorum, böyle bir kadin gelip sizin yuvanizi yiksa acaba hatun benden çok hos çok güzel diyerek ayni durumda yuvanizi bozan kadinida begenecekmisiniz? nede olsa erkekler daha iyisini bulunca aldatiyorlar degil mi???
incecik, yada çok zarif olabilir, ama içi bos olduktan sonra ne önemi var???
dizide de olsa kötü karakterlere dayanamiyorum... onlari begenenlere hiç dayanamiyorum
yoo, öyle genel olarak tipsiz itici diyemeyiz, kimine itici tipsiz kimine göre de tatlı ve güzeldir, ben onu tatlı ve güzel bulanlardanım, eminim birçok erkek de onu görünce güzel kadın der,
yanlış anlamayın genelde manken tipli kadınlardan hoşlanmam, benim kendi çapımda bazı kriterlerim vardır hem erkek için hem de kadın için, onlara uyduğu için bu hemcinsimi beğeniyorum
hem bana göre gelinlik de çok yakıştı
bunları yapan eden şeytan falan da diyemem, ben genelde bu gibi durumlarda bütün suçu erkeğe yığarımcarolin sadece aliğsini istiyor aliğ ise son derece karaktersiz bencil bir rolde ama artık işte onu da carolinin bahtsızlığına veriyorum
aliğnin eski karısı ve balıkçı birbirine çok yakışıyor, onların ikisi birlikte olmalı, aliğ caroline yakışır, ikisi de gamsız gasabetsiz, çoluk çocukla uğraşmaz düünmez, kendi zevk sefaları için yaşar giderlerbalıkçıyla aliğnin eski karısı ise bütün o çocuklarla birlikte sıcak aile ortamında yaşasınlar işte, olması gereken de bu.
balıkçıyı da pek beğeniyorum, susuyo susuyo da bir cümle söylüyor, bütün hayatı özetliyor
derin bir adam, vaktinde yaptıklarını da affettik gitti
1. Neden hep Alig yaziyorsunuz? Ismi Ali degil mi
2. "Ali´nin eski karisi" diye bahsettiginiz kisinin adi Cemile
3. Hem Carolin hem de Ali suclu ama Ali evliydi yani sadik kalmasi gereken bir esi, bir ailesi vardi. O yüzden aldatma konusunda bence Ali daha suclu.
4. Carolin´in gelinlikli halini ben de begendim
Berrin ne kadar kötü giyiniyor diyen arkadasa katılıyorum, dedim ki izlerken okula pijamayla gelmiş üstüne de montunu gecirivermiş sanki
Berrin'e baktıkca Ahhh Ahmet Ahhh diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?