Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ya arkadaşlar caroline laf yok, çok tatlı o, evet zayıf falan ama ona yakışıyor hele konuşmaya başlayınca hiç susmasın istiyorum, ses tonu, ağzını oynatışı falan, gelinlik içinde de çok güzel oldu, kına gecesinde:

"bu mutlu günümde neden ağlayacak mışım???" sorusu koparttı beni, harikasın carolin, dedirtti bana, benim de hep merak ettiğim bir konu bu, bu mutlu günde neden ağlatırlar adamı yahu, kalktı herkesden çok güle güle oynadı ya, bayıldım bayıldım.

sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..

neyse bakem, gelinliği de çok güzeldi, gelin de çok güzeldi, şahane olmuş

Diziyi başından beri izliyor musunuz merak ettim

kızlar sokakta dizi çekimini görmüştüm,bu bölümün çekimiydi,geçen hafta yapıldı,nasıl yetiştiriyolar anlamıyorum ben ilerki 3 bölüm hazırdır diye düşünmüştüm

carolinenin yok mu kız kardeşi falan,nörimana kuma getirsinler yada direk eskiyi götür yeni gevur çıtırı al usulu olsun.alinin kardeşinin başı kel mi

ilkkez caroline kemçüğünü beğenen biri çıktı hayretler içindeyim
benim erkek kardeşim bile bugece diziyi izlerken caroline için ne kadar tipsiz itici kadın ya dedi
çok merak ettim siz caroline kemçüğünün neresini beğendiniz:26:kadın tam bir şeytan

Berrin ne kadar kötü giyiniyor diyen arkadasa katılıyorum, dedim ki izlerken okula pijamayla gelmiş üstüne de montunu gecirivermiş sanki
Berrin'e baktıkca Ahhh Ahmet Ahhh diyorum

dizide de olsa yuva yikan bi kadini canlandiran kadin dünyanin en güzel bayanida olsa itici gelir, bu heryerde böyledir.. merak ediyorum ve varsayimla yola çikiyorum, böyle bir kadin gelip sizin yuvanizi yiksa acaba hatun benden çok hos çok güzel diyerek ayni durumda yuvanizi bozan kadinida begenecekmisiniz? nede olsa erkekler daha iyisini bulunca aldatiyorlar degil mi???
incecik, yada çok zarif olabilir, ama içi bos olduktan sonra ne önemi var???
dizide de olsa kötü karakterlere dayanamiyorum... onlari begenenlere hiç dayanamiyorum

yoo, öyle genel olarak tipsiz itici diyemeyiz, kimine itici tipsiz kimine göre de tatlı ve güzeldir, ben onu tatlı ve güzel bulanlardanım, eminim birçok erkek de onu görünce güzel kadın der,

yanlış anlamayın genelde manken tipli kadınlardan hoşlanmam, benim kendi çapımda bazı kriterlerim vardır hem erkek için hem de kadın için, onlara uyduğu için bu hemcinsimi beğeniyorum

hem bana göre gelinlik de çok yakıştı

bunları yapan eden şeytan falan da diyemem, ben genelde bu gibi durumlarda bütün suçu erkeğe yığarım carolin sadece aliğsini istiyor aliğ ise son derece karaktersiz bencil bir rolde ama artık işte onu da carolinin bahtsızlığına veriyorum

aliğnin eski karısı ve balıkçı birbirine çok yakışıyor, onların ikisi birlikte olmalı, aliğ caroline yakışır, ikisi de gamsız gasabetsiz, çoluk çocukla uğraşmaz düünmez, kendi zevk sefaları için yaşar giderler balıkçıyla aliğnin eski karısı ise bütün o çocuklarla birlikte sıcak aile ortamında yaşasınlar işte, olması gereken de bu.

balıkçıyı da pek beğeniyorum, susuyo susuyo da bir cümle söylüyor, bütün hayatı özetliyor
derin bir adam, vaktinde yaptıklarını da affettik gitti

heee, yuva yıkan kadın tabi, erkeklerimiz püripak, adamın içinde olduktan sonra, bu kadın olmaz başkası olur, aliğ karaktersiz birini canlandırıyor, bencil birini, bu kadın olmasaydı başka kadına giderdi, her şeyi kadınlara yıkmayın yahu, böyle bir durumda, adamın başkalarına eğilimi yok ise eğer, isterse dünya güzeli gelsin, dönüp bakmaz, bu şekilde bir yuva yıkılmaz, zaten adamın kafasında bitirdiği bir evlilik sonucunda o sırada halihazırda karşısına çıkan kadına meğletmesidir durum, bence böyle yani, benden nefret etmenize gerek yok, rahat olun

1. Neden hep Alig yaziyorsunuz? Ismi Ali degil mi

2. "Ali´nin eski karisi" diye bahsettiginiz kisinin adi Cemile

3. Hem Carolin hem de Ali suclu ama Ali evliydi yani sadik kalmasi gereken bir esi, bir ailesi vardi. O yüzden aldatma konusunda bence Ali daha suclu.

4. Carolin´in gelinlikli halini ben de begendim

1. bilmem, canım öyle istediği için yazıyorum, hani hep aliğ diyor ya sarışın bomba isminin ali olduğunu biliyorum canım
2. teşekkür ederim, o sırada aklıma gelmemişti
3. çok haklısınız, ben de bu noktaya parmak basmıştıum zateni bence de öyle
4. evet çok tatlı olmuş dimi, hele göğüs bölümü yaprak yaprak açılan defter gibi olmuş çok hoş

[video=youtube;GdEGzvVX7nc]http://www.youtube.com/watch?v=GdEGzvVX7nc[/video]

[video=youtube;nYrUqD_hwMg]http://www.youtube.com/watch?v=nYrUqD_hwMg[/video]

Berrin ne kadar kötü giyiniyor diyen arkadasa katılıyorum, dedim ki izlerken okula pijamayla gelmiş üstüne de montunu gecirivermiş sanki
Berrin'e baktıkca Ahhh Ahmet Ahhh diyorum

işte bu msja çok güldüm valla...
üstündeki hırkamı nedir..şu tokat atan oğlanın adı neydi
onunla aynı:)))

eşim dizi izlemeyi pek sevmez ama bazen bana izlerken eşlik eder sayemde öyle bir geçer ki zamanı parça parça da olsa izledi dizideki olayları biliyor. Dün eşim kına gecesini izlerken iğrendim bu sahneden böyle iğrençlik olamaz dedi ve saydırdı caroline de aliye de. Hemcinslerimin böyle sahneyi beğenmesi şaşırttı.Allah başınıza carolin gibi birini vermesin ne diyeyim. Bu arada carolini görsel olarak da hiç beğenmiyorum cemile on basar ona .Cemile çocukları için mükemmel anne bencede balikçıyla olmalı.Sonra Ali carolini ekber ile yakalayıp ikisini de vurup hapse girmeli güzel bir son olur:))

metenin yarışmayı kazanması necatinin planın suya düşmesi de süper oldu. Necatinin şarkısı neydi öyle helvacı helva

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…