cemile neden yol ayrımına geliyorr...
alinin ağabeyi cemileye nedne hesap sormaya gidiyor gece yarısı??
balıkçı ölmüyor ama cemilenin üstüne baskı yapılacak onun yüzünden olduğunu dile getirecekler...
ama şerefli Aliye kimsenin bişey dediği yok...
iş cemileye gelince değişi veriyorr...
kedi abi kaplan kesiliyorr...
birde bu cemile yetimmmi yaa hiç mi akrabası yok bu kadınınnn gelsin hadlerini bildirsinler bu ali vee yaverlerininn
cemile neden yol ayrımına geliyorr...
alinin ağabeyi cemileye nedne hesap sormaya gidiyor gece yarısı??
balıkçı ölmüyor ama cemilenin üstüne baskı yapılacak onun yüzünden olduğunu dile getirecekler...
ama şerefli Aliye kimsenin bişey dediği yok...
iş cemileye gelince değişi veriyorr...
kedi abi kaplan kesiliyorr...
birde bu cemile yetimmmi yaa hiç mi akrabası yok bu kadınınnn gelsin hadlerini bildirsinler bu ali vee yaverlerininn
Dizi bir kaç bölüm sonra ileriki bir zamandan devam edecek diye biliyorum. Belki de Ali balıkçıyı yaralayacak ve balayından sonra hapse girecek. Zaman ilerlediğinde de onun hapisten çıkışını izleyecez belki de. Bir tahmin benimki de. Ama nikahtaki sürpriz kesin Ekber. O sahneyi büyük bir zevkle bekliyorum. Carolinin yüzünü görmek istiyorum
Birkaç bölüm değil sezon sonuna doğru ilerki zamana gelecek dizi. Ayrıca adam yaralayan biri balayına nasıl gider de keyif yapar teleferiklere biner Allah aşkına tırım tırım aranıyorken. Ya saklanır ya da teslim olur.. Memleketin göbeğinde aman dur bi tatil yapayım da son kez öyle girerim hapse mi diyecek:) Kesnlikle öldüremedi tabii ki orada sadece gururun nasıl yıkıldığını görüyoruz ağabeyine kurşuunu gösterirken o kurşunda onun düelloda kafasına sıkmaya cesaret edemediği ve balıkçının eline tutuşturduğu kurşun. Ali'nin ağabeyi neden Cemile'ye gidiyor acaba hesap sormak için heralde bu da Cemile'nin başına kaldı.. Aylin çook güzel olmuuş..
Dediğim gibi benim ki sadece tahmin. Gerçek hayatta olsun dizilerde olsun işledikleri suçlardan bir çok kişinin bir süreliğine kaçtıklarını görüyoruz. Suç işledikleri anda ensede polis bitmiyor hemen. artı Ali`den bahsediyoruz. Kendi çocuğunu acımasızca döven, hapse gireceğini bile bile oğlundan şikayetçi olan baba neden adam yaraladıktan sonra balayına gitmesin ki. Tahmin dediğim bir şeyde bi dövmediğiniz kalmış.
teknolog resimler için çoook teşekkürler.
aylin sonerden intikam alıyo sonerın canını acıtmak istiyo ama kendi canıda yanıyo. bence kabul etmemesi lazımdı ama iş işten gecti.
yalnız muratın ölumcul hastalıgı neydi?
bide aylınle evlenırse murat, psikolojısı duzelmıs olucak,morali yerine gelcek. pekı ya ölumcul hastalıgından da kurtulursa ? cok uzun seneler boyunca evli kalırsa aylınle o zaman nolur merak edıorum işte.aylinle sonerin halini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?