Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aylin Kararını Veriyor ...

Sarhoş bir şekilde ve elinde tabancayla Balıkçı’nın karşısına dikilen Ali Kaptan tetiği çekmeye hazırdır. Nikah saati gelip geçtiği halde Ali Kaptan’ın ortalarda görünmemesi, başta Kemal olmak üzere herkesi iyice endişelendirir. Carolin ise gelinliği ile ortada kalmıştır. Onu sakinleştirmeyi kimse beceremez. Genç kadın büyük bir sinir krizi geçirir. Ancak tek kötü sürpriz bu değildir. Geciken nikahın bir de davetsiz misafiri vardır. Kötü haber tez duyulur. Cemile’ye de ulaşır. Aylin ise tercihini yapmıştır. Murat’ın kendisine evlenme teklifi etmek için gerekli hazırlıkların bir an önce yapılmasını ister. Bir de Soner’e alınacakların listesini gönderir. Aylin’deki bu hızlı değişim Soner’i çılgına çevirir. Üstelik Murat ile Aylin’in başbaşa çıkacakları romantik yemeğe maalesef o da katılmak zorunda kalır. Berrin’in ziyaretine ise beklenmedik bir isim gelir. Duydukları Berrin’in Ahmet’e olan son zamanlardaki davranışlarını tekrar gözden geçirmesine neden olur.

Yayın Tarihi : 15 Şubat Salı/ 2011

geciken nikahın davetsiz misafiri kim acaba Ekbermi.
Berrine gelen büyük olasılık Aminadır

Dogru mu bilmiyorum ama bakin ne okudum

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de şok! Ali Kaptan balıkçıyı öldürüyor!

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki’de Ali Kaptan, rus ruletini bırakıp silahı Balıkçı’nın kafasına dayayıp ateşliyor..

Caroline evde Ali Kaptan’ın nerede olduğunu sorguluyor..

Ali Kaptan, gözyaşları içinde eve dönüyor ve avucunda tuttuğu boş mermi kovanını ağabeyine gösteriyor..

09 Şubat 2011 Çarşamba 14:32
Öyle Bir Geçer Zamanki'de Balıkçının Ölüm Oyunu - Ali Kaptan Şokta!

Sevilen dizi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de balıkçının Cemile ile yakınlaşmasından rahatsız olan Ali, kardeşi Kemal'in silahıyla balıkçının peşine düştü.

Sevilen dizi 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de balıkçının Cemile ile yakınlaşmasından rahatsız olan Ali, kardeşi Kemal'in silahıyla balıkçının peşine düştü.

Düğün günü tüm davetliler salona gelmiş, nikah memuru hazırda beklerken Ali bir anda içindeki intikam hırsına yenildi.

Eve dönüş yolunda balıkçıyı kıstıran Ali, adamın kafasına silahı dayadı ama bir türlü ateşlemeye cesaret edemedi. Bu durumda onu düelloya davet eden balıkçı silahta tek bir kurşun bıraktı ve o kurşun kime isabet ederse ölüm onun olacaktı.. Balıkçı silahı kafasına dayadı, ateşledi ama kurşun denk gelmedi. O esnada Ali olacakları görmemek için gözlerini kapattı...

Balıkçıyı öldüreceğini sanmıyorum , eğer uludağ'daki balayı sahneleri olmasa belki sanabilirdim ama

Yok canımm daha neler balıkçıyı öldürmüşmüşş.. Bence o kurşun Ali'ye denk geldi ama tabii ki yapamıcak ve balıkçıda silahta kurşunu alıp Ali'nin eline sıkıştıracak. Kardeşi birşey yaptı sanıyor ilk anda. Hem balayına gitmişler zaten adam balıkçııy öldürüp elini kolunu sallayarak balayına mı gidecek hem hapse düşerse senelerce konu takılır kalır.. Sürpriz misafir düğünde Ekber olabilir.

Dizi bir kaç bölüm sonra ileriki bir zamandan devam edecek diye biliyorum. Belki de Ali balıkçıyı yaralayacak ve balayından sonra hapse girecek. Zaman ilerlediğinde de onun hapisten çıkışını izleyecez belki de. Bir tahmin benimki de. Ama nikahtaki sürpriz kesin Ekber. O sahneyi büyük bir zevkle bekliyorum. Carolinin yüzünü görmek istiyorum

şu mesudenin düğünde giydiği elbisesine bayıldım ben kızlar yaa
gıcıkk karı

Ooooo..aylin mücevherleri takmış,yemekte..

Teşekkür ederiz teknolog, arı maya gibi çalışıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…