ya arkadaşlar caroline laf yok, çok tatlı o, evet zayıf falan ama ona yakışıyor hele konuşmaya başlayınca hiç susmasın istiyorum, ses tonu, ağzını oynatışı falan, gelinlik içinde de çok güzel oldu, kına gecesinde:
"bu mutlu günümde neden ağlayacak mışım???" sorusu koparttı beni, harikasın carolin, dedirtti bana, benim de hep merak ettiğim bir konu bu, bu mutlu günde neden ağlatırlar adamı yahu, kalktı herkesden çok güle güle oynadı ya, bayıldım bayıldım.
sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..
neyse bakem, gelinliği de çok güzeldi, gelin de çok güzeldi, şahane olmuş
iide bu hollandali degilmiydi
0.24te Carolin "scheiße" diye bagiriyor, "kahretsin" anlamina geliyor
yuva yikan kadin dedim evet, kendi yuvasini yikan erkegi övdügümü hatirlamiyorum yorumlarimda!!!
ayrica ali içinde asla olumlu bi cümle kurmadim, yuvayi yikan erkegede asla yarim yada tam puan vermedim.. sözlerinizle yuvasi yikilan kadini magdur birakiyorsunuz!!! dilerim Allah'tan böyle seyler yasamazsiniz yoksa sizin içinde bu söyledikleriniz geçerli olur
esinizin taktir edilmeyecegi gibi kumanizda heralde çok zarif ve ince hatta güzel bulunur...
inanin saka gibisiniz :79:
Maip her şey kadınlara yıkılmıyor sadece Carolin ve Carolin gibilere yıkılıyor o kadar.Kimse Aliyi de savunmuyor zaten ama Carolini de tek savunan sensin
ya arkadaşlar caroline laf yok, çok tatlı o, evet zayıf falan ama ona yakışıyor hele konuşmaya başlayınca hiç susmasın istiyorum, ses tonu, ağzını oynatışı falan, gelinlik içinde de çok güzel oldu, kına gecesinde:
"bu mutlu günümde neden ağlayacak mışım???" sorusu koparttı beni, harikasın carolin, dedirtti bana, benim de hep merak ettiğim bir konu bu, bu mutlu günde neden ağlatırlar adamı yahu, kalktı herkesden çok güle güle oynadı ya, bayıldım bayıldım.
sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..
Savunmuyorum demişsin ama bana burdan yaptıklarını savunuyormuşsun gibi geldi ya da ben yanlış anladım
bi sonraki bölüm uludağa gidince keyfi yerine gelir cazgır şey nolcek
belliki Ali bişey yapamıcak geri dönücek düğüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?