Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Maip her şey kadınlara yıkılmıyor sadece Carolin ve Carolin gibilere yıkılıyor o kadar.Kimse Aliyi de savunmuyor zaten ama Carolini de tek savunan sensin

Savunmuyorum demişsin ama bana burdan yaptıklarını savunuyormuşsun gibi geldi ya da ben yanlış anladım

carolini sevmem ama gelinligi, saci, makyaji harikaydi.
cogu dizide oldugu gibi bastan savma yapmamislar, yakistirmislar kadina ALLAH icin

Ayy nasıl bağırıyor ya yıktı ortalığı keşke Ali dönmeseydi de kalsaydı öyle yaaa şu cadı Carolin. Ama tıpış tıpış döndü mecbur çünkü yanıda arttık kimse yok..

yahu siz neden durup durup benim de başıma gelmemesini temenni ediyorsunuz, ben savunuyor muyum böyle bir şeyi sanki, derdiniz ne sizin, dizi yahu bu alt tarafı neyse ben başka şey anlatmaya çalışıyorum siz başka şeyler anlatmaya çalışıyorsunuz, aynı şeylere tekrar tekrar yazmamıza gerek yok

neyse yine de bir kez daha belirteyim daha uzatmayacağım "carolinin yaptığı çok kötü bir şey, caroline laf yok derken kadını güzel bulduğum için söyledim, öylesine yani laf ederseniz de edin banane yahu, öylesine geyiğine dedim carolin burdan sana sesleniyorum yaptıkların çok yanlış, ali sen de çok kötüsün, cemile sen çok madur oldun, ama carolini cemileden kat kat güzel buluyorum

aha bir de bi ara carolini savunuyormuşum gibi bir durum oldu, orda da demek istediğim, bir kadın istediği kadar güzel olsun, istediği kadar fırsatlar olsun, şartlar öyle gelişsin, adam istemedikten sonra dönüp de kadına bakmaz, kimse kimseye zorla bir şey yaptıramaz, belli adam beğeniyor işte hatunu, sonra ilerde pişman olur olmaz, ama carolin zorla benim olacaksın durumuna getiremez, adam istemedikten sonra olmaz, yani yuva yıkan kadın denilemez sadece, aman yine belirteyim size sadece carolin suçlu diyorsunuz da demiyorum artık, son mesajıonız bunu fazlasıyla belirtiyor zaten

ve arkadaşlar son defa yazacağım, buradan inşallah senin de başına gelmez temennisinde bulunmazsanız tekrar tekrar çok sevinirim, hiç hoş değil

umarım yorumumdaki meramımı anlatabilmişimdir sonunda

Maip her şey kadınlara yıkılmıyor sadece Carolin ve Carolin gibilere yıkılıyor o kadar.Kimse Aliyi de savunmuyor zaten ama Carolini de tek savunan sensin

yakarım uleeen burayı

öldürdünüz beni

bu kadının dizideki rolünü savunmuyorum

kadını güzel buluyorum, ve geri kalanlar da üstteki mesajda yazıyor zaten

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çıldırttınız beni

Savunmuyorum demişsin ama bana burdan yaptıklarını savunuyormuşsun gibi geldi ya da ben yanlış anladım

şimdi efendim aslında ne gerek var fikrini yaz geç ama neyse işte uzadı muhabbet kimse beni yuva yıkan kadın sanmasın diye, ziyadesiyle senin de başına gelir uyarıları olduğu için öyle anlaşılıyor, tek tek anlatacağım artık, yapacak bir şey yok,

bu kadın dizideki rolü dışında bir insan ya hani, hani sizin benim gibi, böyle dışardan bakınca kanlı canlı bir şey, rolü dışındaki carolini seviyorum, tipini yüzünü konuşmasını, çok tatlı buluyorum (rolünde çok kötü bir karaktere sahipsin ama buradan senariste sesleniyorum, carolin hiç de doğru bir şey yapmıyor )

yorumumdaki gibi, bunu nasıl açıklasam bilemedim ama, ben sevmem kına gecesinde gelinin ağlamasını, zorla evlendiriliyorsa ağlasın tabi ama isteyerek evlenen bir kadının ağlamasını beklemeleri bana saçma gelir, ağzı kulaklarında olmalı, benim görüşüm, benim düşündüklerimi senarist carolinin ağzından söyletti ya, ondan harikasın carolin dedim, şahsen ben de kalkıp kına gecesinde şıkır şıkır oynamak isterdim

sonlara doğru damadın ortadan kaybolması sonucu carolinimiz üzülünce tüm ev ahalisiyle birlikte ben de çok üzüldüm, bu tatlı kadıncağıza yapılacak iş mi şimdi bu..

yine carolinin güzelliğine dem vuruyorum burda, bütün ailecek seviyoruz bu tatlı kızcağızı, yoksa senaristin ona biçtiği role değil

neyse bakem, gelinliği de çok güzeldi, gelin de çok güzeldi, şahane olmuş

bu da güzel gelinliğe ve zaten güzel bulunan geline atfen bir yorumdur.

daha önceki yorumlarımda zaten carolinin ve alinin çok kötü rollerde olduklarını belirtmiştim, iz sürerken az biraz eski sayfalara da bakın da, orda carolin ve alinin rollerindeki karakterleri hakkında neler yazdığımı görürsünüz

ali fragmanda elinde mermiyle geliyor abisinin yanına bence balıkçı mermiyi eline verecek ve güzel bir nutuk çekecek ali kaptana.utanacak ali kaptan ve rahat bırakacak onları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…