Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Valla sonerin kardeşi ölecek diye bekliyorduk, çocuğa abı hayat suyu mu içirdiler ne?
hiçte ölecek insan gözü yok,gayet parlak parlak bakıyooo..:86::86:

Aylin kolyeyi takarmısın derken, Soner i it azarlar gibiydi..o neydi beee..

ali kaptan gene çıldırdııııııııııııııııııııııııııııııııı

Şahane sofra topladı ali kaptan.. KAroline mutfakta süprüüüzzz vaaarrr..

yaa bu cemile neden söylemedi ki adamın asıldığını

utansaydı alii, pislik herifff

Ohhh..Cemile ne güzel koydu lafı Ali ye..Sen benim erkeğim değilsin artık..istediğin zaman bana dokunamazsın diye..

Ali ye Salak demesi de pek hoştu..

Kizlar siz Aylin'in evlenme teklifi sahnesinde duygulanmadinizmi?Ben aglamaktan öldüm.Aylin cok seviyor Soner'i yaaaa.Soner'de Aylin'i öyle.Kavusamayan asiklar beni hep aglatir.Cok kötü oldum

ali karolin..karı koca delirdi..evde kırılmadık bişey bırakmadılar..
1 haftaya kalmaz boşanır bunlar..

ya bu salak cemile neden söylemedi ki adamın askıntı olduğunu aliyealinin gözü döner adamın yanına çıkardı iki pislik birbirinin başını yerdi işte

cemile bağısaydı bu kadar yumruğu yemişti şimdiye,carolinin yanında süt dökmüş kedi oluyo,yapıştıramadı bi tane!

Son düzenleme:
off ya son yarım saatini yakalayabildim, en son yine caroline cinnet geçiriyordu

aliğ para laazım para, oğlu evi yaktı para, evlendi, balayı para para, sen hala cemile cemile

cemile' nin artık tek derdi ali peşini bıraksın yeter, kadın illallah etti artık adamın saçmalıklarından, kadın resmen bıktı artık

yok yok cemile'ye de caroline' de yapıştırmasın aman, kadına şiddete hayır, vurmak asla olmaz

bi tane çakamadı ya ali carolin karısına :/ oğluna kızına yapar ama. çaksana bi tane bağırırken ağzının üstüne anca evden gittikten sonra sofrayı dağıt sen carolinin karşısında ağzını açamıyor:/: ayy nasıl sinir oluyorum yaa. o carolinin bağıran yerlerini alıveresim geliyor. O adam inşallah gelirde ali ye carolini nasıl düdüklediğini anlatır

Cemil'e sana karada ölüm yok mete gibi oğlun olduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…