Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

neyse işteher lafı kaldırır o karı
içim şişti ya.şu soneri dövesim var

Banka cüzdanını gösterip ne dedi karolin cadısı?..
senin parağğğ yoğğğ falan mı dedi ne anlayamadım orayı..:97:

alinin parası bitti ne yapacak şimdi kaptanlıkda yapamıyor bence ali carolinden korkuyor bırusu cemileye ötüyordu

ama evet haklısın çifte standart var, carolin ayakları üstünde duruyor, kendine güveni tam, gözü açık, onu karşı öyle davranmak biraz sıkar

ben demiştim emekli parasıyla bu ülkede geçinemezler diye
emekli ikramiyeside baya çokmuş hee:86:harca harca bitmedi

ben demiştim emekli parasıyla bu ülkede geçinemezler diye
emekli ikramiyeside baya çokmuş hee:86:harca harca bitmedi

Hiiiç ama..

Anam.. adam kaptan emeklisi değil..Geminin sahibi sanki,ne sükse ne sükse..
anlı şanlı düğün yap,balayına git..

Hiiiç ama..

Anam.. adam kaptan emeklisi değil..Geminin sahibi sanki,ne sükse ne sükse..
anlı şanlı düğün yap,balayına git..

hee yaaa,
devamlı balıkçıya sen kimsin ulan sen kimsin, ben bitirdim seni diyordu, gerçi son yarım saatini izleyebildim, öncesinde ne oldu bilmiyorum ama, bi efelenmeler bi dayılanmalar, ben de dedim ne oluyor yahu, sen de emekçisin o da, ne farkınız var ki, ikiniz de alnınızın teriyle para kazanıyorsunuz, hatta ben balıkçının aslında yatlarının katlarının olmasından şüphe ediyorum,

yahu bir de balıkçı dedi ya artık bana deniz bitti diye, ne oldu acaba, çok merak ediyorum, ali yine ne haltlar karıştırdı da adam tezgahı topluyordu :44:

Durun hele kızlar....

Fesat eltiye ne diyeceksiniz?..Ne dans ne halay meraklısıymış..
Aliyle Cemilenin Düğününde yoktu zağar..fırsat bu fırsat diye bari bu düğünde kurtlarımı dökeyim dedi herhalll.. Kuşyuvası kafalı

Bi de Ali aaaabiii, Ali aaabiii(ağzını yaya yaya)
konuşması yok muuuu?

kardeşide baya diriydi bu gece
erkek milleti işte iş oraya gelince mezardaki bile kalkıyo yürüyo

aynen ya
bak yazıyorum muratla aylin gerdeğe girince bi şey olmadan murat ölcek dedi dersiniz

aynen gerdekte ölür kesin de, annesine nasıl söylicek
beni istemeye gelecekler diye :26::26:

ee anası sonerin yaşına takıktı zatii
şimdi halloldu işte yaşı yaşına

benim kociş sevmiyor bu diziyi kırmakta istemiyorum . ay ama meraktanda çatlıyorum hiçbir zaman şöyle baştan sona izleyemedim hep parçaları birleştirmekte zor oluyor malum
buraya geliyorum bugün ne olmuş diye okumaya sizde şifreli yayın yapıyorsunuz yahu kendi aranızda her sn biliyorsunuz tabi bizim gibi garipleride aydınlatın yahu yokmu kısa özet geççek biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…