hee yaaa,
devamlı balıkçıya sen kimsin ulan sen kimsin, ben bitirdim seni diyordu, gerçi son yarım saatini izleyebildim, öncesinde ne oldu bilmiyorum ama, bi efelenmeler bi dayılanmalar, ben de dedim ne oluyor yahu, sen de emekçisin o da, ne farkınız var ki, ikiniz de alnınızın teriyle para kazanıyorsunuz, hatta ben balıkçının aslında yatlarının katlarının olmasından şüphe ediyorum,
yahu bir de balıkçı dedi ya artık bana deniz bitti diye, ne oldu acaba, çok merak ediyorum, ali yine ne haltlar karıştırdı da adam tezgahı topluyordu :44:
benim kociş sevmiyor bu diziyi kırmakta istemiyorum . ay ama meraktanda çatlıyorum hiçbir zaman şöyle baştan sona izleyemedim hep parçaları birleştirmekte zor oluyor malum
buraya geliyorum bugün ne olmuş diye okumaya sizde şifreli yayın yapıyorsunuz yahu kendi aranızda her sn biliyorsunuz tabi bizim gibi garipleride aydınlatın yahu yokmu kısa özet geççek biri
hee yaaa,
devamlı balıkçıya sen kimsin ulan sen kimsin, ben bitirdim seni diyordu, gerçi son yarım saatini izleyebildim, öncesinde ne oldu bilmiyorum ama, bi efelenmeler bi dayılanmalar, ben de dedim ne oluyor yahu, sen de emekçisin o da, ne farkınız var ki, ikiniz de alnınızın teriyle para kazanıyorsunuz, hatta ben balıkçının aslında yatlarının katlarının olmasından şüphe ediyorum,
yahu bir de balıkçı dedi ya artık bana deniz bitti diye, ne oldu acaba, çok merak ediyorum, ali yine ne haltlar karıştırdı da adam tezgahı topluyordu :44:
aynen gerdekte ölür kesin de, annesine nasıl söylicek
beni istemeye gelecekler diye :26::26:
ee anası sonerin yaşına takıktı zatii
şimdi halloldu işte yaşı yaşına
Özeti Zebo annatsın, o güzel annatıyo..
evet canım bence balıkçı çok zengin
aliii bu işte, sarayda düğün yaptıya, döneceğin o mahalle o ev işte gene
gerzekk
sen şimdi karonun altında bir ezil de burnun sürtsün
nasıl da sünepe sünepe emeklii maaşım var diyor ya
evet ya orda pek bi miyav miyav ama a... emekl.. ma aaşı...m.. dediüzüldüm orda az biraz her ne kadar gıcık olsam da, yahu sen caroline ayak uydurabilir misin hiç, göreceğiz bakalım
oooo zaten aylinin isteme davası ayrı olay olacak. cemile dicek ben sakat adama kız vermem parayı duyunca dicek satıyormuyum ben seni mete ayrı çıldıracak tabii. çok üzüldüm ama aylin'e o kolye takıldıktan sonra ağladı yane zor bir durum yaa
annesine söylemez belki
neyi söylüyosa
maip senin izlemediğin bölümlerde düğün oldu işte düğün sırasında carolinin dalgası geldi alyle konuştu dedi ben carolinin teyzesinin kocasıyım tebrik ederim felan dedi carolini yusuf yusuflattı yani. daha sonra carolini takip edip çalıştığı yeri öğrendi. İnşallah ali ye herşeyi söyler. cemile balıkçıdan silahı alıp kaynına verdi balıkçıdan da ayrıldı adamda dükkanı kapadı işte. sonerle aylinden itibareni izledin herhalde
Ama Aylin Halivut artizleri gibiydi..kaş göz bi hoştu yaniii..
ama eve giderken makyajı sildi ,yine okul formasını giydi..
tıpkı külkedisi gibiydi..saat 12 ve kabak olayı
ee yaşı tutuyomu kii izinsiz evlenmeye :26::26::26:
amaann ilk bölümde 1 günde gittikleri eve
bölümler sonra 5dk yürüyerek gidiyorlarsa
ona da bulurlar bir kılıf
Evet evt..
balıkçı çok variyetli bi adammış..aynen ali gibi naneler yemiş ya..oğlu da ölünce,malı mülkü 2.eşine bırakarak, o hayatı terk etmiş..yani geçmişinden kaçmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?