Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Evet evt..
balıkçı çok variyetli bi adammış..aynen ali gibi naneler yemiş ya..oğlu da ölünce,malı mülkü 2.eşine bırakarak, o hayatı terk etmiş..yani geçmişinden kaçmış..

evet arkadaşlar lütfen bir özet geçin, ben de kaçırdım bugün :44:

evet canım bence balıkçı çok zengin

aliii bu işte, sarayda düğün yaptıya, döneceğin o mahalle o ev işte gene
gerzekk

sen şimdi karonun altında bir ezil de burnun sürtsün

nasıl da sünepe sünepe emeklii maaşım var diyor ya

oooo zaten aylinin isteme davası ayrı olay olacak. cemile dicek ben sakat adama kız vermem parayı duyunca dicek satıyormuyum ben seni mete ayrı çıldıracak tabii. çok üzüldüm ama aylin'e o kolye takıldıktan sonra ağladı ya ne zor bir durum yaa

evet ya orda pek bi miyav miyav ama a... emekl.. ma aaşı...m.. dedi üzüldüm orda az biraz her ne kadar gıcık olsam da, yahu sen caroline ayak uydurabilir misin hiç, göreceğiz bakalım

maip senin izlemediğin bölümlerde düğün oldu işte düğün sırasında carolinin dalgası geldi alyle konuştu dedi ben carolinin teyzesinin kocasıyım tebrik ederim felan dedi carolini yusuf yusuflattı yani. daha sonra carolini takip edip çalıştığı yeri öğrendi. İnşallah ali ye herşeyi söyler. cemile balıkçıdan silahı alıp kaynına verdi balıkçıdan da ayrıldı adamda dükkanı kapadı işte. sonerle aylinden itibareni izledin herhalde

Ama Aylin Halivut artizleri gibiydi..kaş göz bi hoştu yaniii..

ama eve giderken makyajı sildi ,yine okul formasını giydi..
tıpkı külkedisi gibiydi..saat 12 ve kabak olayı

evet ya orda pek bi miyav miyav ama a... emekl.. ma aaşı...m.. dedi üzüldüm orda az biraz her ne kadar gıcık olsam da, yahu sen caroline ayak uydurabilir misin hiç, göreceğiz bakalım

kalsınlar kuru bi maaşa görcez aşklarını

bu almina mı akmina mı ne ayak yaa
düşmedi gitti ahmetin yakasından

gerçii berrinin halleri ne öle
salak aşık modunda bu ara

o kız berrinin başına bir iş açıcak görürsünüz

yok ben sakata kız vermem derse eğer çok kızarım cemile' ye öyle bir şey yapamaz bence, insanlık hali bu kimin ne zaman ne olacağı belli olmaz, hem engelli diye bir insanı hor görmez bence cemile ama işin iç yüzünü öğrenirse eğer sırf para için olduğunu, ve sarı bıyıklı ağbiyi sevdiği halde hem o istedi diye hem ona inat diye hem de para diye evlendiğini bilirse tamam kızmakta haklı, ama anne ben bunu seviyorum derse cemile bir şey diyemez dicem ama sarı bıyıklı ağbiyi biliyor annesi, işler karışacak orda

hiiiiiiiiiiiiiiii neler neler olmuş, amanııın ne çok şey kaçırmışım, çok çok saolasın sn. e.a. çok teşekkr ederim, evet soner aylin oraları izledim, çok saol

Fakat benim kafam Cemileye takıldı..hadi gittin gece gece balıkçıya, silahı aldın..
Gecenin bi yarısı yataktan kalkıp,kaynına koştura koştura silahı götürmenin ne alemi vardı..
yat aşşşaaa gitsin...çoluğu çocuğu döktü peşine..
Ne mantık vardı orda..sırf alinin kapı önü cümbüşüne bağlamak içinse, çok saçma ve gereksiz kaçtı bence

Evet evt..
balıkçı çok variyetli bi adammış..aynen ali gibi naneler yemiş ya..oğlu da ölünce,malı mülkü 2.eşine bırakarak, o hayatı terk etmiş..yani geçmişinden kaçmış..

evet acaba bütün malı mülkü bıraktı mı devretti mi 2.eşine yoksa kenarda bir iki villası yatı katı var mı ki, öyle bir çıkış yaparlarsa hiç şaşırmam

ayyy evet aylin çok güzel olmuştu kuğu gibiydi. ağlamak bile yakışıyor kıza yahu. soner amca da aşık olmakta çok haklı valla

yahu dikkat ettiniz mi berrinin yüzüne ne oldu öyle kaç haftadır çok fena bir halde:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…