Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Tekrarı vardı az önce..mutfağa gider gelirken bazı kaçırdığım sahneleri yeniden seyrettim..:81:
Karolin cadısının çalıştığı banka Sirkeci Büyük Postaneydi..postaneyi bankaya çevirmişler..tarihi bina tabiki..çok ta iyi olmuş..
Bir de Ahmetin evine gelen amina da, Ahmetten bişeyler bekliyor..formalite evliliklerine içten içe inanıyor..

haa bi de düğünden eve gelen fesat elti, ballandıra ballandıra düğünü hasefe nineye anlatıyor, kadına neyse..sanki kaynanasını kıskandırtacak hay alllam yaaa..

Oooff oooff geçen bölüm sarmamıştı bu bölüm alıp götürecek belliki Hemencik yarın akşam olsada izlesek.

süper bi bölüm geliyo yine

Ekbeeeeeeer çirkinsin kötüsün iticisin ama seviyoruz seniiiiiiiiiiiii düşmanımın düşmanı ne de olsa
süründür carolini

patroniçe cemile doğuyor kanımca
balıkçı cemileye bir miktar para verecek BORÇ olarak ve iş kurmasını isteyecek bununla..
bir yandan da adamlarına cemileye destek vermeleri yönünde emir verecek.. (Tahminimce :78:)
yakında saçı sakalı da temizler ohh miss balıkçının kıllarının arkasında daha müthiş bi karima gizli, yakında çıkar du bakalım

aylin de sonunda babaya resti çekti geç oldu ama neyse.. aramıza hoş geldin aylin

osmanı göremedim pek fragmanda.. neyse çıkar bi yerlerden yine en travmatik zamanda..

berrin senin için küçük kadınlardaki kara bulutları diliyorum.. araba çarpsın kaza kurşununa denk gel yada kalpten öl ne bileyim çıkıver şu diziden

yarın için çekirdek stoklamam lazm.. zira dizi bitinceye kadar bi ton çitliye çitletiyoruz kocacımla

Aylini isteme faslı yarın akşam olacak galiba.:26:
Kanal D dizi takip sayfasında Ali ile Cemilenin fotosu öyle bir izlenim uyandırdı.
Ali takım elbiseli, Cemile de düzgün giyimli, ikisindede endişeli bi bekleyiş var.

Aslanım ekber
tüm kadınlar kulübü yolunu gözlüyordu
göster kendini ekbeeeeerr
alinin boynuzlarını iyi bi parlat

bende şimdi baktım o resme cemılenın içi hiç rahat değil murat sonucta zengın ama sakat. acaba cemıle aylının sıf zengınlıgı ıcın sakat bırını kabul ettgını mı dusunuyo :26::26: sonucta aylinin rahat yasamak istedgini biliyo cemıle. :26:

bencede boyle dusunecek,
cunku daha once adi bile gecmemisti bu muradin,
bide sonerin kardesi oldugunu duyarsa anlamak zor degil

Resmi esas boyutunda görüntülemek için tıklayın.

bende cemilenin adını veren sesi hakanın babasına benzetmiştim ne alaka diyodum balıkçı hiç aklıma gelmemişti

Alinin orda ne işi varsa yinee :95:

kızlar cemile nie süslenmiş öyle düğünmü oluo yoksa

tekerleklikli sandalyede var o resimde
aylini isteme olayı var sanırım

Murat çoookk şeker bi çocuk ya annem benim kıyamam ona Aylin Murata aşık olsun Murat tekerlikli sandalyeden kurtulsun Soner avcunu yalasın hasedinden çatlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…