Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

halen fragman çıkmadı nedne acaba:26:

dedim ya senaristler tembel ilk bölüler çok sönüktü oyuncular sayesinde baktık ve bu senaristler çok ayrıntıyı kaçırıyorlar sanırım hayatı yaşamamış sadece okumuşlar

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Aylin’i Soner’le gören Ali Kaptan, büyük olay çıkarıyor
Carolin’in söyledikleri karşısında erkeklik gururu kırılan Ali Kaptan, hemen iş arayışına girer. Ancak sağlık nedenleri yüzünden emekli olduğu için iş bulması hiç de kolay değildir. Paraya çok sıkışan Cemile’ye hiç umulmadık bir zamanda esrarengiz bir iş teklifi gelir. Ahmet’e yemeğe giden Berrin’i ise orada davetsiz bir misafir beklemektedir. Bu durum Ahmet ile Berrin arasında yeni bir krize neden olur. İnci Hoca’yı nişanlısı ile tekrar birlikte gören Mete büyük hayal kırıklığı yaşar. Eve dönerken kötü bir tesadüf, Ali Kaptan ve Aylin’i karşı karşıya getirir. Ancak Aylin yalnız değildir, üstelik Soner’in arabasındadır. Onları eve kadar takip eden Ali Kaptan büyük olay çıkartır. Aylin’in söyledikleri herkesi dehşete düşürür. Soner, en kısa zamanda kardeşini de alıp Aylin’i istemeye geleceklerini söyler. Düğünün davetsiz misafiri Ekber, Carolin’in peşini bırakmaya niyetli değildir. Bir iş teklifi ile yeni evlilerin kapısına dayanır.

Ellerine sağlık teknolog yahu nerden buluyosun bunları...
Ahmet'in Berrin'e yemek hazırladığı sahneyi kaçırmışım ben. Çatal kaşık takımını da bulan varsa paylaşır mı.. Merak ettim..

Balıkçının teks.triko fb.sı var..adam fabrikatööööörrrr..cemile buna istinaden triko atölyesi açacak adam destek verecek..ohhh..iyi yüzü gülsün kadının..

çok heyecanlı

balıkçıııı sen bizim herşeyimizsin

belki karolinde cemilenin evine temizliğe gelir

keşke aylin ebn evleniorum demeden önce sen beni evine istemedin o kıçıkırık carolin yüzünden ne karışıorsun bee diyip sonra zaten ben evleniorum sendende izin falan almıorum deseydi belkide demiştir ben galeyana geldim

şu röportajda baska neler var

metenin çok ünlü bir müzisyen olacağı dizinin günümüze kadar uzanacağı ve dört sezon kadar süreceği vardı balıkçının çok değişeceği ve berrinin fikir olarak şimdiki halinden eser kalmayacağı :) nitekim berrin ilk bölümlerindeki gibi değil ve metede yarışmaya katılıyor.

Önce yeter be sen kimsin asıl diyo..Çokta güzel diyo bravo aylin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…