Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

mete çok olgunlaştı duruldu hakkaten .
ya berrin ve ahmetin sahneleri fena sıkıyor beni .
sevmiyorum onların aşklarını izlemeyi...

carolin çok çirkin bi kadın, tam alman helga. çiğ bi ten, çenesi de çıkık.
osman cezaevinden anlatıyomuş bu onun hayat hikayesiymiş falanmış filanmış öyle değil mi?
berrin cildi çokkk fena
ayrıca dağın başında oturuyolardı sonra nasıl gecenin bi vakti koşa koşa eski eve gidip koşa koşa dönebildiler.
:44:

berrinin de taa o dönemde daha iki günlük çıktığı çocukla beraber olması çok itici ve gereksizdi. hem de kendi kaşındı.

bende sürekli ona takılıyorum
bari mete bi bisiklet bulsada
atsa arkasına cemileyi
öyle gitseler
vırt ordalar zırt burdalar
ulen ilk bölümlerde 1 gün boyunca yürümüştünüz yaa

bende sürekli ona takılıyorum
bari mete bi bisiklet bulsada
atsa arkasına cemileyi
öyle gitseler
vırt ordalar zırt burdalar
ulen ilk bölümlerde 1 gün boyunca yürümüştünüz yaa

bu ev merkezi bi konumda her yere daha yakın heralde

Caroline hesap sorar...

Hala Cemile'yle uğraşan Ali, Carolin'in canına tak ettirdi...

İzlenme rekorları kıran dizi "Öyle Bir Geçer Zaman Ki" yine nedef kesen bir bölümle ekrana geldi.
...
Carolin'in Ali'ye yaptığı çıkış bu bölüme damgasını vurdu. Evin yenilenmesi, düğün, balayı derken Ali Kaptan'ın köşesindeki tüm para suyunu çekti. Ali'nin emekli maaşının yetmeyeceğini anlayan Carolin ise bankada işe başladı.

Eve gelen bir telefonla Ali'nin hala Cemile'ye yardım etmeye çalıştığını anlayan Carolin, Ali'ye ateş püskürdü. Evde eline ne geçerse yere fırlatan Carolin, sinir krizi geçirdi. "Senin karın benim; Cemile değil. Bankadaki tüm paran bitti, emekli maaşın yetmiyor. Ben çalışmak zorundayım. Sense evde oturup, Cemile'ye yardım ediyorsun. Bu böyle mi olacak?" diye hesap soran Carolin, bakalım Ali'den nasıl bir yanıt alacak?

o carolin kepçüğü müdürünüde baştan çıkarır
müdür nasıl bakıyodu sarı cadıya

o carolin kepçüğü müdürünüde baştan çıkarır
müdür nasıl bakıyodu sarı cadıya

bence mudur asılcak ona zamanla gerci carolının hosuna gider bu durum ne de olsa alının emeklı maasındansa mudur maası daha cazib gelir carolıne
bence ekber parası bıtınce carolınden isticek. mudurun zaten carolınde gözu var gibi carolınde bunu fırsat bilip muduru söğüşlücek. para çalcak yıne.

Son düzenleme:
Fragman çıkmadımı acaba...:26:

Ali kaptan usulü sofra toplama

[video=youtube;-3-d8UhpPOM]http://www.youtube.com/watch?v=-3-d8UhpPOM[/video]

uuuuuuh yırtıldım yaw.
Bitanem o mikrofon çekim hatası. Yazdı onu haber siteleri.

caroline göre ne var di mi
ekberle,aliğnin evinde bile sevişirler onlar
ali öğrenince yüz ifadesini merak ediyorum

Aşk-ı Memnu dizisinde güldüren hata
Halit Ziya Uşaklıgil'in eserinden uyarlanan TV dizisi Aşk-ı Memnu'da yapılan çekim hatası izleyicilerin gözünden kaçmadı. Beren Saat'in canlandırdığı Bihter karakteri bir yandan oturmuş makyajını yapıyor bir yandan da İPhone markalı cep telefonuyla konuşuyor. Fakat telefonuna dikkat ettiğimizde ters tuttuğunu görüyoruz.

,

Slayt Şovu Durdur​

"Aşk-ı Memnu" dizisinin final sahnesindeki bir hata, dikkatli izleyicilerin gözünden kaçmadı!
Televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, okuru Özlem Akkaya'nın tespitini köşesine taşıdı:
"Aşk-ı Memnu" dizisinin finalinde Bihter'in mezar taşında doğum tarihi 1983 yazıyordu ama bundan bir kaç bölüm önce eve gelen trafik cezası makbuzunda doğum tarihinin 1979 olduğu görülüyordu."

Slayt Şovu Durdur

Yaprak Dökümü dizisinin bir bölümünde şu hata göze çarptı: Zanlı hakkında tutuklama kararı çıkıyor. Ancak duruşma 3 ay sonrasına erteleniyor oysa bu süre en fazla bir ay.

Slayt Şovu Durdur

Akasya Durağı dizisinin bir bölümünde, sızıntı petrolü izinsiz satan kişiler, "Şikayet var" diye gözaltına alınıyor. Sonra da "Şikayetten vazgeçildi" diye zanlı serbest bırakılıyor. Bu olay hırsızlık kapsamında olduğu için şikayetin geri çekilmesinin bir değeri yok.

Slayt Şovu Başlat Slayt Şovu Durdur

Akasya Durağı dizisinde senaristler büyük bir hataya imza attılar. Bir bölümde, Sinan hastanede bir mafya babasına kan veriyor. Sinan'ın ve mafya babasının kan grubu AB RH (-) olarak belirtiliyor. Sonraki bölümde ise, yenilmez pehlivan Osman Ağa kaza yapıyor ve 0 RH (-) kana ihtiyaç duyuluyor. O sırada bu kan olayını duyan bir homoseksüel kendi kanının 0 RH (-) olduğunu söylüyor ve kan veriyor. Bu kan verme olayı nedeniyle Osman Ağa'da da homoseksüel davranışlar başlıyor. (Nasıl olduğu tıp tarihinde yok). Neyse Osman Ağayı bu durumdan kurtarmak için ve eski sert haline geri dönebilmesi için Sinan'ın kan verdiği mafya babasından Osman Ağaya kan veriliyor. Ve sonunda Osman Ağa eski maço haline geri dönüyor. İşte problem tam burada. Nasıl oluyor da bir önceki bölümde kan grubu AB RH (-) olan mafya babası, bir sonraki bölümde 0 RH (-) olan Osman Ağaya kan verebiliyor.

Slayt Şovu Durdur Kaynakwh webhatti.com:
Kaynakwh webhatti.com:

Kavak Yelleri dizisindeki devamlılık hatası dikkatlerden kaçmadı. "Kavak Yelleri"nde Leyla'nın, telefonu kapının önündeki Leman'a verene kadar bluzunu ve pantolonunu değiştirmiş olduğunu görüyoruz. Leyla'nın yaptığı, müthiş bir "illüzyon gösterisi" olsa gerek!

Slayt Şovu Durdur

Kanal D'den Star TV’ye transfer olan Küçük Kadınlar dizisindeki hata güldürdü. "Küçük Kadınlar"da kız sol eliyle yazı yazarken, tıpkı Arapça'da olduğu gibi sağdan sola yazıyor. Sonra kalem birden sağ eline geçiyor ve düzgün yazmaya başlıyor. Bu durum, televizyonculuk dilinde "ters bağlama" denilen bir montaj hatası.

Slayt Şovu Durdur

Aynı bölümden iki sahne. Oyuncular İzmir/Urla'dan yola çıkıyorlar. Akşam olduğunda İstanbul'a varıyorlar. Ama arabanın jantları değişmiş oluyor. Büyük ihtimal 2 araba var. Biri İstanbul'da. Diğeri İzmir'de

Slayt Şovu Durdur

Kavak Yelleri dizisinin bir bölümünde, MSN'de görüntülü konuşma yapılıyor. Ama daha bağlantı kurulmadığı halde görüşme çoktan başlamış.

Slayt Şovu Durdur

Kavak Yelleri dizisinin bir bölümünde, çekimde yaşanabilecek en büyük hatalardan biri gerçekleşti. Kamera arabanın dikiz aynasından izleyiciye yansıyor.

Slayt Şovu Durdur

Kavak Yelleri dizisindeki oyuncuların hepsi aynı sınıfta okuyor. Fakat ÖSS sonucunda biri sayısal bölümden tıpa, diğeri ise eşit ağırlıktan siyasal bilimlere giriyor. Senaryo hatası.

Slayt Şovu Durdur

Kavak Yelleri dizisinin çekildiği okul İzmir/Urla'ya 10 kilometre uzaklıkta. Fakat oyuncular okula yürüyerek gidiyormuş gibi gösteriliyor izleyiciye.

Slayt Şovu Durdur

Yaprak Dökümü dizisinde, Ferhunde'nin annesi ile ilgili Google'dan aratılan gazete arşivindeki haberde İzmir'in Söke ilçesi yazıyordu. Fakat Söke İzmir'in değil Aydın'ın bir ilçesi.

Slayt Şovu Durdur

Yaprak Dökümü dizisinde, Meltem (Oğuz'un kız kardeşi) altın gününe Leyla'yla birlikte gidiyor. Ve Ferhunde ona "Ay Leyla ne şanslısın, senin sadece bir görümcen var, benim başımda ise 3 tane" dedi. Oysaki Ayşe'yi de sayarsak 4 görümce oluyor

Slayt Şovu Durdur

Yaprak Dökümü dizisinin bir bölümünde, ev halkı yemek yiyeceklerinde Necla yukarıya Leyla'ya gelmesi için seslendiğinde Hayriye Hanim, kızım bağırma öyle, baban hiç sevmez öyle şeyleri diyor. Sonra kendisi Ayşe'yi yemeğe çağırmak için aşağıdan Ayşeee diye bağırıyor.

Yaprak Dökümü dizisinin bir bölümünde, dizi başladığında her yer bembeyaz, karlar içinde. Hatta Leyla ile babası odada konuşurken, bahçedeki ağaç dalları dahil bembeyaz. Fakat Leyla dışarı çıkıyor, döndüğünde ne kar var ne yağmur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…