Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

cemile nekadar güzel olmuş. ne masum temiz bi yüzü var yaaa Carolini istedikleri kadar soksunlr boya fıçısına tırtttttttt Cemilenin tırnağı olamaz

Ya canım sen öyle diyosun ama bu sanırım bizim düşüncemiz çünkü evde şuan misafir var eniştem diziyi ilk defa izliyor karolini gösterdik, ''çok güzel'' dedi
Ben nasıl feryat ettim ''ama o çemçük ağızlı yaa'' diye
Cemile'yi gösterdik ''Aman işte idare eder'' dedi, erkeklerin kafası aynı çalışıyo heralde Anlamıyorum vallaha

civelek oynak görünce demek her erkeğin başı dönüo, Cemile gibi akıllı, namuslu, sadık olunca talep görmüo =) amannnnn Cemile balıkçıyla evlensin oh hepimiz rahat edelim.

Cemile sen büyük insansın.
Ali`de anlaşmanın bozulmasına üzüldü sanki. Gitti paracıklar demiştir kendi kendine

Metem ölürüm sana yaaaa.Inci hocanin askindan ölüyor oglan ya.Yavruuum nasilda icine atiyor.Icim gitti o sahnede,cok fena oldum.

Ayrica Bu Inci hoca aslinda Mete'yemi asik acaba??? VAlla bana öyle geldi.Nisanlisina bir türlü yaklasamiyor.Kesin Mete'ye asik oldu.

Ekber bunların başına bir çorap örecek ama, hemide cartiyerli cinsinden:81::81:..fakat ucu cemilenin evine dokanacak ondan korkuyorum..:18:

ahhhh ölüyorum bende o sahnelere

bencede inci sanki aşık meteye, ahh mete yaa gözleri doluyor hemen

Ekber bunların başına bir çorap örecek ama, hemide cartiyerli cinsinden:81::81:..fakat ucu cemilenin evine dokanacak ondan korkuyorum..:18:

kesin...

bu karolin ekberle iş yapma diye yırtınıyordu
şimdi ali kredi alsın diye kuzu kuzu alinin gözünün içine bakıyor
acaba cemilenin elinden ev gitsin diyemi böyle yapıyor :26::26:

2 -3 bölüm sonra Cemile'ler yine kendilerini kapıda bulucak
aferin aliğğğ

ali kaptan şimdide cemilenin evini alacak

fakat fakat..öyle olsa bileee..Cemile artık işkadını oluyo..napsın alinin Dağbaşındaki evini..o çalışır kendine yalı dairesi bilem alır..onda bu azim varken allahın izniyle..inşallah yani..

ya bu Ali akıllanmaz heee öldürcek sinirden insanı Cemilenin evi gitcek ama korkmuyorum artık Cemilenin arkasında kapı gibi balıkçı var

Evlenme teklifini alınca ağlamaklı oldu ya inci hoca ben de aynı şeyi düşündüm:26:

hem ondan ,hemde Ekberin korkusundan yusuf yusuf oldu..:18:

banada öyle geldi.
çok üzüldüm mete'ye canım ya
inci hoca hatamı yapıyorum falan dedi,ondada kesin var bişeyler.ağladı zaten

Ekber tekneyi aslında kiraladı ve oyuncu o adamla tekneyi satılıkmış gibi gösterip Aliyi dolandıracak sanırım...İlk başta Carolin istemiyodu ama cemile kendini kapıda bulacak diye işine geldi onunda pislik kadınn

Ekber Aliyi dolandıracak kızlar. Çünkü o tekne kiralıktı ekber onu bir kaç günlüğüne kiraladı galiba. Aliyle tekneyi görmeye gittiğindeki teknenin sahibi gibi görünen adam sahibi değildi ekber içki içmeye gitmişti ya bir yere orada içki içenkerden biriydi. Cemilenin ev gitti yani elinden

banada öyle geldi.
çok üzüldüm mete'ye canım ya
inci hoca hatamı yapıyorum falan dedi,ondada kesin var bişeyler.ağladı zaten

iyide çok yanlış ya
tamam inci hoca iyi hoş on numara ama çok hata yaptı bence
karşısındaki ergenlik çağında bir çocuk
tamam sen tamamen arkadaşça kardeşçe dokunursun sarılırsın yakınlık gösterirsin ama
çocuğun kendi içinde bunu nasıl algılayacağını, ne hayallere dalacağını düşünemezsin
en azından metenin kendine aşık olduğunu anladığında önlemini almalıydı
hocanın yakınlık derecesi çoğu zaman doğru gelmiyor bana mesafeyi ayarlayamadı
bu çocuğu üzmek değildir aksine onun iyiliği içindir

aslanım hikkmmeetttt

biz ailece böyle bir tahminde bulunmuştuk önceki bölümlerde
o balıkçı çok zengin ve cemile ileride de çok güzel hatun olacaak yani bakımlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…