cemile nekadar güzel olmuş. ne masum temiz bi yüzü var yaaa Carolini istedikleri kadar soksunlr boya fıçısına tırtttttttt Cemilenin tırnağı olamaz
Ya canım sen öyle diyosun ama bu sanırım bizim düşüncemiz çünkü evde şuan misafir var eniştem diziyi ilk defa izliyor karolini gösterdik, ''çok güzel'' dedi
Ben nasıl feryat ettim ''ama o çemçük ağızlı yaa'' diye
Cemile'yi gösterdik ''Aman işte idare eder'' dedi, erkeklerin kafası aynı çalışıyo heralde Anlamıyorum vallaha
Metem ölürüm sana yaaaa.Inci hocanin askindan ölüyor oglan ya.Yavruuum nasilda icine atiyor.Icim gitti o sahnede,cok fena oldum.
Ayrica Bu Inci hoca aslinda Mete'yemi asik acaba??? VAlla bana öyle geldi.Nisanlisina bir türlü yaklasamiyor.Kesin Mete'ye asik oldu.
Ekber bunların başına bir çorap örecek ama, hemide cartiyerli cinsinden:81::81:..fakat ucu cemilenin evine dokanacak ondan korkuyorum..:18:
ali kaptan şimdide cemilenin evini alacak
Metem ölürüm sana yaaaa.Inci hocanin askindan ölüyor oglan ya.Yavruuum nasilda icine atiyor.Icim gitti o sahnede,cok fena oldum.
Ayrica Bu Inci hoca aslinda Mete'yemi asik acaba??? VAlla bana öyle geldi.Nisanlisina bir türlü yaklasamiyor.Kesin Mete'ye asik oldu.
ahhhh ölüyorum bende o sahnelere
bencede inci sanki aşık meteye, ahh mete yaa gözleri doluyor hemen
kesin...
bu karolin ekberle iş yapma diye yırtınıyordu
şimdi ali kredi alsın diye kuzu kuzu alinin gözünün içine bakıyor
acaba cemilenin elinden ev gitsin diyemi böyle yapıyor :26::26:
berrin roacutane kullanıyo heralde sivilceleri bu kadar değildi
banada öyle geldi.
çok üzüldüm mete'ye canım ya
inci hoca hatamı yapıyorum falan dedi,ondada kesin var bişeyler.ağladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?