Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aylin ne kadar çok ağladı bugün ya.

Soner de zorla istedi Aylin'i.

Ne olcak onların sonu çok merak ediyorum.

Ekber Ali'yi dolandırcak.

İyi olcak Ali'ye ama işe Cemile çocuklar ev falan karışmasa iyiydi.

Balıkçı şirkete girince herkes nasıl süzdü ya demek ki adam o olayı çok uzun zaman evvel yaşamış belli oldu.

Cemile de iş buldu oh.

Ne güzel ziyafet çekceklerdi kendilerine ama boğazlarına oturdu yemekler.

Aylin'e çok üzüldüm Soner'le Ali kavga ederken.

Cemile'nin söylediği şeylerin çoğu da çok doğruydu.

Off içim şişti yine bugün izlerken ya

sevmiyor seni ,istemiyor diyebilir.. akıl var mantık var kız güzel çocuk sakat onu istemesi bile bi hata ya.. saçmalık.. nese istemediğini söylesin zaten hastalıgada fazla dayanamaz ölür soner alır.. çok mu acımasız oldum yaff
o durumda olan bir kardeşe
aylinin adını duyunca gözlerinin içi gülen bir kardeşe
nasıl söyler şekerim

sen genede dövme

ooo odaha ii olur.. anaaaa ne çok dayak isteyen var dizide.. iki posta yeseler akılları başlarına gelir sanırım gerçi dayak yedikçe arsız da olabilirler mete gibi
sen boşver soneri onun geçerli nedenleri var. biz sana yengeyi verelim onun daha çok ihtiyacı var dayağa

ülen yine sinirlerim pörrtledi:84:
bu ali uyuzunu niye cemile eve alır ya! öyle babamı oluyor yani..
aminayı kim ihbar etti ki?
berrin ne zaman hamile kalcak mete onu öldürecek burda da masal bitecek:86:

ooooooo daha cok var berrin hamile kalcak osman büyücek carolini öldürcek hapisten yazıyormuş zaten öle duydum falan falan... dahabebe elkadar haftaya 5 10 yaş büyümez ya

Cemile ne güzel yolladı Ali'yi babalık görevin bitti hadi gidebilirsin diye :76:
ezik ezik oturdu evde :82:

ewt canım bende sinir oluorum bence çok şımarık bir çocuk murat abisi her istediğini yapıyor diye yüz bulmuş nasılsa abim aylinlede evlendirir beni diye aslında zeki çocuk anlamalı aylin onu sewmiyor ama şımarık işte zaten hiç hasta gbi durmuo turp gbi

bence amina kendini ihbar etti.berrine lafı koymuş oldu.yani ben ahmetin mutluluğu için ondan vazgeçecek kadar seviyorum demek istedi kendini ihbar ederek...ama salak berrin bunu anlayamadı.o anda anlasaydı kendinin isteyerek teslim olduğunu 2 dk önce kapıda aminaya sorduğu sorunun cvbını almış olacaktı

bence Amona kendini ihbar etti Berrinin kendinden vazgecebilecek kadar seviyomusun Ahmedi sorusuna kapak bi cevap oldu

guzel bi bolumdu begendim

evin yarı hissesi bankaya gecerse balıkçı satın alıp hepsini verir belki cemileye bu da aliye kapak olur ben çok sevindim dolandırılmasına inşaallah ekberle carolinin foyasıda çıkar meydana...

ah ulan alliğ sen bu hallere düşecek adammıydın beeee. eziiiik. işte öle kalırsın .inşallahta karın olacak o kepçük ağızlıyla dostunun maskarası olursun..:76:

evin yarı hissesi bankaya gecerse balıkçı satın alıp hepsini verir belki cemileye bu da aliye kapak olur ben çok sevindim dolandırılmasına inşaallah ekberle carolinin foyasıda çıkar meydana...

hocam o evin her yeri hisse olsa ne olur yaa. dağın başı...verecekse balıkçı gitmediği gidemediği o yalısını versin cemileye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…