Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Soner, Talaşoğlu holding diyince, Ali nasıl zalakça konuşmaya başladı..
Talaşoğlu holding sizin mi?Ben o şirkete ait gemilerde senelerce çalıştım falan dedi..
Müşterek nokta bulmaya çalışır gibi..

Canım osman yaaa..olan bitene bir anlam veremedi.:44:.herkese tek tek bakıyor neler oluyor dercesine..

ekber dolandırsın ali kaptan haketti buna çok sevindim zamanla cemilenin ayaklarına kapanıyormuş elaman diliyormuş ali kaptan çok iyi olur

Ali öyle konuşurken metenin yüzü çok hoştu. başladı yine der gibi
Eve gelenlere gülümseyen bir tek osmandı... canım yaaaa

hiç ama..

balıkçının dediği gibi ,kızların neyle geçiniyor düşünüyor musun demişti..
o balıkçıda var bi bilgelik ama du bakalım..:44:

Balıkçıda yol izan bilen bi insan havası sezmiştim, haftalar evvelinden..boşa değilmiş..Adam Holding patronu çıktı..

Yarın bir aksilik olmazsa Mete işyerimize gelecek, tüyo almaya çalışıp size bildiririm artık kızlar.

Ali öyle konuşurken metenin yüzü çok hoştu. başladı yine der gibi
Eve gelenlere gülümseyen bir tek osmandı... canım yaaaa

Osmanla Süleymanın sinemadan tanışıklığı vardı ya..el salladı süleymana, o da ona göz kırptı..Hulusi Kentmenim benim yaaa..

burbuk bizim için değişik fotolar çeksene kk metenin hastası:98:

Hele bi gelsin çekicem tabiki, 2 hafta öncede gelmişti ama ben yoktum. Arkadaşları boy boy çektirmiş, onlardan alabilirsem buraya eklerim. Ben göremedim ya şimdi birazda benim istememle oldu, gelsin bakalım gerisi kolay.

Yarın bir aksilik olmazsa Mete işyerimize gelecek, tüyo almaya çalışıp size bildiririm artık kızlar.

Aaaa..ölemiii..Sorması özel olmazsa ne için..Tüyo vermez ama.. sen ona onu çok başarılı bulduğumuzu, yıldızının parlak olduğunu söylersin..bi de osmanla ikisinin bizleri salya sümük ağlattığını da..

Hele bi gelsin çekicem tabiki, 2 hafta öncede gelmişti ama ben yoktum. Arkadaşları boy boy çektirmiş, onlardan alabilirsem buraya eklerim. Ben göremedim ya şimdi birazda benim istememle oldu, gelsin bakalım gerisi kolay.

hiii hastasıyım onun ya eklersen çok mutlu olurum

Söylicem tabiki güzelim, her çarşamba gözlerim şiş gidiyorum işe.
İşyerine gelme sebebide, devlet işi diyelim güzelim. Resmi yani. Çalıştığım yer dolayısıyla bir çoğunu görüyorum ama Mete başka yaaaa. Evladım gibi seviyorum, benimde bir delikanlı oğlum var babasıyla anlaşamaz, Mete'yi görünce oğlum gözümün önüne geliyor.

merhaba arkadaşlar.. nasılsınız bakalımm??ilk defa yazıyorum bu topiğe bu arada... neyse bende Ali Carolin Soner parçalamak istiyorum gördüğüm yerde... hatta İstanbulda olsam seti basıp hoytt açılın leynn diye kafa göz dalcam okadar yani uyuz oluyorum...

kız sonerin suçu ne

Ay bu bölümdeki,inci hocayı görünce yutkunmaları,kızarmış bakışları,içinin dolması çok gerçekçiydi..
onu da söylersin..

Ama onun o küçük adam tavırları yok mu..annesine yardımcı olan tavırları..ölüyorum resmen..

resimdeki boş tekerlekli sandalye sahnesi yoktu
murat düzgünce oturdu sandalyesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…