Soner, Talaşoğlu holding diyince, Ali nasıl zalakça konuşmaya başladı..
Talaşoğlu holding sizin mi?Ben o şirkete ait gemilerde senelerce çalıştım falan dedi..
Müşterek nokta bulmaya çalışır gibi..
Canımosman yaaa..olan bitene bir anlam veremedi.:44:.herkese tek tek bakıyor neler oluyor dercesine..
hiç ama..
balıkçının dediği gibi ,kızların neyle geçiniyor düşünüyor musun demişti..
o balıkçıda var bi bilgelik ama du bakalım..:44:
Ali öyle konuşurken metenin yüzü çok hoştu. başladı yine der gibi
Eve gelenlere gülümseyen bir tek osmandı... canım yaaaa
Yarın bir aksilik olmazsa Mete işyerimize gelecek, tüyo almaya çalışıp size bildiririm artık kızlar.
burbuk bizim için değişik fotolar çeksenekk metenin hastası:98:
Yarın bir aksilik olmazsa Mete işyerimize gelecek, tüyo almaya çalışıp size bildiririm artık kızlar.
Hele bi gelsin çekicem tabiki, 2 hafta öncede gelmişti ama ben yoktum. Arkadaşları boy boy çektirmiş, onlardan alabilirsem buraya eklerim. Ben göremedim ya şimdi birazda benim istememle oldu, gelsin bakalım gerisi kolay.
Aaaa..ölemiii..Sorması özel olmazsa ne için..Tüyo vermez ama.. sen ona onu çok başarılı bulduğumuzu, yıldızının parlak olduğunu söylersin..bi de osmanla ikisinin bizleri salya sümük ağlattığını da. .
ali pisliği cemilenin evine göz dikti((
mezarında dik oturasıca
merhaba arkadaşlar.. nasılsınız bakalımm??ilk defa yazıyorum bu topiğe bu arada... neyse bende Ali Carolin Soner parçalamak istiyorum gördüğüm yerde... hatta İstanbulda olsam seti basıp hoytt açılın leynn diye kafa göz dalcam okadar yani uyuz oluyorum...
Söylicem tabiki güzelim, her çarşamba gözlerim şiş gidiyorum işe.
İşyerine gelme sebebide, devlet işi diyelim güzelim. Resmi yani. Çalıştığım yer dolayısıyla bir çoğunu görüyorum ama Mete başka yaaaa. Evladım gibi seviyorum, benimde bir delikanlı oğlum var babasıyla anlaşamaz, Mete'yi görünce oğlum gözümün önüne geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?