Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Dizinin başı beni mahvetti.

Aylin'e ayrı üzülüyorum, Soner'e ayrı, Murat'a ayrı.

Şu Mete'yi de ezmeyin artık.

Zaten başından beri haklıydı. Artık kendini de düzgün ifade ediyor.

Ne kadar doğruydu müdürün odasında söyledikleri.

Ekber idolüm oldu.

Ohh nasıl da dövdü Ali'yi,içimin yağları eridi.

Caroline de hemen paraları kattı çantaya.

Pislik Aliğğğğ Hikmet Karcı içine oturdu tabi,hangi hakla Cemile'ye tokat atıyorsa. Neysee demicem başka bişey yasakk

nörimana bakın şampanya elinde pek keyifli..saftirik yaa :)))

haha esimle orda bi gulme krizine girdik, ikimizde gicik oluruz kendisine

Ayy suya düştüler noldu onlara öyle biri suyun üstündeydi diğeri kayıp

Ben diziyi aldirdigim icin son sahneyi tekrar izleyebildim. Iyice baktik, suyun ustunde ki Ali kaptan olmali cunki uzerinde yelek gibi bisey vardi ve cusse olarak daha buyuktu. Ekber yuzup cikacak sanirim.

adam balıkçıyken yemediği dayak kalmamamıştı.
adamın zengin olduğunu öğrenince bişey yapamadı ali bey.

O sahneye bayildim giki cikmadi Ali'nin. Benim ki hep 'Ali bagiriyo cagiriyo yikip dokuyo ama hic bisey yapamaz biri guzel haddini bildirmeli' derdi. Nitekim Ekber'le olan kavgasinda gorduk dayak yedi resmen kucucuk adamdan gorende bisey zanneder koca Ali kaptani gittigi yerde tehditler savuruyo gerizekali :86:

Cemile'ye tokat attiginda icim yandi bu nasil bi adam ya gucu kadinlara yetiyor sadece Inci hocanin da oyle ustune gitti, ne de olsa kadin demi :84:

berrinin yüzüde ilk sahnede çok kötü gözüküyodu diğer sahnelerde bişey yoktu...:44::44:

Çocuklar Ali geliyoor.Berrin sen babanı deli et.Aylin sen süt kuzusu gibi dur.Osman yavrum sen ağla.Eğer babanız sorun çıkarırsa Mete Devreye gir ve evi Yak xD.

bunu faceden buldum. Ali kaptan hayranı biri galiba, kıyamamış Ali sine. Ali ye seslenmeyi unutmuş, koş cemile ye vur, çocukların ağzını bburnunu dağıt, olmadı osman ı annesinden ayır

yazık bu berrine. cildi çok fena bence nazara gelmiş. okuduğum kadarıyla birkaç yıl önce yüz güzeli seçilmiş. Ben de sorun yaşamıştım. bence hormonal. polikistik over insanı bu hale getirebiliyor. inşallah geçer

Dizi bittikten sonra bizde cok gulduk, ne Ekbermis ama adami olduruyodu
Caroline'de Ali orda ölürken paralarin pesine kucucuk cantasina doldurmaya calisiyor, yuh dedim orda artik

ekber ali'yi döverken cemile olsa dedim içimden neriman zaten ayrı bişey carolin'in çin malı gibi

dünkü bölüm baya durgundu. Soner niye eve geliyor ki balayında çocuklar alla alla sabahına damladı hemen. Kadınla da hınçla beraber oldu zaten. Yalnız nasılda 3.5 attı Aylin Soner sözleşmeyi söyleyecek sandı. Ali Kaptan Hikmet Karcı'ya yapamadığının acısını Cemile'den çıkardı dedi de zaten onun şirketi varsa benimde teknem var diye iyi koymuş yani Ali'ye bende büyük olucam batmcam diyordu daha dadikasına patladı zaten salak Ekber'de bilmeden geldi öldürüyordu valla Aliyi.

Yalnız Carolin paraları gördü başladı çantaya paraları doldurmaya yahuu çanta bomboştu yaa... Hiçbirşey yoktu çantada elinde süs diye mi taşıyormuş. Ya da bir yerlerden para gelirde doldururum diye mi acaba boşalttı ne içine doğdu demekkiii Ali bitti artık boru da ödeyemez Carolin gitcek mi acab gitmesin kalsın foyası çıksın ortaya bir güzel dayak yesin Ali'den. Bence sudaki Ekber Ali tabii ki kurtulacak. Bence Alinin ipotekli payını Hikmet Karcı alacak Cemile'ye verecek.

Soner'in Aylin'in amca kızıyla evleneceğini sanmam ne işi var onunla yaa kendi kendine gelin güvey oluyor kızda. Ama tabii Aylin'in mutluluk pozlarına inat o da inat yapabilir. Ama eninde sonunda bir araya gelecek Soner'le Aylin.. ne kadar karşı koyabilirler ki aynı evin içinde bir de... Bermuda şeytan üçgeni gibi. Ay çocukta ne saftirik yaa.. beni sevecekmisin bir gün diyor ayol sevmediğini biliyorsun da ne evlendin hem bişi de yapamıyorsun abini göndereceğin yerde evden daha çok otur diyorsun yaa.. Hep gülüyo mübarek. hem paris'e gitmek için bir dosya dolusu imza mı atmak gerekiyormuş insanın kafası çalışır biraz yahuu...

Bu Soneri de hiç işe giderken gösteremiyo..yanında süleymanla evde yan gelip oturuyor..
Bulamadılar mı bi işhanı falan, kapısının üstüne Talaşoğlu Holding yazılsın da Soner gitdin gelsin..

ilk defa bi bölümünde ağladım o da aylinle annesinin ayrılık sahnesinde çok etkilendim orda been

ilk defa bi bölümünde ağladım o da aylinle annesinin ayrılık sahnesinde çok etkilendim orda been

Bende orda cok etkilendim

Aklima dugun gecem geldi.. Annem butun gece aglamisti giderken bi bakisi vardi bana asla unutamam..
O ani tekrar yasadim sanki

Bende orda cok etkilendim

Aklima dugun gecem geldi.. Annem butun gece aglamisti giderken bi bakisi vardi bana asla unutamam..
O ani tekrar yasadim sanki

canım benim ben bekarım ama anlayabiliyorum neler hissettiğini ben on gün salya sümük olurum heralde:2:

gerçekten caroline nin çantası bomboştu nasıl da atladı paralara yaa, nasıl da aklına geldi...vay anasını sayın seyirciler

canım benim ben bekarım ama anlayabiliyorum neler hissettiğini ben on gün salya sümük olurum heralde:2:

Dur kiz makyajin bozulur sonra ben zaten milletin kinasinda dugununda aglardim
hic dayanamam oyle ayriliklara

evet benimde dikkatimi çekti diğer sahnelerde yüzü pürüzsüzdü nasıl oldu ki:26:

Isiktan pek belli olmuyordu, gun isiginda cok belli oluyor. Ustelik biraz iyilesmis veya daha iyi kapatici kullanmista olabilirler

Son düzenleme:
ekber ali'yi döverken cemile olsa dedim içimden neriman zaten ayrı bişey carolin'in çin malı gibi

Cemile olsa insanligindan engel olmaya calisir, oyle bakakalmaz okuz Caroline gibi

Kizlar bu arada Caroline'nin cantasi bos degildi sanki icinde bi kac deste para vardi, ben oyle hatirliyorum :26: ya insan kendi kocasini boyle kaziklar mi, birde ben sana demistim Ekberle is yapma diyerek uste cikiyor zeytinyagi gibi :99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…