Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

hem paris'e gitmek için bir dosya dolusu imza mı atmak gerekiyormuş insanın kafası çalışır biraz yahuu...

o dönemde nasil isliyordu bilmiyorum ama bu Soner gözle de görüldügû gibi eli heryere uzanan bir adam; Aylin daha önce hiç yurt disina çikmadigi için gerekli islem evraklari falanda olabilir, yani murat o yüzden çakmamistir! hem çocugun abisine sonsuz bir güveni var! yani neden süphe etsinki? Aylin'i istiyorum dedi, Soner aldi getirdi, evlenmek istiyorum dedim, yine Soner evlendirdi! yanii gözüyle görmedigi sürece murat'in sûpheye düsecegini sanmam!!! ayrica ben murat'in iyilesmesini ve aylin'in ona asik olmasini istiyorum... Soner Aylin'e çok büyük!

ayrica denize düsenlere gelince, Ali'nin ölmesi çok saçma olur, dizinin ana karakterlerinden biri! Ekber'in pek yüzerek kiyiya gelecegini sanmiyorum çünkü o da basina agir bi darbe aldi caroline'den!!! o kavgada ali'nin cüsse olarak bûyük oldugunu biliyoruzda, yine ayni adam kalp krizi geçirmisti, ve ekber ona bakarak hem daha genç, hemde daha dinamik, yaniii o kavgada ali'nin ekber'e yetecegini ben zaten düsünmüyorum; çünkü ali egosunu Cemile ve Mete üzerinde tatmin ediyordu!!!!

Denizin üzerindeki Ali kaptandir..
kavga ederlerken, ali kaptan üstünü çıkardı, gri kazak ve ceketi kaldı üzerinde..
Ekber üzerini çıkartırken ceketinide çıkarttı, onun üzerinde siyah kazak vardı..
buyrun bu da video
..[video]http://video.mynet.com/1nisannn/Ali-Kaptan-ile-Ekber-in-kavgasi-denizde-bitti/1126180/[/video]

aynen.Tekrar izledim Ali kaptanmis.Ama Ekber'e ne oldu acaba?

aynen.Tekrar izledim Ali kaptanmis.Ama Ekber'e ne oldu acaba?

Ekberin yapacağı kötülükler daha bitmediğinden yüzerek tekneye çıkmıştır..
belkide kafasına aldığı darbeden dolayı denizin dibini boylamıştır..
Osmanda olduğu gibi ,alinin üzerine 1 hafta konuşulacak öldü mü? ölmedi mi? diye,
ama gelecekteki osmanın anlattıklarından yola çıkarsak yaşayacak..

KArolin paraları tıkıştırırken, bi de kapişşş diyo..ne soğukkanlı kadın yaaa..
Ali parayı falan görmedi..karolin 2.defa aliyi dolandıracak galiba..

onlar para değildi ki, gazete kağıtlarını doldurmuş çantaya Ekber. Ekber çok kurnaz, para dolu çantayla gelir mi hiç oraya

onlar para değildi ki, gazete kağıtlarını doldurmuş çantaya Ekber. Ekber çok kurnaz, para dolu çantayla gelir mi hiç oraya

olur mu canım paraydı. Zaten o kadar para olduğundan Carolin'in haberi yoktu ki sadece kendi yaptıkları işin parasından haberi vardı bir adamı daha dolandırdığını Carolin nereden bilsin. Ayrıca Ekber teknenin gerçek sahibinin geldiğini bilmediği için rahattı rahatça gitti ve elindeki çantayı bırakmak durumunda kalacağını bilmiyordu ama işler ters gitti. Hem para yanındaydı çünkü oradan çıkıp Hollanda'ya uçacaktı. Hem bankaya da gitti ya çantaya doldurdu tüm parasını.

ellerin dert görmesin ekber Allah ne muradın varsa versin ..iyi benzetti ali kaptanı..pislik herif cemileye tokat atıyo ..karolin e gelince süt dökmüş kedi gibi oluyo cemileye gelince erkeklik taslıyor ..
ama ne güldüm dolandırılmasaydın angut dedi ..tam aliye göre bir laf tuttum bu ekberi bn.

Ahmet diziden çıkıyor mu acaba. Hakanın babası tetikçi tutmuş. Öldürecek mi onu ,Kıbrıs da

Bence Ekberin biraz aptallık edip Alinin herşeyi Carolinden öğrendiğini sanıp yaptıklarını bi güzel

ağzından kaçırması gerekirdi,

Karın da kendi payını aldı seni dolandırdı falan demeliydi ki iş daha da büyüsün Carolin cadısı gerçek Aliyi

o zaman görsün suratında patlayan yumrukları hissedince...

Az önce tam ekran izledim o sahneyi. Hatta carolin kağıtmış gibi bi laf ediyo çantayı açınca. Ama paralar gaste kağıdına sarılıysa bilemem[/QUOTE]

desteler kağıda sarılıydı..karolinin gözleri vel fecir okuyor,anlamaz mı kağıt olduğu..
çantaya paraları doldururken kapiş diyor ekbere..

belki evi ipotekten balıkçı değilde soner ve kardeşi kurtarır. artık zengin damatları var arkadaşlar. dizideki refah seviyesi artıyor. bide sakalını keserse balıkçı cemile ye süper olur.

zaten hepsine bi zengin denk geliyor.cemileye balıkçı,ayline soner,berrine hakan.gerçi o istemedide.sırtları yere gelmez onların yine ali kalır ortada

o mete yok mu o mete :98: o nasıl oyunculuktur,o ne şahane bakıştır

zaten hepsine bi zengin denk geliyor.cemileye balıkçı,ayline soner,berrine hakan.gerçi o istemedide.sırtları yere gelmez onların yine ali kalır ortada

Haha evet bi Mete'ye sefil bi ogretmen dustu

o mete yok mu o mete :98: o nasıl oyunculuktur,o ne şahane bakıştır

Aah ah Mete super yaaa hele o Inci hocaya 'uzaklasabilirsin ama burdan (kafasindan) ve burdan (kalbinden) gidemezsin' diyisi yokmuydu :103:

Aah ah Mete super yaaa hele o Inci hocaya 'uzaklasabilirsin ama burdan (kafasindan) ve burdan (kalbinden) gidemezsin' diyisi yokmuydu :103:

Heee evet yaaa..çok gerçekçiydi mimikleri..seviyorum şu veleti
10 numara bi oyunculuk sergiliyor

[video]http://www.izlesene.com/video/unut-beni/3145701[/video]

Aylinle sonerin düğün sonrası, veda sahnesinde
büyük usta Cem karacanın ,o güzel yorumuyla, bizi kopardığı şarkı..
Aylin ve soner in fotolarıyla slayt yapılmış, süppper.. tavsiye ederim bi dinleyin..

Video eklemedim daha önce:44:..nasıl eklendiğini bi arkadaş anlatırsa..sevinirim..

evet ya.dün bi ergen aşkı olmadığını kanıtladı metecik
Heee evet yaaa..çok gerçekçiydi mimikleri..seviyorum şu veleti
10 numara bi oyunculuk sergiliyor
velet değil o tam bi irkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…