- 11 Nisan 2007
- 868
- 183
- 658
- 38
hem paris'e gitmek için bir dosya dolusu imza mı atmak gerekiyormuş insanın kafası çalışır biraz yahuu...
Denizin üzerindeki Ali kaptandir..
kavga ederlerken, ali kaptan üstünü çıkardı, gri kazak ve ceketi kaldı üzerinde..
Ekber üzerini çıkartırken ceketinide çıkarttı, onun üzerinde siyah kazak vardı..
buyrun bu da video..[video]http://video.mynet.com/1nisannn/Ali-Kaptan-ile-Ekber-in-kavgasi-denizde-bitti/1126180/[/video]
bence alinin hissesine banka el koycak ve banka evi satılışa cıkarcak kesın vede evın hıssesını hikmet karcı alıp cemıleye verıcek
ve evin tamamı cemilenın olcak:
aynen.Tekrar izledim Ali kaptanmis.Ama Ekber'e ne oldu acaba?
Ay karolin ne şeytan yaaaa..iki adam birbirini boğuyo,
karolin ha bire paraları çantaya tıkıştırıyor..:86:
suyun üstündeki ekber galiba..
ali kaptan yılların kaptanı, yüzüp çıkmıştır tekneye..
onlar para değildi ki, gazete kağıtlarını doldurmuş çantaya Ekber. Ekber çok kurnaz, para dolu çantayla gelir mi hiç oraya
Denizin üzerindeki Ali kaptandir..
kavga ederlerken, ali kaptan üstünü çıkardı, gri kazak ve ceketi kaldı üzerinde..
Ekber üzerini çıkartırken ceketinide çıkarttı, onun üzerinde siyah kazak vardı..
buyrun bu da video..[video]http://video.mynet.com/1nisannn/Ali-Kaptan-ile-Ekber-in-kavgasi-denizde-bitti/1126180/[/video]
olur mu canım paraydı. Zaten o kadar para olduğundan Carolin'in haberi yoktu ki sadece kendi yaptıkları işin parasından haberi vardı bir adamı daha dolandırdığını Carolin nereden bilsin. Ayrıca Ekber teknenin gerçek sahibinin geldiğini bilmediği için rahattı rahatça gitti ve elindeki çantayı bırakmak durumunda kalacağını bilmiyordu ama işler ters gitti. Hem para yanındaydı çünkü oradan çıkıp Hollanda'ya uçacaktı. Hem bankaya da gitti ya çantaya doldurdu tüm parasını.[/QUOT
Az önce tam ekran izledim o sahneyi. Hatta carolin kağıtmış gibi bi laf ediyo çantayı açınca. Ama paralar gaste kağıdına sarılıysa bilemem
zaten hepsine bi zengin denk geliyor.cemileye balıkçı,ayline soner,berrine hakan.gerçi o istemedide.sırtları yere gelmez onların yine ali kalır ortada
o mete yok mu o mete :98: o nasıl oyunculuktur,o ne şahane bakıştır
Haha evet bi Mete'ye sefil bi ogretmen dustu
Aah ah Mete super yaaahele o Inci hocaya 'uzaklasabilirsin ama burdan (kafasindan) ve burdan (kalbinden) gidemezsin' diyisi yokmuydu :103:
evet ya.dün bi ergen aşkı olmadığını kanıtladı metecikHaha evet bi Mete'ye sefil bi ogretmen dustu
Aah ah Mete super yaaahele o Inci hocaya 'uzaklasabilirsin ama burdan (kafasindan) ve burdan (kalbinden) gidemezsin' diyisi yokmuydu :103:
velet değil oHeee evet yaaa..çok gerçekçiydi mimikleri..seviyorum şu veleti
10 numara bi oyunculuk sergiliyor
[video]http://www.izlesene.com/video/unut-beni/3145701[/video]
Aylinle sonerin düğün sonrası, veda sahnesinde
büyük usta Cem karacanın ,o güzel yorumuyla, bizi kopardığı şarkı..
Aylin ve soner in fotolarıyla slayt yapılmış, süppper.. tavsiye ederim bi dinleyin..
Video eklemedim daha önce:44:..nasıl eklendiğini bi arkadaş anlatırsa..sevinirim..
olur mu canım paraydı. Zaten o kadar para olduğundan Carolin'in haberi yoktu ki sadece kendi yaptıkları işin parasından haberi vardı bir adamı daha dolandırdığını Carolin nereden bilsin. Ayrıca Ekber teknenin gerçek sahibinin geldiğini bilmediği için rahattı rahatça gitti ve elindeki çantayı bırakmak durumunda kalacağını bilmiyordu ama işler ters gitti. Hem para yanındaydı çünkü oradan çıkıp Hollanda'ya uçacaktı. Hem bankaya da gitti ya çantaya doldurdu tüm parasını.[/QUOT
Az önce tam ekran izledim o sahneyi. Hatta carolin kağıtmış gibi bi laf ediyo çantayı açınca. Ama paralar gaste kağıdına sarılıysa bilemem
kağıt olduğunu anlasa neden çantasına doldurmaya uğraşsın o kadar resöen ağzına kadar doldurdu. Kapişş mi ne diyordu orada belkide kağıda sarılıydı bilmiyorum ama kağıt olduğunu sanmam paraların. dediğim gibi zaten parayı öyle ortada bırakacağı bir durum olacağını bilmiyordu ekber. Teknenin sahibinin geldiğini bilmediği için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?