Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kar muhalefeti nedeniyle uydudan kanalları izleyemiyorum. dolayısıyla bu akşamki bölümü de izleyemiyorum. ay sinir oldum yaaa.

bu murat çok çocuk gibi yaa hiç çekilmez

afedersinz ama ilişkiye girebilseydiler ohaa saçmalamş bunlar derdim 3 hafta önce hastalığın son evresine girmişti :S maşallah her bişeyi sağlam yani yuh derdim

Soner'in sahneyi pek bi abartmışlar sanki
aylinin geceliğine bayıldımm

Son düzenleme:
murat hani hastaydı kızın üstüne çıktı resmen hasta masta değil bu çocuk çokda tipsiz ya

arkadaşlar ben olayı anlayamadım. niye birlikte olmadılar. murat ın hastalığıylamı ilgili

herkes fatmagüle sıkıcı diyordu ya inanın fatmagülün hiçbir bölümünde bu bölümde sıkıldıgım kadar sıkılmadım... pöffff

adam balıkçıyken yemediği dayak kalmamamıştı.
adamın zengin olduğunu öğrenince bişey yapamadı ali bey.

soner acabaa aylininn amcasının kızıylaa mı evlencek:26::26::26:

bidee berrin sırff elinde kitap okulaa gidiyor başka bir sahnesi yok

herkes fatmagüle sıkıcı diyordu ya inanın fatmagülün hiçbir bölümünde bu bölümde sıkıldıgım kadar sıkılmadım... pöffff

ama fatmagül gerçekten çok sıkıcı bir dizi yaa
hayretim şaşıyorr izleyenleree yanii
yengee olmasa dizidee atraksyonn olmayacak

ii olduu aliyeeeeee uyuz birde milletin yanında tokat attı cemileyee iohh beeee kazıklandı ali

Ali ölecek mi yoksa düştüğünde baygındı

şu carolinin foyası meydana çıksa da defolsa gitse.inanın evdeki tüm beyaz eşyalarımın adını carolin koydum.o iş yaptıkça ben rahatlıyorum..cemile de keşke balıkçıyla evlense dimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…