Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu carolin evi satın alacak parayı verecek ama tapu onun üstüne olsun isteyecek ve sonra cemileleri evden çıkaracak kesiiiiiiiinnnnn

Son düzenleme:
valla yazdıklarını okudukça bi kendime geldim.ben çabuk unuturum herşeyi işte böyle bi safımdır.

estf.. canım benm yaa altı üstü bir dizi :) ama biz bunların gerçeklerini yaşıyoruz ve ben hiçbir zaman affetmeyeceğim gün geldiğinde baba olacak herif kapımıza gelecek yardım istemeye bende aylinin babasına söylediklerinin aynılarını söyleyeceğim kelimesi kelimesi ile :)

acaba aylin para ile gelir mi oraya :26:

normalde ihaleye saatinde gelemedinmi hakkını kaybediyorsun kesinlikle almıyorlar içeri şahit oldm buna ama tabi bu dizi alırlar kesin:)

3.alıcı aylin-soner veya balıkçı dır herhallll...
karolinin yaptıklarına bak..bi de hala hikayesi uyduruyor..ali de yiyiyor iyi mi?

3 numaranın sahibi galiba Balıkçı...

evi alan kim olursa olsun..cemile de şimdi gurur yapar:44:

Son düzenleme:
Bende şaşırdım caroline para verecek aliye diye meğer kendine alıyormuş sarı çiyan kahrolsun carolineler:113::113:

ben ekberin hortlamısını bekler ekber öldü ya niye öldükü coralini foyalrını kim ortaya çıkaracak soner bekler ken coralin aldı evi şeytan carolin

Son düzenleme:
ben ekberin hortlamısını bekler ekber öldü ya niye öldükü coralini foyalrını kim ortaya çıkaracak soner bekler ken coralin aldı evi şeytan carolin

karolin daha almadı evi,4. alıcı olarak onun adı vardı...
öküz ali de, mal mal bakıyor..

Yaa valla bu akşam Carolin'i diziden çekip yolup, dövüp diziye geri koymak istedim baya yakılırdı o halde o diziye..

Saçmalıklar yine vardı tabii. Ekber dolandırmış etmiş ee paralar nerede diye sormuyor mu polis. Ya da bu Ekber eşinizi dolandırmış, sizinde akrabanızmış ne ilginiz vardı bu dolandırıcılıkta belki parmağınız vardı diye neden demedi. Hem Ali Carolin'i korudu onun yaptığını bile bile. Yediği haltları bir bilse. Muratta ne saf yaaa her yere abisiyle gönderiyor ediyor koca değil saksı mübarek. Bir abi gel ben yapamıyorum sen yat demediği kaldı

Ali'de ne saf ayrıca bu kadar kısa zamanda para nasıl geldi, sen benden habersiz nedne numara aldın da geldin felan neden demedi dimi gerçi gümbürtüye gitti son anda yaptı ki Ali birşey yapamasın. Ama 3. kişi bence Soner. Yulkarıdan onları dinlemesini illa bir yere bağlarlar çünkü. Ama annesi istemez diye bence başkasını gönderecek ona aldırtacak sonra da siz oturabilirsiniz de diyecek. Carolin'in hevesi kursağında kalacak ve tabi ki dizilerde böyle 3. kii, gelmedi felan gibi şeylerde esrarengiz şeylerde olur. Balıkçı zaten bilmiyordu evin satışa çıktığını.

İnci Hoca nasıl lafı koydu ama nişanlsı mosmor oldu bence o da hoşlanıyor Mete'den ama doğru değil diye uzak duruyor o salak adamla evlenmesi de o yüzden sevmiyor ki. Ah bir ortaya çıksa. Ya bir de Hakan tetikçinin elini havaya kaldırdı silahı tutmadı ama Ahmet'in annesi öldükten sonra bir baktık Silah Hakan'ın elinde. Adam o kadar insanın gözünün içine baka baka kaçtı herkeste gördü kaçtığını. Bir de o arbede olduğunda gülen insanlar vardı iyi figüranlar seçememişler.

Hele o yarım türkçesiyle insanı daha çok sinir ediyorAlii hiç çemkirmiyor şu caroline kime gücü yeterseHikmet karcıdanda aldı boyunun ölçüsünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…