- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
estf.. canım benm yaa altı üstü bir dizi :) ama biz bunların gerçeklerini yaşıyoruz ve ben hiçbir zaman affetmeyeceğim gün geldiğinde baba olacak herif kapımıza gelecek yardım istemeye bende aylinin babasına söylediklerinin aynılarını söyleyeceğim kelimesi kelimesi ile :)
Bu Mesude cadısı ne yapacak acaba elbet bir hainlik edecek o kesin. Bne düşünüyorum ki, Aylin ile Soner'in arasında bir ilişki başlayacak Mesude de onları bir yerde görecek ve sonra da Soner'i tehdit edecek kardeşine söylerim diye. Ve onunla evlenmesini şart koşacak o da mecburen kardeşinin üzülmesiin istemedğinden evlenecek bilemiorum tabii ama en mantıklısı bu geliyor aklıma.
Hele o yarım türkçesiyle insanı daha çok sinir ediyorAlii hiç çemkirmiyor şu caroline kime gücü yeterse Hikmet karcıdanda aldı boyunun ölçüsünü
demek ki bu erkeklere çemkirmek gerek.dizilerden bunu öğrendm
balıkçının haberi yokki soner alacak evi cemileye verir heralde
arkadaşlar ben mi yanlış gördüm acaba ahmet in annesi öldükten sonra gözünü kırptı gibi geldi.
kızlar geçmişi okumadım ama ,bölümü yeni izledim,bence 3 numaralı alıcı balıkçı ve son anda çıkıp en yüksek fiyatı vererek evi satın alacak
Herkes üç numarayı merak ediyor, bende bir numaralı adamı avukata benzettim Soner in avukatı olabilir dediğiniz gibi Cemile gurur yapar. Aylin kapıya geldiğinde çok duygulandım Metenin sarılışı çok hoşuma gitti
bence murak anladı abisiyle aylinin birbirini sevdiğini
evi karolin aldı diye ali de hırs yapıp yeni eve cemileleri yerleştirmesin..hani ileride yenilenen eve onlar taşınacakmış ya :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?