Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu Mesude cadısı ne yapacak acaba elbet bir hainlik edecek o kesin. Bne düşünüyorum ki, Aylin ile Soner'in arasında bir ilişki başlayacak Mesude de onları bir yerde görecek ve sonra da Soner'i tehdit edecek kardeşine söylerim diye. Ve onunla evlenmesini şart koşacak o da mecburen kardeşinin üzülmesiin istemedğinden evlenecek bilemiorum tabii ama en mantıklısı bu geliyor aklıma.

gerçeklerini yaşıyoruz derken senmi yaşıyorsun.eğer öyleyse allah yardımcın olsun.inşallah hayatında herşey düzelir

aylinle sonerin arasındaki ilşkiyi değilde bence anlaşmayı öğrenecek

bu bölümde bölee oldum. ekberin ölmesini hiç beklemiyordum. eşim öldüğünü anladığında ben kalakaldım. hala yok ölmemiştir falan diyorum.ben bi şekilde kimseye görünmeden denizden çıkar zannediyordum.

caroline de evin ortağı olunca yine çok şaşırdım. kadına bak saman altından su yürütüyor. insan bi utanır, kocasından çekinir demi. bu ali nin huyunu bildiği halde nasıl meydanda at koşturuyor. tabi ali ye de böylesi gerek dize gelmesi için.

carolin yaptı yine yapacağını.Her şeyden sıyırdı artık ali carolinin ekberle ilişkisini öğrenemeyecek.Carolin paraları çıtır çıtır yemeye başladı ama evi alamayacak bence .
3 numara balikçı sonradan katılıp açık artırmaya evi alacak.
Meteye sevindim kendini toparlamaya başladı gibi.
Mesude annesi gibi manyak çıktı.
Ahmetin annesine çok üzüldüm.Hakana da acıdım tabancanın elinde kalmasıyla ihale de üzerine kaldı.

arkadaşlar ben mi yanlış gördüm acaba ahmet in annesi öldükten sonra gözünü kırptı gibi geldi.

balıkçının haberi yokki soner alacak evi cemileye verir heralde

Herkes üç numarayı merak ediyor, bende bir numaralı adamı avukata benzettim Soner in avukatı olabilir dediğiniz gibi Cemile gurur yapar. Aylin kapıya geldiğinde çok duygulandım Metenin sarılışı çok hoşuma gitti

arkadaşlar ben mi yanlış gördüm acaba ahmet in annesi öldükten sonra gözünü kırptı gibi geldi.

Evet canın kadın çok yapmacık öldü bide Berrine emanet etti ,Annesini öldürdüler Berrinide saf dışı bırakabilirse burada Ahmet e hayran birisi var o kendini iliyor.

kızlar geçmişi okumadım ama ,bölümü yeni izledim,bence 3 numaralı alıcı balıkçı ve son anda çıkıp en yüksek fiyatı vererek evi satın alacak

evet evet benim de çok hoşuma gitti. hani derler ya kardeş kardeşi bıçaklar, döner arkasını kucaklar diye. çok şirinlerdi

bence murak anladı abisiyle aylinin birbirini sevdiğini

ben de onu dicektim,muratta bir değişiklik vardı bu bölümde,diğer bölümlerdeki gibi sürekli sırıtmıyordu,
aylinle soner aylinin annesinin evinden döndüklerinde o da pencereden izliyordu ve düşünceliydi,Aylinin sonerin yanında farklılaştığını farketti ve soneri sevdiğini anladı sanırım..

tam laf koyma bölümüydü bu bölüm
Cemile Aylin'e
Aylin Ali'ye
Mete İnci'ye
İnci Sedat'a

evi karolin aldı diye ali de hırs yapıp yeni eve cemileleri yerleştirmesin..
hani ileride yenilenen eve onlar taşınacakmış ya :97:

kızlar benim anlamadığım bazı noktalar var,

evin yarı hissesi cemileye ait değil mi?banka niçin evin tamamını satışa çıkarıyor,sadece ipotekli kısmı satışa çıkarması gerek miyor mu?????

bir de aylin zaten murat ölünce mirasa hak kazanacak niçin böyle bir anlaşma yaptılar?????

evi karolin aldı diye ali de hırs yapıp yeni eve cemileleri yerleştirmesin..hani ileride yenilenen eve onlar taşınacakmış ya :97:

:46:ne iyi olur....

mesude ne yüzsüzdü öyle:82:..sonerin evine kadar gidip alengirli konuşması..arsız şey..
Metenin Ayline sarılması da duyguluydu,sarıldı,kokusunu içine çekti gibi..
Aylin in kostümleri çok şıktı..kürklü şapkası eldivenleri ne zarifti..Filiz Akın gibi olmuştu sanki..:

evi soner veya balıkçı alırsa cemile kabul etmeyecektir mutlaka..Ama borç olarak falan deyince ancak kabul eder,yani çalışıp bana ödersiniz filan denebilir..:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…