bence murak anladı abisiyle aylinin birbirini sevdiğini
balıkçının haberi yokki soner alacak evi cemileye verir heralde
balikçi kulubede otururken bi baska balikçi geldi, duydun mu ali'nin basina gelenleri dedi
bizim balikçi 'da duydum dedi!!!!! duyduguna göre isin aslinida arastirmistir eee artik soner gibi onunda kolunun uzun oldugunu biliyoruz!!!!! simdi deyin bana ali'nin içeri dustugunu bilen adam evin açik arttirmayla satildigini duymayacak mi??? ogrenmeyecek mi???
eger 1. alici soner'in avukatiysa, 3. alici kesinlikle balikçidir!!!!
balikçi degilse soner'in yardimiyla Aylin gelecektir...
evi alan kim olursa olsun..cemile de şimdi gurur yapar:44:
Bende şaşırdım caroline para verecek aliye diye meğer kendine alıyormuş sarı çiyan kahrolsun carolineler:113::113:
gerçeklerini yaşıyoruz derken senmi yaşıyorsun.eğer öyleyse allah yardımcın olsun.inşallah hayatında herşey düzelir
kızlar benim anlamadığım bazı noktalar var,
evin yarı hissesi cemileye ait değil mi?banka niçin evin tamamını satışa çıkarıyor,sadece ipotekli kısmı satışa çıkarması gerek miyor mu?????
bir de aylin zaten murat ölünce mirasa hak kazanacak niçin böyle bir anlaşma yaptılar?????
anladigini sanmam murat pek saf duruyor, bence o gece saglikli bir insan gibi esinin ailesini ziyaret etmeye gidemedigi için içerlemistir... o yüzden asikti yüzü!!
ev satılsa bile evin yarısı cemileye ait olduğu için kanunen paranın yarısı cemileye verilir.
Ahmet'in annesinin ölürken 'oğlum sana emanet' demesi saçma geldi bana, zaten kız Ahmet'in ağzının içine düşecek, desen demesen yani...
Bu evin %50'si Cemile'ye aitken onun imzası olmadan Karolin evin tamamını alamaz diye düsünüyorum
Ali Kaptan'a geline, be adam insan hiç mi düsünmez o paralar nereye gitti, hani bu adam akrabandı bilmem ne nerde bu adamın gerisi diye hiç mi sormaz? Bi de yanımda bi tek sen kaldın demez mi Sabır, sabır diye diye çatlicam artık
Hep mi dört ayak üstüne düşer yamuk ağızlı karolin, zaten bi bulsam ağzını yüzünü dümdüz edesim var....
Aylin'le Soner'in bir olup Murat'ı üzmesini hiç istemiyorum.. ayrıca saf Mesude'nin bunu yaptıgına cok pişman olacaksın sözü de tam yeşilçam sahnesi gibiydi, anasının kızı mesude nolcak
ev satılsa bile evin yarısı cemileye ait olduğu için kanunen paranın yarısı cemileye verilir.
berrinin yüzü son bölümde iyi görünüyordu sivilceleri yok olmuştu.Yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 1.5 ay boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtulmuş
bende şimdi o yazıyı paylaşıcaktım
Sivilcileri yüzünden ne zaman gazetecileri görse yüzünü kapatan Atiksoy'u pembe maske uygulaması için güzellik merkezine gittiğinde, adının aşk dedikodularına karıştığı dizideki sevgilisi Tolga Güleç de yalnız bırakmıyordu. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin önceki gün ekrana gelen bölümünde Atiksoy'un yüzünde neredeyse hiç sivilcenin olmaması dizinin tutkunlarını şaşırttı. Dizinin son dönem yayınlanan bölümlerinde sivilceleri nedeniyle Atiksoy'un yakın plan çekimlerine fazla yer verilmiyordu.
Argan yağına ilgi
Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.
Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas'ta üretilen argan yağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas'ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.
ben dikkat etmedim gerçi berrin e de bu sefer de sanki inci öüretmenin yüzü kötüydü
vayy argan yağı ha,öğrendiğim iyi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?