Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ekber ölmemeliydi diye düşünüyorum ne güzel sevinmiştik karolinin hakkından bu gelir diye...

dizide biraz daha kalıp aliyle karoline psikoljik işkence yapmalıydı

ali kendini aştı iyice cemileye bağırması üstüne yürümesi karoline gelince bir şey yapamaması

çok sinir bozucu ...

murat da bir şeylerden şüpheleniyor gibi ee anlamaması anormal olurdu sonerle aylinin bakışlarından

ayline annesinin lafları çok duygusaldı resmen kadın içi yansa da kızına resti çekti...

...mesudeye hiç şaşırmadım anasının kızı ondan beklenen hareketi yaptı

Son düzenleme:
Ahmet'in annesinin ölürken 'oğlum sana emanet' demesi saçma geldi bana, zaten kız Ahmet'in ağzının içine düşecek, desen demesen yani...

Bu evin %50'si Cemile'ye aitken onun imzası olmadan Karolin evin tamamını alamaz diye düsünüyorum

Ali Kaptan'a geline, be adam insan hiç mi düsünmez o paralar nereye gitti, hani bu adam akrabandı bilmem ne nerde bu adamın gerisi diye hiç mi sormaz? Bi de yanımda bi tek sen kaldın demez mi Sabır, sabır diye diye çatlicam artık
Hep mi dört ayak üstüne düşer yamuk ağızlı karolin, zaten bi bulsam ağzını yüzünü dümdüz edesim var....

Aylin'le Soner'in bir olup Murat'ı üzmesini hiç istemiyorum.. ayrıca saf Mesude'nin bunu yaptıgına cok pişman olacaksın sözü de tam yeşilçam sahnesi gibiydi, anasının kızı mesude nolcak

kızlar ekber gerçekten öldümü yani ölüsünü gösterdilermi kaçırdım orayı.[/B]

balıkçının haberi yokki soner alacak evi cemileye verir heralde

balikçi kulubede otururken bi baska balikçi geldi, duydun mu ali'nin basina gelenleri dedi
bizim balikçi 'da duydum dedi!!!!!
duyduguna göre isin aslinida arastirmistir eee artik soner gibi onunda kolunun uzun oldugunu biliyoruz!!!!! simdi deyin bana ali'nin içeri dustugunu bilen adam evin açik arttirmayla satildigini duymayacak mi??? ogrenmeyecek mi???
eger 1. alici soner'in avukatiysa, 3. alici kesinlikle balikçidir!!!!
balikçi degilse soner'in yardimiyla Aylin gelecektir...

evet.. balıkçı diğer arkadaşının vesilesi ile öğrenmiştir evin satılacağı haberini..

Carolin evi tamamen alamaz o belli, alsa bile Cemile'ye ne yapabilir ki?? Ali bari ona engel olur, yani o evden cikmamalari icin biseyler yapar en azindan... Bu bolumde bende Caroline kopurup durdum, kufur edecektim neredeyse hic adetim degildir. Dizi basladiginda esim, Caroline sayesinde kurtuldu Ali bari onu iyi yapti diyince bi sinirli baktim ki ona, Allahim mudafa ediyor hala, polisler gelmese mal mal bakacakti Caroline denize, hic bisey yapmiyordu, eline almis paralari gerisi onun icin bos. Ali mahkum edilseydi yine bisey degismeyecekti Caroline icin, o yerdi paralarini, alirdi kurklerini mutlu mesut gecinirdi, ne guzel Ekberi de ortadan kaldirdi, katil gari

Ahmet'in annesine uzuldum, Hakan'da salak gibi kaciyor, insan gider ben engel olmaya calistim der, suclu insan kacar o niye kaciyor ki?? Birde gidiyor yine babiskosuna anlatiyor

Aylin'in babasina soyledikleri cok hosuma gitti. Ayrica balikci zamaninda cici anneyi oldurmus hapis yatmis, ooh iyi etmis dedim icimden. Mete'nin de mudure 'seref bizim icin onemlidir, seref denince bizde akan sular durur biz kimseyi yari yolda birakmayiz' diyip Inci hocaya laf koymasi hosuma gitti

ev satılsa bile evin yarısı cemileye ait olduğu için kanunen paranın yarısı cemileye verilir.

evi alan kim olursa olsun..cemile de şimdi gurur yapar:44:

ayyhh evet katılıyorum sıkılıorum şu cemilenin gururlarından yaprak dökümündeki ali rıza bey gibi gurur yapa yapa biryere gelemeden öldü gitti adam cemilede öyle olur

Bende şaşırdım caroline para verecek aliye diye meğer kendine alıyormuş sarı çiyan kahrolsun carolineler:113::113:

Ahhh ahhh kahrolsun ama bizim erkeklerimz bu kadar güzel sexy kadın budalasıyken bitmez tükenmez bu carolinler

gerçeklerini yaşıyoruz derken senmi yaşıyorsun.eğer öyleyse allah yardımcın olsun.inşallah hayatında herşey düzelir

yemin ederim ki harfi harifyen aynıları hatta daha da kötü bizimki pederin tüm mal varlığını arazileri evi arabayı herşeyi üzerine geçirtti artı paralarınıda kendi hesabına yatırtı ordan çekip harcıolar kadın çekse gitse peder taksi parası bile bulamayıp kapımıza gelecek işte o zaman aylinin söylediği lafları biz söyleyeceğiz üvey annelerin %99iuna lanet olsun

evet cnm benm bildiğim kadarı ilede sadece alinin kısım satışa çıkarılır ama yabancı biri satın alırsa evi yarıdan bölemeyeceklerine göre ya cemilede hissesini satmak zorunda kalacak ya da kira ödeyecek

anladigini sanmam murat pek saf duruyor, bence o gece saglikli bir insan gibi esinin ailesini ziyaret etmeye gidemedigi için içerlemistir... o yüzden asikti yüzü!!

murat çocuk gibi zaten sonet aylini ikna etmeye çalışırken 1 yıl sonra kardeşim ölecek 1 yıl zamanı var dedi bu murat 50 sene daha yaşar vallahi benden söylemesi hiç ölecek insan böylemi olur sanki çok sağlıklı sadece bacağı kırıkmıştı tekerli sandalyede oturuomş gbi hali var

ev satılsa bile evin yarısı cemileye ait olduğu için kanunen paranın yarısı cemileye verilir.

ewt kanunen öyle olması lazım ve satılıncada cemileler sokakta kalacak yine carolin evden çıkartır ya da hergün gidip evi kontrol eder nasılsa benm evim deyip

Ben balıkçının evin satılacağını öğrendiğini sanmıyorum. Arkadaşı sadece içeri girdiğini söyledi hadi neden girdiğini öğrenmiş olsun dolandırılmış, kavga etmişler adam ölmüş diye ama evi satışa çıkardığını nereden öğrenecek belki de açık arttırma olduğu için öğrenmiş olabilir. Ben yine de 3. kişinin Soner'in bir yakını olacağnıı sanıyorum Soner'in avukatı gelse Cemile onu da gördü anlar ve istemez evi zaten o yüzden Cemile'nin tanımadığı biri olmalı ki balıkçıdan da kabul etmez göreceğiz bakalım ama hevesi kursağında kalacak öyle ya da böyle Carolin'in..

ali kaptan herşeyin düzmece olduğunu öğrendiği halde çok sevgili carolinciğine neden hesap sormuyor gerçekten mantıksız sonuçta bu adam dünya kadar imza attı resmi belge adı altında ki carolinin bankasında oldu bütün bunlar ayrıca çakma carolınımız aylin de vatana millete hayırlı olsun

Bu ne saçma bir bölümdü yahu :76::76:
carolin polisler geldiğinde teknedeydi , karakolda ifade verirken sonrasını görmedim, korkup kaçmıştım diyor. Saf polislerin aklına gelmiyor mu bunu sormak

Ali yine ölmedi, 9 canlı. Sonra delil yetersizliğinden yırttı. Ne ballı adam yahu. carolinde öyle birden paranın tamamına kondu. Dişi şeytan

Son düzenleme:

Sanırım gayrimenkulün yarısı ipotek edilemez. mecburen tamamı teminata alınınca. tamamı satılıyor ve o cadı da alıyor olabilir

berrinin yüzü son bölümde iyi görünüyordu sivilceleri yok olmuştu.Yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 1.5 ay boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtulmuş

berrinin yüzü son bölümde iyi görünüyordu sivilceleri yok olmuştu.Yüzünde makyajla bile kapatamadığı sivilcelerden 1.5 ay boyunca gördüğü pembe maske tedavisiyle kurtulmuş

bende şimdi o yazıyı paylaşıcaktım

Sivilcileri yüzünden ne zaman gazetecileri görse yüzünü kapatan Atiksoy'u pembe maske uygulaması için güzellik merkezine gittiğinde, adının aşk dedikodularına karıştığı dizideki sevgilisi Tolga Güleç de yalnız bırakmıyordu. 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin önceki gün ekrana gelen bölümünde Atiksoy'un yüzünde neredeyse hiç sivilcenin olmaması dizinin tutkunlarını şaşırttı. Dizinin son dönem yayınlanan bölümlerinde sivilceleri nedeniyle Atiksoy'un yakın plan çekimlerine fazla yer verilmiyordu.

Argan yağına ilgi
Yurtdışında da oyuncuların çokca tercih ettiği pembe maskeyi ülkemizde uygulatan ünlüler arasında Gamze Özçelik, Zuhal Olcay ve Tuba Büyüküstün de bulunuyor.
Öte yandan dizinin ağır dönem makyajı yapılan kadın oyuncuları da sadece Fas'ta üretilen argan yağını kullanmaya başladı. Argan yağı Fas'ta zeytin ağacından elde edilen bir yağ ve deride oluşan yara ve izlerin iyileştirilmesinde kullanılıyor.

ben dikkat etmedim gerçi berrin e de bu sefer de sanki inci öüretmenin yüzü kötüydü

vayy argan yağı ha,öğrendiğim iyi oldu

3 numaralı alıcı balıkçıdır dedim ama soner veya aylin ihtimali de olabilir.Bakalım kim çıkacak.

sunu bir yerde okudum koptum.Kopyalayım buraya da

dizinin tek normal karakteri olan meral teyze'yi öldürdüler!
meral hanım, yemin ediyorum içim parçalandı sen prefabrik solcu oğlunu kurtarmak için kendini feda ederken, hele son cümlende oğlunu berrin'e emanet ettiğini söylediğinde yüreğim dağlandı, iç organlarım patladı. ölürken oğlunu kamyonculara emanet etseydin daha iyiydi meral. ben berrin'e değil insan, evimdeki kalorifer böceğini bile emanet etmem, üstüne oturur filan. öldün de ne oldu? bak ikisi senin mezarının başında bile aliye'nin moron çocukları gibi sarılıp duruyorlar, oğlun bir kez bile "bi git berrin ya, senin peşindeki ibrahim erkal canısı styla adam yüzünden benim annem öldü" demiyor, hala bir sosyetik düğün garsonu gibi kibarlık peşinde. sanırsın kendisi prens charles. bir iki kez resmine bakıp ağladı filan ama yemedim, "dolapta yemek yok" diye bile ağlamış olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…