Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Ali de ancak anladı KArolinin arkasından işler çevirdiğini..bir iki höt höt eder, yine susar Karolinin karşısında herzaman ki gibi..icraat yok yaniii...
Alıcı balıkçıdır..Cemile şaşkolozu gururdan kabul etmeyince, ikna etmek için konuşacaktır..3.kişi kim ki tanıklık eden..Balıkçının karısı mı acaba?yoksa ölmedi de ekber mi?..:97:
metenin yarışma günü de, Allah bilir İnci hocanın nikahı vardır?

balıkçı kesiiiiinn evlenme teklifi edecek :)

bence de alıcı balıkçı. bıde onlara tanıklık eden 3. kişi kesinlikle alidir
bence evi carolinin almasındansa balıkcının alması cemıle ıcınde ıyı olur ve de carolın avucunu yalar
mete yarışmadayken inci hocanın da nıkahı kıyılıyodur kesin
yalnız hakana acıdım yaa o isteyerek yapmadı kı

Son düzenleme:
amanin fragmanı yarım yamalak gördüm sankiii..
balıkçıyla camile biryerde oturmuşlar..
Balıkçı elinimi tutuyor cemilenin ne?:127:anlayamadım orayı.:26:.
evlenme teklif ediyordur heraldeeee..:123:
ama Ali, bir ağacın arkasından sinsi sinsi gözetliyor onları ,ağacı yumrukluyor fesatlığından..

yaaaaaaaaaaa fragman istiyoruuuuuuuuuuummmmmmm

ay izledim şimdi tvde fragmanı :26:
balıkçı ben olabilirim hayatında diyo :18:

nilim fragman için, teknolog fotoğraflar için teşekkürler

ayy bu mesude neden geldi yine sonere. planı ne acaba cadının:26:

off ya soner aylıne ınat mesudeye ılgı gösterıyomus gıbı yapcak. aylınde sonere ınat mutluluk rolu yapcak . aylıne uzuluyorum kavusamayınca sonu bıhter gıbı olmasın

haa ekberin o kişi olduğunu nerden tespit etti polis? Adam her daim sahte kimliklerle dolaşıyor

hikmet karcı;'' senin hayatına başka bir erkeğin girmesine izin vermek istemiyorum'' ne güzel söz bu ya.harikasın hikmet!!

inci hoca mete'den hoşlanıyor mu?bana mı öyle geliyor?:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…