Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bende izlerken berrin'in yüzü ne iş falan demiştim insan şöhret olmaya görsün gitti sivilceler

Balıkçının şu anda haberi yok olanlardan ama kuş yuvasındaki adamlar haber verirlerse yada herhangi bir yerden duyarsa balıkçı alır bence. Ondan daha zengini mi var koskoca holdingi var adamın

Aylin'in de Cemile'nin söylediği o laflardan sonra yardım edeceğini sanmıyorum,belkide yardımda edebilir orası belli olmaz da.

Bu arada Murat bence bişeyler seziyo Aylinle Soner arasında..

Ekber'in de öldüğüne hiç inanasım gelmiyo sanki gene bir yerlerden çıkıp gelcek gibi..

Son düzenleme:
Murat'ta bu bölüm zaten yapmacık bi tavır vardı abisine karşı.
Soner olduğunda gülüyo Soner gidince suratı düşüyo yazık

berrine neden bu öfke anlayamıyorum ben berrin ve ahmeti seviyorum yani , evet berrin bi hata yaptı annesini hayal kırıklığına uğrattı ama genede bu kadar yerden yere vurmaya gerek yok her konuda diye düşünüyorum

yok canım bende yerden yere vuranlardanım ama o knudan dolaı değil
çok boş bir karakter
oysa ki elinden bir çok yardım bir çok iş gelir ama tek yaptığı ahmetle buluşmak
hukuk okuyo ama annesine yardımcı olduğu falan yok anne şu konudan bu konuda sen haklısn dava açalım dediği yok demesine de gerek yok
ben hukuk okusam annemin durumu böyle olsa parçalarım kendimi ordan oraya koştururum
biz veremiyorsak adalete verdiririm babamın cezasını
sürekli zamanı boş ve boş zamanın da gidip çalıştığı yok insan staj falan yapar enazından
ya da bir teklif eder annecim benm zamanım çok boş oluyor bende çalışayım bir iş buldum vs. gibi
mete bile teklif etmişti
ilk bölümlerde sahneleri bayağı iyidi
sonra kardeşi neyapıomuş acı mı çekiomş üzülmüşmü başına bişeymi gelmiş sorduğu yok
kardeşlerine sahip çıktığı yok
aylin gece yarısı olur eve gelmez cemile aylin nerde der sahi aylin nerde diyor
sen ablasın çık bir bak endişe et kardeşin için ama yoook onun tek işi gücü ahmet

Son düzenleme:

evet katılıyorum Berrin Ahmet'le o geceyi gecirmeseydi de benim için aynı olacaktı, hatta sivilceleri geçmiş ama yine aynı yine aynı işte

Canim ekber kimdi.hatirlayamadm.son bolume bakmadimda.

Mete ve grubunu yarışma heyecanı sarıyor

Salı 20:00

Açık arttırmada herkes Carolin’in teklifi ile şoke olmuştur. Bu duruma en çok şaşıranlardan biri de Ali Kaptan’dır. Cemile ve çocuklar durumdan Ali’yi sorumlu tutarlarken, eve hiç beklenmedik bir alıcı daha çıkar. Ali Kaptan, Carolin’i arkasından iş çevirmekle suçlar. Ekrem, oğlu Hakan’ı ortalık yatışıncaya kadar gizlemek ister. Yüreği anne acısı i ...

yaa fragman yok özet var ama devami yok!!!!
bu ne böyle???
kalp krizinden götürecekler insani yawww, sali gunune kadar nasil beklicezzz

o açıdan bakınca ecet haklısınız

ben buldum özet açıklamasını işte kızlar:
Açık arttırmada herkes Carolin’in teklifi ile şoke olmuştur. Bu duruma en çok şaşıranlardan biri de Ali Kaptan’dır. Cemile ve çocuklar durumdan Ali’yi sorumlu tutarlarken, eve hiç beklenmedik bir alıcı daha çıkar. Ali Kaptan, Carolin’i arkasından iş çevirmekle suçlar. Ekrem, oğlu Hakan’ı ortalık yatışıncaya kadar gizlemek ister. Yüreği anne acısı ile yanan Ahmet ise intikam peşindedir. Okulda yarışma heyecanı yaşanmaktadır. Mete yarışmaya İnci Hoca’nın da gelmesini umut eder. Ancak yarışma ile aynı gün, genç hocanın, hayatını tamamen değiştirecek bambaşka bir planı vardır. Cemile ve bütün aile sürpriz yaparak Mete’yi yarışmada yalnız bırakmazlar. Yüreği burukta olsa, Mete ve grubu sahnede en iyi performanslarını sergilerler. Balıkçı, Cemile ile konuşmaya gider. Duydukları genç kadının aklını karıştırır. Ancak ikili yalnız değildir. Üçüncü bir kişi daha olanlara tanıklık etmektedir.
:87::87::87:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…