Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben bu bölümü izleyememiştim, netten izliyorum ama ya saki bu caroline denen yelloz kadın bizim güzelimmm sonere kancayı takacak gibi

aylinde bakım yapınca cok guzel oluyo tabı alt yapı ıyı olunca,takma kırpık carolıneden cok aylıne daha cok yakısıyo

Artık bu dizinin izleyiciyi fazla oyaladığını ve dizide gereksiz uzunlukta çok fazla sahne olduğunu düşünüyorum,Osman büyüyene kadar bıraktım ben.

Artık bu dizinin izleyiciyi fazla oyaladığını ve dizide gereksiz uzunlukta çok fazla sahne olduğunu düşünüyorum,Osman büyüyene kadar bıraktım ben.

evet bazen bana da öyle gelıyo cok uzattılar gıbı ama kesın sezon sonuna kadar baya zaman aşımına gelır yanı herkes bi yerlerde olur gibime gelıyor .
bıdakı seneye osmanın buyumus halını ve gelısen olayları gösterırler bence

Son düzenleme:

evet dizilerin hepsi öyle
maşallah film uzunluğunda dizilerimiz var
ee adamlar ne yapsın süreyi dolduralım diye uzatıyorlarda uzatıyorlar

solucan muratta hep aynı şeyi söylüyo
seviyorm,çok güzelsin
aylini öptükçe beni öpüyo gibi irkiliyorumtükrüklü tükrüklü hep ıyyy

solucan muratta hep aynı şeyi söylüyo
seviyorm,çok güzelsin
aylini öptükçe beni öpüyo gibi irkiliyorumtükrüklü tükrüklü hep ıyyy

aynen yaa katılıyorum valla muratla evli olmak ne kadr iğrenç bişi ıyyyy hastalığından değil yılışıklığından ve şımarıklığından dolayı

erkan özpetek bugün söyledi.dizinin şimdilik 3 sezon oynayacağı kesinmiş

ya varya balıkcı resmen cemıleyı mecbur kosuyor kendısıyle evlenmesı ıcın.ne o ole atolye gıdıyor mılletın ıcınde pısır pısır konusyor.e mıllette suphelnıyor halıyle.kadının adını cıkardı bıde bılmam kac sene oncesını cevırıyorlar ki o zamn bole seyler daha dıkkat cekıcı ve dul kaldıgın zaman ates ustunde gıbısın camıden gelsen bardan gelıyosun olur o cemılede onunla evlnırse manyaklık eder ıner.inada ..... yenmez

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…