Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

doğru söylüyorsun,heran hersey olabilir..diğer diziler kendini çok tekrar etmeye başladı ama bunda en azından sonerle aylin nolucak diye bekliyor insan :)

Offf yaaa.dizi niye yok.Heyecanla bekliyoruz zaten sali günlerini.Hayal kirikligina ugradim:84:

kanal d dizilerde amma cozuttu ama, Yeni bölüm yayınlamıyor, eskileri ısıtıyor neden?:84:

bazı dızılerde oyuncular zor şartlarda cekım yaptıkları ıcın ya da paralarını zamanında alamadıkları ıcın v.b. sebeblerden dolayı bazen sorun cıkabılıyomus belkı bu dızıde de öyle olmustur. o yuzden o hafta yenı bolumu yayınlamıyolar. mesela yaprak dökumunde de yada baska dızılerde de ara ara olmuştu bu durum. bence maçtan dolayı degıldır zannetmıorum yanı..

Son düzenleme:

Bu dizide nerde zor şartlarda da çekim yapmışlar acaba. Ne sahneler var başka dizilerde aksiyon yüklü. Ali denize düştü de zatürre mi oldu yoksa:2: Sanmam. Dublör kullanmıştır o :82:

Ben bu diziyi çok sevmeme rağmen, tekrarını izlemek acayip sıkıcı geldi bana. Ki izlemedim zaten , halbuki sevdiğim dizilerin tekrarını da izlediğim olmuştur ama neden bilemedim

Ben bu diziyi çok sevmeme rağmen, tekrarını izlemek acayip sıkıcı geldi bana. Ki izlemedim zaten , halbuki sevdiğim dizilerin tekrarını da izlediğim olmuştur ama neden bilemedim

Bu diziyi izlerken insan bi duygu yogunlugu yasiyor. Aynisini tekrar yasamak mumkun degil. Bi kitabi tekrar okuyabilirsin mesela, ama ne zamandir gormedigin birini gordugunde sevinirsin ya hani, onun gibi olmaz. Sacma bi sekilde acikladim ama bana mantikli geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…