Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Sanırım salı günü milli maç olduğu için diziyi koymadılar reyting düşecek yoksa

ben bu dızıde sadece sonerle aylının kavusmalarını bırbırlerıne sevgıyle bakmalarını ıstıyorum dıger cıftler hep uyumsuz

zaten çoğunlukla kadınlar izliyor bence bu diziyi...yayınlarlarsa pek bir düşüş olmaz reytingte :90: tabi evinde 2 televizyonu olanlar için geçerli bu durum

zaten çoğunlukla kadınlar izliyor bence bu diziyi...yayınlarlarsa pek bir düşüş olmaz reytingte :90: tabi evinde 2 televizyonu olanlar için geçerli bu durum

Olur olur genelde milli maçlar reyting yapıyo..Bi de önemli bi maç..

Amanın UZMAN bütün mesajları silmiş ne yazıyor ki bu hanımlar
yavru kuşlar gerçekten bu hafta dizimiz yok mu ?????

Amanın UZMAN bütün mesajları silmiş ne yazıyor ki bu hanımlar
yavru kuşlar gerçekten bu hafta dizimiz yok mu ?????

kötü birşey değil di cnm maç hakkında yazıştılardı ama ki konu dışı mesajdan dolayı silmiş süpürmüş uzman

bu hafta dizi yok maalesef
salı günü fragman verirler sadece o kadar

kötü birşey değil di cnm maç hakkında yazıştılardı ama ki konu dışı mesajdan dolayı silmiş süpürmüş uzman

bu hafta dizi yok maalesef
salı günü fragman verirler sadece o kadar
Teşekkür ederim Azrasılam bende beklentiye girmeyeyim. ailece maçımızı izleriz ozaman

meteyi isteriz
osmanı isteriz
off ne hayaller kurmuştum hemde izin günümdü :76:

kızlar sizden de hiç bişey kaçmıyo yaa,iyi ki buraya bakmışım yoksa kurulucaktım tv başına,eeee nerde bu dizi diyecektim

yokmuş yaaa efet bende dedim fragman yayınlanmadı yayınlasa gözüme çarpardı kanal d sitesine girdim yeni fragöan yok anladım ki dizi yok olsun bende ders çalışacaktım zaten iyi de oldu bir bakıma sınav haftam zaten. Haftaya olmasaydı üzülürdüm çünkü sınavım bitmiş olacak ve ben finale çalşmadna bir hafta ara vercem yayılarak izlicem inşallah rahatça haftaya..

pardon canımm evett bende öyle düşünüyorum ama sonerr karakter yapısı olrak sağlam bir adam ama tabi carolinde şeytanın alt bacağı olabilirmi olabilirr olmayacak şey yok hele seranistler heycan yapmak veee reyting alacaksa herşey olurrrr

şimdi yine alt yazı vardı yeni bölüm diye yaaaa...
şaşırdılar herhal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…