Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ayyyh çok fazla uzun tutmuşlar şu araba kırma sahnesini sıktı

SPOİ İÇERİYO KIZLAR İSTEYEN OKUMASIN
kaynağından emin olmamakla duyumlarıma göre murat balıkçının oğluymuş kızçeler .nasıl oraya getırırler konuyu ama mantıksızda gelmedi sizinlede paylaşmak istedim.

bu mesudenin anneside fena heee
soner ben kızınızla yatmak istiorum dese kadına yatak çarşafını kendisi yerleştririp kapıda bekler zavallım yamasın kızını
die

Son düzenleme:

ohaa saçmalarlar o zaman işte balıkçının oğlu ölmemişmiydi aşiyanda mezarı ya

ohaa saçmalarlar o zaman işte balıkçının oğlu ölmemişmiydi aşiyanda mezarı ya

evet canım öyle gösterdiler ama dizi bu işte bakalım nolcak belkıde dogru degıldır ama bi ihtimal var öyle bişey olursa diziyi iyice ezele cevırırler :)

Son düzenleme:

murat kimdi tam olarak çıkaramadım şimdide

berrinin cildini gördünüz mü çok güzel olmuş.pembe maske tedavisi uygulanmış maşallah diyelim de nazar değmesin:)

hastalığının 3. evresine geçmiş ölmek üzere olan bir hastanında şarap içip gece kulüplerinde takıldığını ilk defa görüorum
yönetmen unuttumu nedir eski bölümleri
ya da izleyiciyi salakmı sanıolar

Yok ya Murat balikcinin oglu cikacakmis mis..

Oyle bisey olursa cok sacma olur bence.. Tesadufler zinciri, kotu bir Turk filmi gibi

Senaryo o yone giderse sogurum valla, mantikli bisey degil. Cocuk boguldu gitti, mezari var

Sonra Aylinin kocasi mi cikacak?? Ne yani kil payi bogulmaktan kurtulmus sonra kacmis, Soner bulmus kardesmi edinmis??

Tuhaf, olmaz.. begenmedim

ali kaptan fena halde güzel sarhoş rolü yapıo

carolinin suratını merak ediorum

mesude bu gece sonerin yanında yatar sonrada benm bekaretimi bozdun deyip yamar kendini sonere
varmı bana katılan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…