Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

dizi yoktu ama maçı almışızçıtır çıtır yiyeceğimiz belliydi zATen
dünyada 3 tane sevdiğimiz var:
bir Allah,bir Ata birde milli takım :118::118:

kızlar yeni fragman çıktı tv de izledim...:26:
sonradan gördüm tam anlayamadım ama ali kaptan balıkçının arabasının camlarını kırıyodu...
balıkçıda cemileye çocuklarla tanışmak istediğini söyledi..
hazırlanıyodu takım elbise giymişti...
ali kaptan cemilenin kapısına dayanmıştı sarhoştu cemile çocuklara söyledinmi dedi mete çıktı neyi anne dedi.Ali'de balıkçıyla evleneceğini dedi ....
öyle yanii....
o kadar görebildim kızlar...
cemile mutlu gibiydi kabul ettimi acaba ...:97:

O zaman kabul etti tanışmaya geldiğine göre

duyumlarıma göre, Ali Camileye saldırıyormuş.Tecavüz yani..

başından izlemişin sanırım benimde izlediğim o kadardı :44:Bende izlediğimde kabul etmiş gibi düşündüm ama cemile balıkçıya bi ara şey dedi bunu yapamam ben benim çocuklarım var sadece onlar var artık gibi bişey söyledi kabul etmemiş sanırım

A-aaaa...etmemişmi
bilemiyorum canım başındanmı izledim odaya girdiğimde başlamıştı fragman kalabalıkta o kadar anlayabildim...

balıkçıyada takım yakışmış ama sakallarıda kesse fena olmaz yani...

yaa aliğğ kaptan böyle ayyaş olur dayanırsın kapıya.özledin demi cemileyi,çocuklarını,o evdeki mutluluğu?daha çok özliceksin daha çok üzülceksin aliğğ!!!carolin sana cemile gibi değer vermicek,cemile gibi seni saymıcak evimin direği diye saygı göstermicek.carolinin altında ezilceksin aliğ.cemile evlenmelisin artık balıkçıyla,eve bir adam şart,çünkü daha osman küçük,üstelik alinin seni rahat bırakması için de şart.yoksa ali pisliği daha çok gelir kapıya çok rahatsız olursun böyle geceleri.neyse benim vizelerim var kaçtım ben,ayrıca inci sen de meteyi sevmeye başladın kabul et .

Son düzenleme:
ALİ ÇILDIRIYOR..
Balıkçı'nın teklifi karşısında kendini kaybediyor...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'de heyecan doruk noktasına çıkacak. Balıkçı'nın herkesin gözü önünde Cemile'ye evlenme teklif ettiğini gören Ali bu durumu kabullenemeyecek. Eline geçirdiği bir demirle Balıkçı'nın lüks arabasına zarar verecek.

...Balıkçı, Cemile'ye onu sevdiğini bir kez daha dile getirecek ve çocuklarla tanışmak isteyecek. Fakat Ali, Cemile ile Balıkçı'nın önünde engel olmaya devam edecek. Acaba Cemile neye karar verecek?

27. Bölüm Tanıtım Resimleri

Resmi esas boyutunda görüntülemek için tıklayın.

Benim bir tanecik dizimmmmmm.
Vallahi salı günleri misafir bile kabul etmek istemiyorum
Kimseye de gitmek istemiyorum

bu hafta yoktu çok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…