Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

eveet artık bomba konuya gelelim cemilenin gelinliği nasıl olur acaba kızlar :123::123::123::123::123::123:

iş bozulmadan haftaya evlendiriverisnler yaa aylinden gelinliğini ödünç alabilir yetişmezse onunki çok güseldiama yok demi yaa koskoca hikmet karcı şöööyle sawaroskiden elmasdan bi gelinik yaptırır heralde

eveet artık bomba konuya gelelim cemilenin gelinliği nasıl olur acaba kızlar :123::123::123::123::123::123:

Caroline le birlikte çıksınlar düğün alışverişine.. Caroline de yeni evlendi, nerde ne var biliyo..

Ali baya heveslendi Cemile bırakır Hikmeti diye ama avucunu yaladı
Asıl Sonerle Aylin napıcak şimdi..Mesudeye de bak sen ne azimli valla illa evlenecek Sonerle kafaya koymuş..

şu ali kaptanda ne biçim adam hem karolini götür hem cemile yalnız benim olsun oh ne ala yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ali kaptannnnnn

ohh bee nihayet seyredebildim.
Geç geldim diye EURO D den seyrettim ama resmen işkence çektim. Reklamlardan sinirim bozuldu, o yetmiyormuş gibi Cüneyt Arkın`lı, İsmail Yk lı ve Hülya Avşar`lı reklamlar reklam ve dizi arasından fırlayıverdi. Zevkle seyredemedim. Dizi anca bitti.

cemile ile hikmet karcıya çırağanda böyle bir düğün yakışır yazda geldi oooohh

ağlatmadan da reyting toplayabiliyorlar işte doğru düzgün bölümler yapsınlar böyle

alinin ismine zaten kuduz ali diyordum adam iyice kudurdu ağzından salyalar köpükler akar artıkın
bu havai fişeklerde benden gelsin kızlar

ohhhhh sefamız olsun kızlarrrr kuduzali kudursunnnn

ali morardı balıkçı hakkında öğrendiklerini anlattı ama cemile vazgeçmediiyi yaptı oh olsun aliiiğ çatlaaa

ali anlattiktan sonra balikcinin ben kotu biriyim cemile dediginde..cemilenin aliden kotu olamazsin demesini beklerdim

yorumlarınızı şimdi okudom gülmekten karnım ağrıdı..
havai fişekler, şampanyalar, pastalar, düğün yeri hepsi ayarlanmış

benden de beşibiryerde olsun diyecem ama resim eklemeyi bilmiyorum

Mete`ye kırmızı kazak çok yakışmış
İnci hocanın Mete`ye olan ilgisine artık eminim. Gitar çalan genci görünce çok heycanlandı..
Carolin Ali`nin paralarını toplarken yerlere yattım resmen, Mete ve taksici nasıl gülüyordu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…