Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

salak soner niye bozuyosa aylini mesudenin önünde

Daha o ne ki yazik kardesini de bozdu herkesin icinde. Sen hasta degilmisin felan diye cikisti..
Sen ugrastin ayarladin evlendirdin simdi ne triplere giriyosun demi

sen git de carolinin seceresini araştır Aliiiğğğğğğğğğğ

Ekberde oldu gitti, ustelik katil olan Caroline, ama Ali hic biseyden habersiz mal gibi geziyor.
Caroline boynuzlari takti, kazikladi ustune katil oldu ve yardim ediyormus gibi caldigi paralari borcmus gibi veriyor Ali'ye.. Tokat patlatiyor ama o hic bisey gormuyor, mustehak sana Aliiiiiiiiii

yaaaaaa anlamıorum niye biri çıkıp sen kendi yaptıklarına bak ali kaptan demiyor nasıl unuttular hemen yaaa

Orda bende catladim valla, ya sen nesin, sen ne yaptin demelerini beklerdim.
Hem Cemile de sabikali, o da katil oluyordu, hapis yatmisti.. Ortak yonleri bilem var diyomusum

Nitekim kabul de etti teklifini ama erkenden sevinmeyelim, Ali bu isin pesini birakmaz, zehir edecek herseyi

"Senin kocanı taşıyoruz burada ne duruyorsun oyle yardım etsene " off guzeldi gercekten : )))

Haha Meteye bayildim bu belim, gerci her bolum bayiliyorum ama bu bolum ayri bi nese vardi, cok hostu. 'Bi yerinden tutarsan sacina tozmu bulasir, gelsene!!" O arada Alinin Metenin kafasina pat pat yapmasi da beni acayip guldurdu

Caroline paralari birakirmi toplar diyordum ki toplayinca esimle ben yerlere yattik

Aaaayyy gel bana sor ben her zaman oyle izlemek zorundayim malesef. Burda ki yorumlari o yuzden gec okuyorum yoksa diziyi izlememe gerek kalmiyor gec seyrediyorum malesef...

aynen katılıyorum ali zehir edecek herşeyi bırakmaz peşini

ali kaptana sinir oluyorum, hem cemileyi basindan atmak icin yapmadigi kaldi, hemde simdi kiskancliktan catliyor, kacan balik buyuk olur misali... Sen git carolin e bak, senin basina ne coraplar ordu orecekte... Cocuklarini ortada biraktin sende evliyken metres tuttun... Balikciya kiziyor ay kaptan boyun devrilsin... Mete favorimsin... Aylini cok seviyorum ama kiziyorumda kendi eliyle mesudeye gonderdi simdide kiziyor... Mesude sende supurgene bin uc kaybol be kizim :)))

kızlarrrr bakın bu da cemile ile hikmet karcı (balıkçının) düğün albümünden bir kare biraz amatörce oldu artık idare edin :):123::92::92:

Uploaded with ImageShack.us

Son düzenleme:
ya o bişi deelde..
şu sağcı bebenin adı neydi hatırlayamadım..
pooff annesine çok üzüldüm yaaaa..
allah kimseyi o duruma düşürmesin...
çok zor...

Eki Görüntüle 172592 bu da benden cemileye düğün hedaayesi.
bilirim ben onu evlenir evlenmez salar kendini.balıkçıyı da elinden kaçırmasın diye bu hediyeyi uygun gördüm.güle güle kullan cemilem.ama kullan.

Aferin Cemile'ye!! Yalnız Ali Kaptan'a hayranım. Kendinin metresi yokmuş gibi balıkçıyı eleştiriyor!

Cemile çok iyi yaptı ali ye..gözleri faltaşı gibi açıldı Alinin..
Balıkçıyı kötülerken kendini unutmuştu sanki..
Ama şu var ki kızlar..
Cemile ya balıkçıyla evlenemeyecek ya da bişey olcak..:96:
Çünkü Osmanın söylediklerini hatırlarsak..
Evin tüm yükünü omuzlarına almış ve okulu bırakmıştı..
Balıkçıyla evlenmiş olsa, hayatları rahat olurdu değil mi?..:95:
böyle düşününce kafam karıştı:44:
Ağız tadıyla sevinemedim bile

Kızlar bu kadar sevinç yeter!
Senaristler bizi zafer sarhoşluğuna soktu ama bizdeeen kaçmaz.
Neden bu alinin işleri hep rast gidiyo hemende buluverdi birini öğrendi bi çırpıda balıkçının özenle kendinden bile sakladığı gerçeği ! Cemileye gelince hep düğüm aliye gelince çözüm yok öyle ...
Mesude o salaklığı ile neyi biliyoda neyi arıyodu sonerin odasında ya.(bişey biliyodu da ben mi kaçırdım diye düşünmeye başladım) Olacakya şimdi tehdit edermiş soneri benimle evlenmezsen murada herşeyi anlatırım diye evlenirlermiş falan(ayy allah korusun)
yani sonunda cemile evet demeseydi siz bitmiştiniz senaristler dua edin öyle oldu.
ve lütfen çok sorun çıkarmayın artık cemileye. carolinin foyaları çıkmaya başlasın mesela. dertlerle biraz aliğ boğuşsunda performansını görelim.
Cemile Balıkçıya bir şans verdi. Yani kendine yakışanı yaptı. Onu eski haline mahkum etmedi. Gerçekten ben şaşırmadım Cemile karakterinin cevabına.
Ne diyelim hayırlı uğurlu olsun

ay ortadan çatlıyacam yazmassam,HARİKA BİR BÖLÜMDÜ!!!!eşim bölümün sonunda kalkıp göbek attı,ben varya karolinin yerden parayı toplaması sahnesine bayıldım ve arka plan müziğe,alinin annesinin cemileye destek olmasını mütişti,resulün hassas(annesine karşı) ve harbi davranışına (hakanın katil olmadığnı soylemesini)hayran kaldım,mesude akşam casusluk yapmasını saçma geldi yalnız,nereden bu kadar iyi evi biliyor,o çekmecelerde ne istediği,saçma değilmı kızlar?aylin kendini çok belli ediyor,kontrol edemıyor,daha da hırçınlaşıcak bence,ama cemileyi isteme sahnesini çok şekerdi,herkez dut dut oturuyor:76:,kim neapıcağını ne diyeceğini bilmşyor:81:,teklifini kabul etmesini çok güzeldi,bravo,karolin ortadan çatlıyıvercek duyduğnda:86:,gelecek bölümün fragmanını sabırsızlıkla bekliyorum:119::107:

harika bir bölümdü baya eğlendim bu bölümü izlerken metenin sahneleri çok komikti sonere sinir oldum kovmuyo şu kadını her istediğini yapıyo birde dans sahnelerin saçmaydı eş değiştirdiler ya aylinin yerinde olsam o adamla dans etmezdim.. carolin iyice cadı gibi göründü gözüme yalnız beyaz eteğine bayıldım cemilenin kabul etmesi çok doğruydu nerakla bekliyorum bakalım

bende bayıldım bu bölüme 15 gün bekledik ama deydi...

isteme sahnesi çok güzeldi mete ve osman çok şekerdi..Berrin'de güzeldi sanki...
balıkçı sonunda kısalttı sakallları daha güzel oldu böyle cemile ilk kapıyı açtığında bakışmaları felan güzeldi...

ama sanki mutlu olamıcak gibi geliyor banada...:97:

Helal olsun senaristlere amerika bu gidişle iflas edecek bizim diziler ortadoğuda izlenme rekorları kıracak önemli olan senaryo şu senaristleride bir görebilseydik!

Cemiley'le balıkçı sanki evlenemeyecekler gibimi geliyor osman'nın konuşmaları sanki o yönde idi...

Annem bir köşede hep mutsuzdu gibi laflar söyledi...

Her soruna çözüm bulan soner bu aptal mesude karşısında aciz mi kalacak şimdi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…