Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Her soruna çözüm bulan soner bu aptal mesude karşısında aciz mi kalacak şimdi :26:

öyle değil mi ama yaa, senaristleerrr bulun bir çözümmmm, salak saçma iş yapıp da sonerle mesudeyi evlendirmeye kalkmayın. tamam adam kıskandırmak adına takılır belki ama daha fazlasını yaptırtmayıınnnn

beklediğimize değen bir bölümdü bence
bazen oldu gözlerim doldu bazen oldu güldüm, alinin son sahnede anlattıklarına karşılık birininde çıkıp sende ondan kalası değildin ali kaptan demesini bekledim, balıkçı yazık garibim sindi kaldı, cemilenin cevabı beni çok sevindirdi şimdi cevap vermeden diziyi bitirrirler diye düşündüm ama çok şükür onu yapmadılar, cemile kabul ediyorum dediğinde kendimi o kadar kaptırmışmki çok içten bir şekilde ohhhhhh iyi olduu dedim ali kaptana, neyseki eşim yoktu yalnızdım yoksa hayırdır kaptırdın kendini derdi bana

yuppiii sonunda traş olmuş balıkçı
berrinde pek bi güzelleşmiş

Son düzenleme:
Cemiley'le balıkçı sanki evlenemeyecekler gibimi geliyor osman'nın konuşmaları sanki o yönde idi...

Annem bir köşede hep mutsuzdu gibi laflar söyledi...

yukarıda bende aynı şeyi düşünüp yazdım,osmanın konuşmaları bunu doğruluyor gibi..
cemileye mutluluk haram..

Balıkçı cemile ile evlenemeyecekmiş.Balıkçının karısı intihar ediyormuş cemile vazgeçiyormuş evlenmekten.İlerki bölümlerde Murat ile inci hocada ölüyorlarmış.
Dizifilm sitesinde yazıyordu biri tüyo vermiş.:18:

Dün gece, kötülükte mesudenin gecesiydi..neredeyse karolin daha sempatik gelecekti bana..
mesude de bu ne pişkinlik,bu ne yüzsüzlük..pesss yaniii..
öyle kızım olsa, çakmakla yakarım kukuşunu..

caroline zaten aliyi def edecek, hatun ben Cemile değilim demişti al sana ali şimdi hem çulsuz hem hatunsuz kalacan

Dün gece, kötülükte mesudenin gecesiydi..neredeyse karolin daha sempatik gelecekti bana..
mesude de bu ne pişkinlik,bu ne yüzsüzlük..pesss yaniii..
öyle kızım olsa, çakmakla yakarım kukuşunu..

Alinin Karolini tekneden kovduğu karolinin evde tek yattığı sahnede ,yeşil yatakörtüsü ve saten pijamalarını çok beğendim..

bu mesude nasııl bir kız ya soner yüzüne bakmıyor bu kız yılışık yılışık hareketler yapıo aylinde en sonunda kovdu evden

mesudenin sonere benim merakım aileden gelir demesi beni öldürdü gülmekten....

Tatlıgacı Süleyman benim de favorim iş bitirici hali çok hoşuma gidiyor

oh olsun ali kaptan hasetinden çatla. sonu güzeldi dizinin :)

balıkçıya evet demekle çok iyi yaptı cemile biraz da olsa mutlu oldu heyecanlandı aşkı hissetti balıkçının geldiği gün ne de güzel olmuş saçına ve göz makyajına bayıldım ,balıkçıda biraz yakışıklı olmuş sakallar gidince...ama bu mutlukları uzun sürmeyecek gibi
aliden karşı ataklar bekliyorum evlenmemeleri için bu sefer balıkçıyı bile öldürebilir

aylin de çok hoşdu bu bölüm kıyafetleri ve takıları dönemin modası ve süper...mesude yüzsüzü gecenin olayıydı ne yüzsüz kız yahu tabi dediği gibi
merakı ve yüzsüszlüğü aileden geliyor ne de olsa
koskoca sonerde onun hakkından gelemiyor ya ona da sinir oldum tut kolundan koy kapının önüne yok yapamadı bir türlü

karolinde paraları toplarken çok rezil ve komikti

meteye kırmızı çok yakışmış ..mimikleri felan çok hoştu yine...

resule üzüldüm ahmet ilk defa doğru bir şey yaptı ...

alininin annesi hasefe hanım değilde cemilenin annesi sanki böyle kayınvalideler var mı ki
hele o dönemlerde kızı olsa bu kadar destek olmazdı valla

inci hoca seviyor meteyi artık eminim bir yanıltmaca yoksa o çocuğu görünce niye heyecanlandı ki
sevmese...:44:

kızlar bi kısmını kaçırmışım
mesude o anahtarla ne yaptı ?
bide aylin mesudeyi nasıl kovdu?

cevaplar mısınız?

kızlar bi kısmını kaçırmışım
mesude o anahtarla ne yaptı ?
bide aylin mesudeyi nasıl kovdu?

cevaplar mısınız?

mesude anahtarla sonerin odasına girdi canım ve sözleşmeyi buldu okurken hoop soner geldi napıyosun dedi...
mesudede benim bu merakım aileden gelir dedi.. benim istediğim sensin ben seni seviyorum bunu sana karşı kullanıcak değilim dedi...
sonerde seni tebrik etmememi bekleme çık dışarı dedi oda cevap vermeden çıktı...

ikinci soruna gelelim..
sabah kahvaltı yapıyorlardı mesude,soner ve kardeşi..
sonra aylin geldi günaydın dedi herkes günaydın diyerek cevap verdi tabi aylin mesudeyi görünce hemen suratı düştü..
mesude sen burda niye kalıyosun diye sordu aylin annenler merak etmezmi...?
mesudede ne var yabancı yermi amcamın kızının evi dedi..
sonra aylin kalktı git burdan dedi istemediğini söyledi sonerde o benim misafirim sen karışamazsın dedi..
ayinde tabağını yere fırlatıp kahvaltıdan gitti...

yoruldum vallahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…