Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bu ali insanı sinir küpü ediyor ya dizi falan ama valla sinirleniyorum izledikçe. gece gece sinir etti beni ya allahım evlerden uzak

ali kaptana sinir oluyorum yaa yazık cemileye...caroline paklar anca ali kaptanı ohhh iyi yapıo ona daha çook şeyler görecek ettiklerini bulacak arkadaşlar inşalla..ama çok güzel bir bölümdü gerçekten...

çok durgun bir bölümdü ya ben çok sıkıldım

sıkıcı yerleri vardı ama şu tekne sahnelerinde ben çok güldüm. hatta eşim merak etti neden güldüm diye şimdi euro d den seyrediyor o sahneleri.
bu dizide artık dengelerin arada değişmesi gerekiyor. hep cemilerin başında kara bulutlar. böyle giderse, bişeyler değişmezse ben de sıkılacağım.

osman' ın ''sıkıştıııııııııııımm'' diye bağırdığı sahne çok hoşuma gitti ya ne tatlı bi çocuk maaşallahh

seni düşürdüm işte ehehhe
neresi sıkıcı ya manyak bir bölümdü.çeken çeviren herkesi kutluyorum.işte budur ya gelmiş geçmiş en iyi dizi.

slm hiç sanmıyorum balıkçıyı öldürmezler henüz erken ölmesi için ne bulcaklarki yaşar ooooo bence

Balıkçı da ne serin kanlı adam yahu gemi üstüne üstüne geliyo hiç kıpırdamadı adam ama resmen titredi ee erkekliğe şey sürdürmeycek ya tırsstı ama karizmayı da çizdirmedi yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…