ölürse izlemem diziyi
seni düşürdüm işte ehehhe
neresi sıkıcı ya manyak bir bölümdü.çeken çeviren herkesi kutluyorum.işte budur ya gelmiş geçmiş en iyi dizi.
ama ama ben bu bölüm sıkıcı demedim ki. böyle giderse sıkılcam dedim
iyi tamam kabul ediyorum düşürdün beni
Balıkçı da ne serin kanlı adam yahu gemi üstüne üstüne geliyo hiç kıpırdamadı adamama resmen titredi ee erkekliğe şey sürdürmeycek ya tırsstı ama karizmayı da çizdirmedi yine de
aaaa ali kaptanda hadım edilse?
kk olaraktan ayaklanırızprotesto ederizzzz:113::113::113::113::113:
cıkssss alinin mipisi çürüyüp düşsün
ben en çok muratın aylin'e "ya sen" dediğinde heyecanlandım yüreğim ağzıma geldi.ama aylinden önce anladım mesudeyi kastettiğini.birde ya mutfakta öpüşselerdi onlarınki ayrı bi aşkı memnu ayyy çooook heyecanlı
mutfakta öpüşmelerine ramak kalmıştı murat geldi büyü bozuldu
ay yok çürümesin hadım edilsinki bakakalsın öyle
hadi aylin el kızı da.o haltı yerse soner kendini affedemez.amma şöyle çılgın bir sevişme sahnesi de tadından yenmez.:78:
yavaş yavaşşşşş çürüsünnnnnher gün eziyet olsun bakıp bakıp ahhhhh ahhhh bir zamanlar
neydinnn ne oldun desinnnnnnkahrından kahrolsunnnn
yavaş yavaşşşşş çürüsünnnnnher gün eziyet olsun bakıp bakıp ahhhhh ahhhh bir zamanlar
neydinnn ne oldun desinnnnnnkahrından kahrolsunnnn
hadi aylin el kızı da.o haltı yerse soner kendini affedemez.amma şöyle çılgın bir sevişme sahnesi de tadından yenmez.:78:
ama şu da var. adam neye kahrolsa soluğu cemilenin ensesinde alıyor. cemileye demez mi naptın sen bana bak şeyimi bile çürüttün diye. yazık cemile bir de bunun dayağını yer:78:
aylinle sonerin mutfakta yakınlaşması acayip heyecanlandrdı beni
ya sizi heyecanlandırdımı o sahne kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?