Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben en çok muratın aylin'e "ya sen" dediğinde heyecanlandım yüreğim ağzıma geldi.ama aylinden önce anladım mesudeyi kastettiğini.birde ya mutfakta öpüşselerdi onlarınki ayrı bi aşkı memnu ayyy çooook heyecanlı

Balıkçı da ne serin kanlı adam yahu gemi üstüne üstüne geliyo hiç kıpırdamadı adam ama resmen titredi ee erkekliğe şey sürdürmeycek ya tırsstı ama karizmayı da çizdirmedi yine de

balıkçı bence ölümden korkmuyor. hatta ölmek istiyor. tutunacak dalı da kalmadı.

mutfakta öpüşmelerine ramak kalmıştı murat geldi büyü bozuldu

yavaş yavaşşşşş çürüsünnnnnher gün eziyet olsun bakıp bakıp ahhhhh ahhhh bir zamanlar
neydinnn ne oldun desinnnnnnkahrından kahrolsunnnn

ama şu da var. adam neye kahrolsa soluğu cemilenin ensesinde alıyor. cemileye demez mi naptın sen bana bak şeyimi bile çürüttün diye. yazık cemile bir de bunun dayağını yer:78:

bence murat herşeyin farkında ama aylini kaybetmemek için sırf ölene kadar onunla yaşamak için görmemezlikten geliyor ve birgün diyecek ben herşeyi biliyordum diye.ahanda akıllıbıdık aklettiydi dersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…