Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

bence murat herşeyin farkında ama aylini kaybetmemek için sırf ölene kadar onunla yaşamak için görmemezlikten geliyor ve birgün diyecek ben herşeyi biliyordum diye.ahanda akıllıbıdık aklettiydi dersiniz.

evet bence de murat herşeyin farkında o zaman önce akillibidik sonra da cyd86 akletti dersiniz olma mı
ya canım heyecanlandırmaz mı?ben heyecandan memelerimi sıkmışım.

Son düzenleme:
aylinle sonerin mutfakta yakınlaşması acayip heyecanlandrdı beni
ya sizi heyecanlandırdımı o sahne kızlarrr

güzel sahneydi. seyrettiğim dizilerin içinde birtek ikisinin aşkı hoşuma gidiyor. bakışları falan çok güzel.

bugün süleymanın sahnesi yoktu. bayılıyorum o adama

kadın degıl mısınız aynı mıllettensınız dıyo bı de utanmadan sen esekler kabılesındensın

aslında bir de ben şey sahnesinde heyecanlandım.hani ali cemileyi zorla masaya oturttu zorla şarap içirtti ya.hani zorla başka şeylerde yapar da karolin de basar dediydim.ama malesef beklentilerim gerçekleşmedi.

aslında bir de ben şey sahnesinde heyecanlandım.hani ali cemileyi zorla masaya oturttu zorla şarap içirtti ya.hani zorla başka şeylerde yapar da karolin de basar dediydim.ama malesef beklentilerim gerçekleşmedi.

evet ya keske zorla opeydı ne heycanlı olurdu ya:86:kendımı tecavuzcu çoskun modun da gordum bugun

kızlar,ali halatları çözerken kadınlar camı kırıp kaçmayı akıl edemediler ,neden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…