aylinle sonerin mutfakta yakınlaşması acayip heyecanlandrdı beni
ya sizi heyecanlandırdımı o sahne kızlarrr
ya canım heyecanlandırmaz mı?ben heyecandan memelerimi sıkmışım.
evet benideaylinle sonerin mutfakta yakınlaşması acayip heyecanlandrdı beni
bence murat herşeyin farkında ama aylini kaybetmemek için sırf ölene kadar onunla yaşamak için görmemezlikten geliyor ve birgün diyecek ben herşeyi biliyordum diye.ahanda akıllıbıdık aklettiydi dersiniz.
aylinle sonerin mutfakta yakınlaşması acayip heyecanlandrdı beni
güzel sahneydi. seyrettiğim dizilerin içinde birtek ikisinin aşkı hoşuma gidiyor. bakışları falan çok güzel.
bugün süleymanın sahnesi yoktu. bayılıyorum o adama
aslında bir de ben şey sahnesinde heyecanlandım.hani ali cemileyi zorla masaya oturttu zorla şarap içirtti ya.hani zorla başka şeylerde yapar da karolin de basar dediydim.ama malesef beklentilerim gerçekleşmedi.
kadın degıl mısınız aynı mıllettensınız dıyo bı de utanmadan sen esekler kabılesındensın
evet ya keske zorla opeydı ne heycanlı olurdu ya:86:kendımı tecavuzcu çoskun modun da gordum bugun
kadın degıl mısınız aynı mıllettensınız dıyo bı de utanmadan sen esekler kabılesındensın
kızlar,ali halatları çözerken kadınlar camı kırıp kaçmayı akıl edemediler ,neden ?
kızlar,ali halatları çözerken kadınlar camı kırıp kaçmayı akıl edemediler ,neden ?
o benim de kafama takıldı.akıl etmeleri lazımdı.hadi cemile safım bilmez aksiyon falan da karolin çakalı illa ki yapardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?