Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

ben dedim size ekber sanki ölmedi diye..çünki ne bulma sahnesi ne ölüsü hiç bişeyini göstermediler ...malum az çok tahmin edebiliyon malum türk filmi kılasiği..bizimle özdeşleşmiş sanki bu senaryo..

hatırladığım kadrıyla ekberi bulmadılarmı denizden hatta kafasındaki darbenin nasıl oldugunu sordu polisler :44:

aa aynı şeyi bende düşündüm canım baba oğulnasıl benzetmişler dedim.

daymlarda izlyebildim neyseki..kırmadı dayıcım beni ama yorumları da kopardı beni yanii.. durdu durdu o kadar seyretti benimle artık dizi bitecek ama papatyam daha güzeeel diye çocuk gibi yaa..

Biraz bölük pörçükte olsa izedim ama İnci hocanın bayıldığını gördüm de hastaneye gidişi hamilekik haberi alışı felan onları göremedim reklam aralarında hep değiştirdi dayım ee reklamlarda az sürüyo o araya denk geldi sanırsam.

yaa Cemile keşke vezgeçmeseydi haklı da aslında ama artık eski karısıyla olayı zaten bitmiş aklı da yerinde değibir daha böyle dam nerden bulacakta mutlu olacak. Carolin iyi gol attı ama tekneyi satarak gerçi artık ortada teknede kalmadı ne olacaksa. Mesude ne uyuz,ne gurursuz yaa anasınn kızı iştee.. Soner nasıl ipleri veriyor eline yaa deli oldm orda ona da. o kadar güçlü adam altından kalkamayacağı olay yok ama küçücük kızın oyuncağı oldu. Ben olsam kardeşime söylerim ortada sözleşme olduğunu. Ama makul bir şekilde mağdur olmasın diye böyle birşey yaptklarını derim. Mesude'ye koz bırakmam ya da söyle nasıl ispat edeceksin derim. Kesin evlenecekler sonrada murat ölecek Mesude dert olacak.

Ali kaptan da aştı kendini artk. Made o kadar değerliydi Cemile'si neden bıraktı da başka hatun aldı dimi ama adamcağızda ne istiyo. Kıskançlıkta çatladı. İleride Cemile'ye tecavüz edecek demişsiniz peki bu adamın hapse girmesi gerekmezki balıkçı ölüyorsa ölmese bile ceza alması lazım hem nerede tecavüz edecekki. öyle bir olayda Cemile nasıl toparlanacak. Yalnı oyunculuk on numurayadı yanii

Yine saçmalıklarda yok değildi. Ben görmedim Cemile duurp dururken neden gitti köşke. Sonra balıkçı yanımda diye çağırttı Cemile'yi. Cemile neden hemen gitti hadi balıkçı gerçekten orada diyelim o kadın başına ne yapabilirdi ki. Hadi gitti yok işte adam zaten avuç içi kadar tekne nerede diye sorup duruyor. Belli değil mi olmadığı bir çıkamadı yanii.Carolin ile o kadar kavga ettiler o arada bile kaçabilrdi. Bir de kitledi onları oraya çocuk olsa cama sandalye vurmayı akıl eder yaa.. Hem kulubenin önünde koskoca beton vardı onu aşıpta o tekne nasıl tamamen girer kulubeye. Zaten girse bile hızını baya yavaşlatır ancak burnu girer o da ancak ön tarafını biraz dağıtır. Gemi değil ya buu.. haftaya görücez bakalım neler olacak.

arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.

Ali Kaptan uyarmıştı. Vallahi de billahi de söylemişti. Kavga sırasında demişti ki, "Kafamı bozmayın, hepinize bodoslama dalarım..."
Öyle de yaptı. Tekneye eski ve yeni karısını doldurup (herhalde ağırlık yapsın diye, safra niyetine) Balıkçı'nın kulübesine tosladı...
Boğaz, dümeni kilitlenen tankerler nedeniyle bu tür 'bodoslama'lara alışıktır zaten. Nitekim bizim Balıkçı da üzerine üzerine gelen tekneyi sadece seyretmekle yetindi, hiç panik yapmadı. İşin ilginç yanı, alt tarafı 15 metrelik saçtan yapılmış teknenin, 5 metrelik beton rıhtımı yarıp nasıl kulübenin içine dalabildiği...
Bence Ali Kaptan yanlış iş seçmiş... Tekneyi gazino haline getireceğine, buz kıran olarak Kuzey Buz Denizi'nde kullansa, paraya para demezmiş!
Bu arada Balıkçı'yı kulübede bulamasaydı, eminim tekneyle köşke kadar çıkardı...
O kadar yani...
yüksel aytuğ

ali eve geldiğinde bağırınca nasıl kaçıyo carolin yukarıya korkudan...

arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.

ne alaka ????
çok farklı
sırf 2. hanımları aldı diye adamlar bi ondanmı benzettin

ne alaka bende çözemedim hiç benzemiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…