ben dedim size ekber sanki ölmedi diye..çünki ne bulma sahnesi ne ölüsü hiç bişeyini göstermediler ...malum az çok tahmin edebiliyon malum türk filmi kılasiği..bizimle özdeşleşmiş sanki bu senaryo..
erkan petekkaya yi dun akasam daha cok begendim..oyunculugu superdi..ee metenin kime cektigi belli oldu..mete de evi yaktiginda ali kaptan gibi psikopat psikopat guluyodu :)) carolinin hayvennnn hayvennnn aligggggg diye bogurmesi o heyecanli sahnede kopartti beni
inci hocanın neyi var acaba
bence kanserdir otuncer gibi aynı rengi soluk ölü gbi. benim arkadaşımda kan kanseri oda aynı onun gibi
büyük geçmiş olsun allah şifasını versin evet incinin rengi sarı belki mutlu değildir ondandır
Bi tek benim aklıma mı geldi eyvah eyvah
balıkçı son dakka kaçtı bence çünkü geriden gösterdikleri sahnede camın önünde yoktu sanki
arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.
arkadaslar ben sabahlari Aliye nin tekrarlarina bakiyorum da. Resmen oyle bir gecer zamanki o diziden etkilenmis. cok benziyor. ikinci hanimlari onlari dolandiriyor. cocugu kaciriyor. karisinin sevdigi adami kiskaniyor falan filan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?