Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Aliiiğğğğğ öğrenmişşş bodoslama dalacam diyeeee bir gün buna birisi bi dalacak varya tam bodoslama olacakk

Ali tam hız gelirken kıyıdaki balıkçılar çırpınıyorlardı ya o kısmında da ben çok güldm...bencede çok güzel bir bölümdü

Balıkçıda Ali kadar şuçlu bence Selmaya biraz ilgiyle yaklaşsaymış Selma bu durumda olmazdı yanağını okşadığında hemende gevşeyiverdi. Ben senin çocuğun değilimki ben senin karınım diyordu, karsı olarak ilgi gösterseydiyaaa..

fevkalade bir bölümdü...
osmanın beraber yatalım dediğinde ki sevinci..
yemekte Neriman ve Kemal çok komikti hele o saçları Nerimanın
balıkçının karısıyla olan sahneside duygusaldı...
carolin nasıl kendini koruyo ali bağırıyo oda bağırıyo ali kırıyo oda kırıyo cemile arada kaldı...
sonerin kardeşininde jeton düşüyo galiba..fark etmeye başladı..sinir oluyorum ona nedense artık...
sonerde o kadar güçlü o kadar zeki ama uyuz mesude bile ona parmağında oynatacak..
bi yolunu bulsa bari...:97:

kesin olur zaten ölülerin hortlaması meşhurdur bizim dizilerimizde
kavak yellerine çevirmeseler bari işi hafıza kaybı bilmem ne diye

ben dedim size ekber sanki ölmedi diye..çünki ne bulma sahnesi ne ölüsü hiç bişeyini göstermediler ...malum az çok tahmin edebiliyon malum türk filmi kılasiği..bizimle özdeşleşmiş sanki bu senaryo..

ay ne hoş olu aşkı memnu gibi aylinle sonerin kaçamakları seyreder dururuz artıkın...
mesude çok uyuz yaaa salak sonerde boyun eğiyoya!!!

alinin gemide çıldırma sahnelerinde şarkı söyleyen yamuk ağızlı kadına hasta oldum yaaaaaaaa

amma güldüm hem korkup hem şarkıya devam etmesine

aliye çok güldüm bu bölümde,cemile de evlenmiceni daha önce söyleseydi ya,
yav teknede heryer cam,çok sonra geldi carolinin aklına cemilenin aklına hiç gelmedi bile,
balıkçı ölecek mi acaba yaaa,cemile de evlenmekten vazgeçti belki öldürüp çıkarırlar diziden..

birde balıkçıyla alinin ağlama sahnesi komik olmuş...

dediğini yaptı Ali kaptan bodoslama daldı
adam gibi adam sözünün eri ali kaptaan

Valla verdiği sözü tutuyor ne diyorsa yapıyor. birde adam huzur istiyor sanki huzuru kaçıran kendisi değil klasik Türk errrrkkkeeği işte kendisi yaparsa herşey mübah ama karısı konuşsa bile sen kırıştırdın diyor.Birde Aylin ile Soner (yakınlaşmasın) ozaman diğer dizilerden farkı kalmaz o zamanların uzaktan bakışarak seven masum aşıkları olsunlar, aşkları temiz kalsın

Balıkçı ölmez inşallah cemile de balıkçıyla evlenir Görsün bakalım ali kaptan

dizinin başında aliğğle balıkçının birer köşede höykürerek ağlamaları güzeldi

balıkçının eski karısına çok ama çok üzüldüm kadın deli felan değil yahu

sadece oğlunu yitirmiş ve kocasını haliyle kötü ve sevgiye muhtaç balıkçı çocuk o diye yalnız

bırakmış neyseki havuzdan kurtardı yoksa bu vicdan azabıyla yaşayamazdı...kadın elini

o kadar sıkmış ki mosmordu alyansını bırakmamış havuza düşüncede çok üzüldüm.

bence cemile doğru olanı yaptı evlenmemekle o kadın hala kocasını severken

kendisi de karolinin durumuna düşecek di bir bakıma ....balıkçı karısına dönsün ona sahip çıksın.

eğer ölmezse tabi.

bu arada aliğğ manyağını cemile durdurabilirdi resmen izledi adamın dalmasını

niye mıy mıy durdu ki söyleyivermedi balıkçıyla evlenmiyorum diye belki dümeni kırardı delüü aliğğ

ama dizi işte nası uzatacaklar başka :18:

karolinin yusuf yusuf halleri de çok hoşuma gitti

mesude gene bekleneni yaptı sonerde ezik büzük karşısında...ama sonerle aylin bigün yaklanacak murata kendilerini daha fazla tutamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…