Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kesinlikle katılıyorum...başta senaryo, oyuncular kostüm vsvsvs hepsi çok başarılı ve emek olduğu belli...ben kendi adıma çok sıkılmıştım bir günde üzerinde düşünülmeden "nasıl olsa izleniyor ne gerek var uğraşmaya" zihniyetiyle çekilmiş yapımlardan...keyifle tv izliyorum ve avrupa yakasından sonra ilk defa dizi günü bekler oldum...

İzlendiğini düşünüyorlar halbuki.

Her sene en fazla 2 diziyi adam gibi takip ederdim bu sene cidden güzel yapımlar var. bi ona bi bunaa oo diyorum hangi birini izlicem.

Kesinlikle bu senenin en iyi dizisi ÖBGZK

Mükemmel ötesi

ayy şarkılı fragmanı izledinizmi.
meteyle babası tartışıolarya kapının önünde.
osman görüo.
babası ona doğru giderken 'gelme baba gelme' dio garibim yaa.
dövüceni sanıo...

Osman: Bana masal kitabı okur musun?
Neriman: Masal kitabı da yok.
Osman: Berrin ablam bana her zaman kitap okur bir sürü masal öğrendim ben.
Neriman: Ayy ne iyi ettiiiiinn!
Osman: Sana masal anlatayım mı yenge?
Neriman: Azıcık sussana sen be! Zaten işim başından aşkın. Bir de sen çıktın başıma! Hadi geç otur şuraya!

''O an anladım. Yengem hiç çocuk olmamış, annesinden büyük doğmuş biriydi. Yüreğinin masalı yoktu. Zavallının eksiği buydu.''

Ben masal gibiydim. bir vardım bir yoktum.
çünkü çocuktum. büyükler beni görmek isterlerse var olurdum.
görmek istemezlerse yok. ama yanılıyorlardı.
ben hep vardım. en çok da beni yok sandıkları zamanlarda vardım.
hepsi birbirlerini birbirlerine göründükleri kadar biliyorlar tanıyorlardı.
oysa benim yanımda bütün maskeleri düşüyordu. çünkü ben çocuktum.
yoktum. onları en gerçek halleriyle çizdim aklımım defterine.
ben büyüdükçe onlar masal oldu içimde.

Adım Osman.O zamanlar 6 yaşındaydım.Zaman beni ve hikayemdeki herkesi önüne katıp karşı konulmaz bir sel gibi sürükledi.
Sinsi ve acımasız,hoyrat ve insafsız.Her şey dün gibi ama artık geri dönüş yok.
Öyle bir geçer zaman ki ancak anılar kalır bu selden geriye.

evet çok güzel... aile çok etkiliyor karakterimizi duygularımızı.. sonra yaşadıklarımız siliniyor ama çocukluktaki hisler yaşananlar capcanlı kalıyor..

ayy şarkılı fragmanı izledinizmi.
meteyle babası tartışıolarya kapının önünde.
osman görüo.
babası ona doğru giderken 'gelme baba gelme' dio garibim yaa.
dövüceni sanıo...

Ben şimdi bunu yazmaya gelmiştim
'Gelme gelme ' derken ne tatlıydı birde kazak giydirmişler , gözler kırmızı.

arkadaşlar ben birşey somakistiyoum bu dizideki karakterler sadece 15 bölümlükmüş doğrumu? yaniilerleyen bölümlerde aynı kişileri göremeyecekmiyiz?senaryoyla iligili bişey bilen varmı

burda icim burkulmustu yaa
o yenge yokmu hic cocuk olmamis gercekten ...

arkadaşlar ben birşey somakistiyoum bu dizideki karakterler sadece 15 bölümlükmüş doğrumu? yaniilerleyen bölümlerde aynı kişileri göremeyecekmiyiz?senaryoyla iligili bişey bilen varmı

Ben bu söylediğinizi duymadım ama tahmin ettim,
çünkü hepinizin bildiği gibi Osman sanki
günlüğünü okuyor.Şu anki karakterler büyüyecek,olgunlaşacak,
bakalım daha neler olacak dizide...

Ben bu söylediğinizi duymadım ama tahmin ettim,
çünkü hepinizin bildiği gibi Osman sanki
günlüğünü okuyor.Şu anki karakterler büyüyecek,olgunlaşacak,
bakalım daha neler olacak dizide...

dizinin ilerleyen bolumleri sadece osmanin buyumus hali olabilir
ama ben hepsini bi arada gormek istiyorum kimse cikmasin diziden mukemmel bi ekip
olmuslar

dizinin ilerleyen bolumleri sadece osmanin buyumus hali olabilir
ama ben hepsini bi arada gormek istiyorum kimse cikmasin diziden mukemmel bi ekip
olmuslar

dimi. olumunekankayizsmile

Mesela Osman yine aynı osman olmazsa kaç kişi izler. Diğer kadro aynı dururda Osmanım büyür. Büyümüş halide şimdiki Osmanım gibi olurmu:1no2:

dimi. olumunekankayizsmile

Mesela Osman yine aynı osman olmazsa kaç kişi izler. Diğer kadro aynı dururda Osmanım büyür. Büyümüş halide şimdiki Osmanım gibi olurmu:1no2:

en azindan kimse Osmanin cektiklerini, gozyaslarini, aglayislarini unutmaz....
yavrum benim...mafoldumben
buyumus halini oynayan aktörde bitiyor is... bakalim kac puan alirCADIARZU

bence her haliyle izlenir dizi bütün halin de de güzel...ben sadece osman için izlemiyorum şahsen ama en etkileyici karakter şu anda...

evet her haliyle izlenir ...katiliyorum
osmanin yerini gelen tutarmi tutmazmi diye ben oyle yazdim, yerimseniben

şu anda Osmanı oynayan ufaklığın yerii kimse tutamaz sanırım çok sevimli ve yetenekli kerata :)

en sevdiğim dizi ve sabırsızlıkla beklediğim tek dizi.her bölümünde osman beni ağlatıyor.çok başarılı kadro.ama değişmesin oyuncular.

Son düzenleme:

Dizi zaten Osman odaklı bir dizi. Osman'ın hayatı anlatılıyor zaten.

15 bölüm mü olcak bilmem ama oyuncular zaman geçtikçe mecburen değişcek. Çünkü o yıllardan günümüze gelcek senaryo. En az 4 senelik hikaye de hazır. Uzun soluklu bir proje olcak.

Ayrıca üzülmeyin burdan çıksalar bile o kadar yetenekli oyuncuları yapımcılar kaçırmaz. Başka bir yapımda karşımıza çıkarlar.

Dizinin cast seçimi de çok iyi olduğunu varsayarsak yeni oyuncular da kötü olmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…