Üzerinde ciddi bir emek var dizinin.
Ben de bir yazı paylaşmıştım hatta orda yazıyor. Kanal D tarafından 3 sene üzerinde düşünülen bir proje. Herşeyiyle planlı,programlı.
Fİlm tadında mükemmel bir dizi izliyoruz her hafta.
Gerçekten castı da, senaryosu da herşeyi çok iyi
kesinlikle katılıyorum...başta senaryo, oyuncular kostüm vsvsvs hepsi çok başarılı ve emek olduğu belli...ben kendi adıma çok sıkılmıştım bir günde üzerinde düşünülmeden "nasıl olsa izleniyor ne gerek var uğraşmaya" zihniyetiyle çekilmiş yapımlardan...keyifle tv izliyorum ve avrupa yakasından sonra ilk defa dizi günü bekler oldum...
ayy şarkılı fragmanı izledinizmi.
meteyle babası tartışıolarya kapının önünde.
osman görüo.
babası ona doğru giderken 'gelme baba gelme' dio garibim yaa.
dövüceni sanıo...
Osman: Bana masal kitabı okur musun?
Neriman: Masal kitabı da yok.
Osman: Berrin ablam bana her zaman kitap okur bir sürü masal öğrendim ben.
Neriman: Ayy ne iyi ettiiiiinn!
Osman: Sana masal anlatayım mı yenge?
Neriman: Azıcık sussana sen be! Zaten işim başından aşkın. Bir de sen çıktın başıma! Hadi geç otur şuraya!
''O an anladım. Yengem hiç çocuk olmamış, annesinden büyük doğmuş biriydi. Yüreğinin masalı yoktu. Zavallının eksiği buydu.''
arkadaşlar ben birşey somakistiyoum bu dizideki karakterler sadece 15 bölümlükmüş doğrumu? yaniilerleyen bölümlerde aynı kişileri göremeyecekmiyiz?senaryoyla iligili bişey bilen varmı
Ben bu söylediğinizi duymadım ama tahmin ettim,
çünkü hepinizin bildiği gibi Osman sanki
günlüğünü okuyor.Şu anki karakterler büyüyecek,olgunlaşacak,
bakalım daha neler olacak dizide...
dizinin ilerleyen bolumleri sadece osmanin buyumus hali olabilir
ama ben hepsini bi arada gormek istiyorum kimse cikmasin diziden mukemmel bi ekip
olmuslar
dimi. olumunekankayizsmile
Mesela Osman yine aynı osman olmazsa kaç kişi izler. Diğer kadro aynı dururda Osmanım büyür. Büyümüş halide şimdiki Osmanım gibi olurmu:1no2:
şu anda Osmanı oynayan ufaklığın yerii kimse tutamaz sanırım çok sevimli ve yetenekli kerata :)
arkadaşlar ben birşey somakistiyoum bu dizideki karakterler sadece 15 bölümlükmüş doğrumu? yaniilerleyen bölümlerde aynı kişileri göremeyecekmiyiz?senaryoyla iligili bişey bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?