Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

osman herkesin kalbini fethetti:1hug:daha çok görürüz onu ekranlardaa.s.

gorelim gorelim ....gozumuzun onunde buyusun insallah...ay kiyamam ona ..
agliyormus yeni bolumde yazmis diger arkadaslar.......offf, bide acikli sahnelerde o kemanlarda calmiyormu fon'da, bitiyorum resmen. bu kadarmi yakistirmislar, helal valla.
fatmagul kimdi ya??
haa, dogruya....(tuttumu o dizi?)

bilmiyorumkismileay ne olacak halimiz kızlar,dün sadece fragmanı izlerken ağladım:gitme:,salı günü bölümünün tümü nasıl izliyecem:2:,kesin sinir krizi geçeririm,Ali bile ağladı ise vay bizim halimizemafoldumben,karolini mı istiyordun al sana,fiyakalı kazık:sinifsinif:,yazık,çok yazık,sabırla bekliyoruz bakalım,artık peçete değil,havlu kağıdı yanıma alıcam..sempatiksalakcinni

evt çok güzel ya bende çok beğeniyom.....ama o alinin ne yapmak istediğini bi anlasam .....ne yardan ne serden hesabı.....o haltları yiyipti birde karısına dönecekmişgibi sarılmaları yokmu..pislik karolun kadının kocasını aldığı yetmiuyormuş gibi birde kasıtlı yaptı dedi..adi kadın ...ali beyefendiside sözde kızdı karolinde onu iki öper koklar takar koluna giderler ...olan cemileye oldu ve çocuklara zaten çocuklarda babaları için ayılap bayılmıyorlar iyi anında iyi bir adam ama sinirli iken azına geleni sayan birisi eksileri artılarından fazla....

bu sezon bu diziden başka izlenecek bir dizi yok ekranlarda
o kadar gerçekci ve sürükleyiciki
oyuncalarda karakterlere cukk oturmuşş

ahh osmanımm ahhhhh :gitme:

Fragmanda Aliyle Berrin cezaevinin önünde karşılaşıyolardı.
Bence Cemile Ali geldiğinde boşanmayacağını söyleyecek ama Berrin onu ayrılmaları konusunda ikna edecek.
Ayy şu salı bi gelse bi gelse

buyurn işte o sahne:jeyyar:
hanımefendiciğimn pijama takımı altına bşey dememde
üstü güzel

Son düzenleme:
ben dayanamıyorum o minik Osman'ı görmeye :sinifsinif:
ilk defa bi diziyi izlerken hüngür hüngür ağlıyorum :gitme:

evet yaaa osmanın aglama sahnelerıne dayanamıyorum...

Berrinin rolude pek esaslı hani,iyi kafa tutuyor ali gıbı adama valla da olan meteye olcak cocuk aliyi dızının sonunda öldurmezse ıyı...

ben dayanamıyorum o minik Osman'ı görmeye :sinifsinif:
ilk defa bi diziyi izlerken hüngür hüngür ağlıyorum :gitme:

o da bişe mi biz ev halkı olarak fragmanlarda bile ağlıyoruz

osman'ı görmeyelim salya sümük forasenağlama

carolina çok uzun boylu bir kadın ya
aliyi bile geçiyor.

bende berrini osmanı ve meteyi çok seviyorum

osman ismini,sevmeme sebep olan bu velede bayılıyorum , o ağlıyor ben ağlıyorum , ertesi günü işe şiş gözlerlegitmeme sebep olsada , çooook seviyom bebişimi.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…