Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

azra sıla;koptum ya kaydirigubbakcemile3 yakalamışsın çok dikkatlisin maşallahsempatiksalakcinni

ahh osman ahh o cocuk nasıl aglıyo ya baya ıclı ıclı cokk guzel rol yapıyo ya .

bend eosmanı berrını meteyı sevıyorumm..

hıçkıra hıçkıra ağlıyo yaa yerim ben onuuu
Maşallah diyelim de çocuğa nazar değmesin

bu hafta gene bol bol ağlarız...caroline gibi bir kadından bu beklenirdi yaptı yapacağını
alsın alisini başına çalsın Çok üzgünüm çoook

dizi gercekten cok güzel cogu sahnelerde kendimi aglamaktan alikoyamadim ama ogullarinin babasini yumruklamasi yada babasinada bicak cekmesi cok abartili geldi bana nede olsa baba sonucta tepkilerini baska türlüde gösterebilirdi

Arkadaslar ben de araniza katildim bu topikte!
Bu diziye daha dun basladim, 1.bolumu izledim internetten. Osman degil de Mete'ye cok uzuldum ben yaa Herkesin Mete'yi hirpalamasi icimi dagladi yeminle. Diziyi icimden "ah canim benim, ah yavrum, kiyamam, vurma yeter Allah'in cezasi" gecire gecire izledim ha. Arada cok da duygulandim. Vallahi icim ezildi. Devamini da izleyip sizlere yetisecem yakinda. Zaten daha 5. bolumdeymis.

kızlar yeni fark ettim osman aptamil reklamında oynuyo nette bulamadım link atıcaktım yoksa

Çok hüzünlü,nasıl izleyeceğim bilemiyorum..

Cemil yazık iyice psikopata bağlamış..

Hikaye, 1967 yılında, İstanbul’un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir. Hikayenin odağında Akarsu ailesi vardır. Zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ...ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir. Denizci olan Ali Akarsu’nun, Hollandalı Carolin’le olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan sıkıntılı süreç boşanmayla sonuçlanır ama bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekillendirecek kalıcı etkiler bırakır. Hayatla ve birbirleriyle olan mücadeleleri, boşanma olayının yarattığı travmanın izlerini taşıyarak sürer. Ali ve Cemile’nin üniversiteye gitmekte olan büyük kızı Berrin, liseye gitmekte olan küçük kızı Aylin, Aylin’le aynı liseye gitmekte olan oğlu Mete, bu travmayı kendi hayatları içinde hissederler ve kendi hayat hikayeleri de bu etki altında gelişir. Ailenin en küçük bireyi olan 6 yaşındaki Osman, bütün bu sürecin içinde olan, etkilenen, gözleyen bir kişi konumundadır. Küçük olduğu için, korunan kollanan, olayların dışında tutulmaya gayret edilen bir durumdadır. Ama bu sebeple, aslında, olayların bütününü görebilen, gözleyebilen ve diğer aile bireylerine oranla, yaşananlara en bütüncül yorumu yapabilecek verilere sahip olarak gelişen biridir. Bu özelliğiyle Osman, 1967’den günümüze uzanan hikayenin, odağında olan kişidir. Ve hikayenin bütünü, aslında Osman’ın hikayesidir. Osman’ın bu niteliği, hikayenin gelişimi içinde derinde olgunlaşacak ve ancak günümüz aşamasına gelindiğinde kendini net bir şekilde açığa vuracaktır.

paylaşan oldu mu bilmiyorum valla çoook uzundu tüm sayfaları okumak bayağı bi vaktimi alacaktı, olduysa da yeniden hatırlayalım...

Hevin paylaşmıştı bunu. Başka şeyler de var aralarda paylaştığımız.

Yine de teşekkürler emeğinize sağlık

ben seviyorum bu diziyi ama üzülüyorum izlerken..
osmanı oynayan ufak çocuğu da çok beğeniyorum yaşatıyor rolünü..

yarın oturup okuyacağım...son dönemlerde izlemeye değer tek dizi sanırım (en azından benim için öyle oldu)...

Üzerinde ciddi bir emek var dizinin.

Ben de bir yazı paylaşmıştım hatta orda yazıyor. Kanal D tarafından 3 sene üzerinde düşünülen bir proje. Herşeyiyle planlı,programlı.

Fİlm tadında mükemmel bir dizi izliyoruz her hafta.

Gerçekten castı da, senaryosu da herşeyi çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…