Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

kızlar diziyle ilgili şöyle bir şey duydum cemile hamile kalacakmış balıkçı ona sahip çıkacakmış adı çıkmasın diye ..

kendi cocuguna sahıp cıkamamış alinınkıne mı sahıp cıkacakmıs çakma bakıkçııı çın malı ali kaptan=yanı o da balıkcııı:83::83::83::83:

Benim anlamadigim Ali nasil oluyor da isledigi o kadar suc sonrasi hala serseri mayin gibi ortalikta gezebiliyor. Adam bilerek gemiyi kaza yaptirdi, cinayete tesebbus var, e balikciyi kacirdi, oldurecekti, zor kurtardilar. E simdi de Cemile'ye tecavuz?!! Anlamiyorum niye bu dizine kanun, hukuk yok da orman kanunlari var.

hayatım reyting reyting

herkese iyi seyirler ve seviyeli paylaşımlar dilerim

kızlar argo kelime küfür hakaret ve araya nokta koyarak küfür ayrıcada konu dışı mesaj olmasın(şuan kaç kişi okuyor ,geyik vs...)
forum kuralları gereği yasaktır
yapanlar uyarı&ceza alacaktır

şikayet edilmediği takdirde ne cezası alabilir,belki şikayet ederse teknenin yeni sahipleri edebilir.
cemile ali tarafından tecavüze uğradı sizce gidip polise şikayet edecek mi?
balıkçı ali'yi şikayet edecek mi?

Kız YATMAAAA wc ye koşşşşşşşş yoksa gebe kalcannn cemıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…