kızlar diziyle ilgili şöyle bir şey duydum cemile hamile kalacakmış balıkçı ona sahip çıkacakmış adı çıkmasın diye ..
Benim anlamadigim Ali nasil oluyor da isledigi o kadar suc sonrasi hala serseri mayin gibi ortalikta gezebiliyor. Adam bilerek gemiyi kaza yaptirdi, cinayete tesebbus var, e balikciyi kacirdi, oldurecekti, zor kurtardilar. E simdi de Cemile'ye tecavuz?!! Anlamiyorum niye bu dizine kanun, hukuk yok da orman kanunlari var.
bi de ali balıkçıyı nasıl taşıdı
kalpsiz herif
Benim anlamadigim Ali nasil oluyor da isledigi o kadar suc sonrasi hala serseri mayin gibi ortalikta gezebiliyor. Adam bilerek gemiyi kaza yaptirdi, cinayete tesebbus var, e balikciyi kacirdi, oldurecekti, zor kurtardilar. E simdi de Cemile'ye tecavuz?!! Anlamiyorum niye bu dizine kanun, hukuk yok da orman kanunlari var.
Yettim kizlar bir erkek olarak Ali ile ilgili goruslerinizi paylasirken maksimum ozen isterim.
Ali yettim yalniz degilsin ....
Kız wc ye koşşşşşşşş yoksa gebe kalcannn cemıleeeeeeeeeeeeeeeeeeee:18::18::18::18:
ne alakasi var wc ye gitsende yikasanda hamile kalabilirsin, yol alan direk yol aliyor icerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?