Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

Bu dizilerde hiç iyi bir şey olmaz mı ya hu? Tecavüz, adam kaçırma, cinayet, dayak, töre, şiddet gören kadınlar, psikopat erkekler... Ana haberlerin üstüne öyle güzel gidiyor ki Depresyon kuşağı gibi... Bu diziyi de başta çok sevmiştim, sinema tadında gelmişti ama zamanla gerçekçi olmaktan çıkıp, salt dram dizisine dönüştü. İzlemiyorum artık, içim daralıyor.

Son düzenleme:
diziyle ilgili tüyo olduğu için öyle yazmış canım

çaktırmaa

Canım yazı spoiler içrdiği içinnn renksiz yzıyorumm içinde tüyo varrr öğrenmek istemeyen okumasınn diziden izlemek isteyenler olabilir diyee mausla tararsan net şekilde görebilirsin dahada silikti ama anlamayanlar olduğu için biraz belirginleştirdimm...

nereye gidiyor bu kadin

benim esim kolay kolay biseyden etkilenmez, dizileri hic ciddiye almaz
o bile o sahneler neydi ya dedi, ali kaptana öfkelendi
o kadar sasirdim ki, tanidigimdan beri ilk defa bi dizi karakterine kiziyor

kızılmayacak gibi değil ki çok kötü bir bölümdü umarım unuttururlar

alıntı
Çocuk festivalinde sunuculuk yapan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ının bu iş karşılığında aldığı ücret şaşırttı.

Bakırköy'deki çocuk festivalinin sunuculuğunu yapan 'Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi (6), bu iş karşığında 10 bin TL aldı.
kızlar bızler zırıl zırıl aglamaya dewam:26::26::26::26: mıllet malı götürüyooooooooo:82::82::82::82::82:

peki bu bölüm cemileye ne olacak bilen varmı
nedir bu karolin ali ve hürrem den çektiğimiz ya

kızlar diziyle ilgili şöyle bir şey duydum cemile hamile kalacakmış balıkçı ona sahip çıkacakmış adı çıkmasın diye ..

bunu duymuştuk tatlım..:82:

çok pardon:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…