Öyle Bir Geçer Zaman Ki Kanal D

gerçekten böyle bir sahneye gerek var mıydı bilemiyorum, moralim öyle bozuldu ki izlemeyedim bile devamını. kanal değiştirdim hemen. eşim, koskoca adam bile bu ne ya dedi, ağlayacak gibi oldu. diziyi hatırlattığımda bile ya niye hatırlatıyosun çok moralim bozuldu dedi. dizide gerçekten mantığa aykırı çok şey var polisle ilgili, herkesi anında yakalayan polis ali kaptanı bulamadı, gidip kadına saldırması mı gerekiyordu? bilmiyorum reyting için mi yapıldı ama bizim evdeki reytinginin düştüğü kesin.aynı saatlerde starda devam eden papatyamı izlemeyi tercih edeceğim artık, moralim bozuldu yemin ederim ya, uykularım kaçtı.

kızlar özet..:18:

Yaşadığı olay, Cemile için kolay atlatılacak bir travma değildir. Hâlâ şokta olan Cemile kendini odasına kapatır. Okuldan dönen Berrin yolda babası ile karşılaşır ve halinde bir tuhaflık sezer. Mete vakit kaybetmeden babasının peşine düşer. Yaptıklarının şokundaki Ali Kaptan annesine sığınmıştır. Olayın vehametini anlayan Hasefe Hanım soluğu Cemile’nin yanında alır. Peşine düşen Soner ile Aylin arasında, ikisini de tedirgin edecek büyük bir gerilim yaşanır. Mesude, Soner’in evlilik teklifini hemen annesine iletir. Ali’yi terk eden Carolin bir otele yerleşir. İnci Hoca son tetkikler için hastanededir. Kaza sonrası teknenin sahibi ve polisler Ali Kaptan’ın peşindedir.

alıntı

Son düzenleme:
soner mesude ile evlenmesin cemile ali b..tanı polise şikayet etsin inci hocanın hastalığının tedavisi olsun karolin ölsün ali b..tan hapse girsin hiiiç çıkamasın

Biz de izlememe kararı aldık evde.

cemile herşeye rağmen yaralarını sarıp balıkçıyla evlensin..
balıkçı cemileyi çok mutlu etsin..
ali hapishanelerde çürüsün...hiç çıkamasın hapisten..
carolin aliyi terketsin..
ekber tekrar carolinin peşine düşsün, carolin bir türlü ekberden kurtulamasın...
murat iyileşsin, ve durumu farkedip aylinle sonerin arasından çekilsin..
sonerle aylin evlensin..
mesude ve neriman hasetinden çaat diye çatlasın...
berrin ve ahmet evlensin...
inci hoca iyileşsin. kesinlikle ölmesin. ölmeyecek kadar iyi çünkü..
mete çok ünlü ve başarılı bir müzisyen olsun..
inci hoca gerçekleri görüp hayırsız sedattan boşansın..
mete ve inci hoca evlensin..
resul ve ahmet siyasi olarak nasıl kirli bir oyunda kullanıldıklarının farkına varsınlar ve arkadaş olsunlar...
balıkçı osmana alinin yapamadığı babalığı yapsın. hakkını vere vere baba sevgisini tattırsın yavrucuğa..
cemile ve tüm çocukları refaha kavuşsun. bir daha sıkıntı yüzü görmesin..

ya herif cemileye tecavüz etti resmen, osmancığın halide ne kötüydü

BU dizinin senaristini görevden alsınlar inşallah psikolojimizi bozdu.Kim mi senarist olsun tabiiki sizzzz.Çok güzel olmuş.

AMIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIINNNN

ama nerdee... cok bekleriz daha.. biz bekledikce de 5 sene gecer

Birileri bahsettimi bilmiyorum ama Ayca Bingol cok harikaydi gecen bolum.

Yani rolunu cok guzel oynuyor, gozlerinde ki korku ve tedirginlik cok gercekciydi

Kendisini cok begendim!!

şimdi soner mesudeye evlenme etklif ettiya, karolin sonere kafayı taksa azda mesude çileden çıksa

Son düzenleme:
hoooooooooooooooooopppppppppp
1-balıkcının karısının gunahı ne o nolacak
2-murat ıylesırse aylın kocasıyla otursun o maşamı
3-ahmet aetık katıl dogruuu hapse
4-

Birileri bahsettimi bilmiyorum ama Ayca Bingol cok harikaydi gecen bolum.

Yani rolunu cok guzel oynuyor, gozlerinde ki korku ve tedirginlik cok gercekciydi

Kendisini cok begendim!!

ben dizi setini gördüm.çok neşeli bir kadın.ali karakteri,adını unuttum,onla durup dururken gülüşüyordu,beraber iki çocuk gibi çekirdek çitliyolardı ali bundan makas aldı falan çok tatlılardı.sonra sahnesi geldi kadın bi ciddileşti acılı oldu yüzü sanki daha yeni anasını babasını kesmişler,demin kıkırdayanın o olduğuna inanamazsın

vaaayyyyy..oyunculuk işte..

nereye gidiyor bu kadin

benim esim kolay kolay biseyden etkilenmez, dizileri hic ciddiye almaz
o bile o sahneler neydi ya dedi, ali kaptana öfkelendi
o kadar sasirdim ki, tanidigimdan beri ilk defa bi dizi karakterine kiziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…