Cemile ile Ali arasındaki sular bir türlü durulmaz. İkili, kimsenin onları bulamayacağı bir yerde yaşananlardan sonra ilk kez kozlarını paylaşmak üzere yüz yüze gelir. Soner’in Mesude ile nişanlanacağı haberi evde bomba etkisi yaratır. Aylin verdiği aşırı tepki Murat’ın gözünden kaçmaz. Resul tarafından korunan Ahmet ise hiç beklenmedik bir isim tarafından Hakan’ın babasına ispiyonlanır. İnci Hoca ise başlayacak yoğun tedavi süreci için okuldan ayrılmak zorunda kalır. Öğrencileri ile tek tek görüşen İnci Hoca için en zoru Mete ile vedalaşmaktır. Cemile hayatını tamamen değiştirecek bir sürpriz ile karşı karşıyadıralıntıdır..
Cemile ile Ali arasındaki sular bir türlü durulmaz. İkili, kimsenin onları bulamayacağı bir yerde yaşananlardan sonra ilk kez kozlarını paylaşmak üzere yüz yüze gelir. Sonerin Mesude ile nişanlanacağı haberi evde bomba etkisi yaratır. Aylin verdiği aşırı tepki Muratın gözünden kaçmaz. Resul tarafından korunan Ahmet ise hiç beklenmedik bir isim tarafından Hakanın babasına ispiyonlanır. İnci Hoca ise başlayacak yoğun tedavi süreci için okuldan ayrılmak zorunda kalır. Öğrencileri ile tek tek görüşen İnci Hoca için en zoru Mete ile vedalaşmaktır. Cemile hayatını tamamen değiştirecek bir sürpriz ile karşı karşıyadır
alıntıdır..
gıcık soner salak soner
bende ya sanki kız kalmadı başkAÖfffff ben bu nişan sahnesini seyretmek istemiyorum
fabrikanın müdürü cemilenin evine kadar gelmişti ya..kesin işle ilgili bişey..
cemile triko atölyesi açacaktı o konu sanırım bu sürpriz..
İnşallah sürpriz odur. Hayatını tamamen değiştirecek deyince ben hamile olduğunu öğrenecek die düşündüm((
inci-mete sahnesinde ağladım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?